Şimdi Ara

özel aracıyla bu hafta sonu Çanakkele gezisi yapacaklar okusun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Cumartesi sabah erkenden yola çıkılır, pazar aksam dönülür..
    çanakkale 2 günde gezilir. şehitlikler cumartesi 10-11 gibi başlanır, pazar günü 17-18 gibi biter 1. gün ve 2. gün olmak üzere.. Eceabatta 1 gün konaklanır. çok güzel aile pansiyonları var. Tertemiz ve uygun fiyat. merkeze de 1.gün gezisi sonunda eceabat limanına ücretsiz park edilir, vapurla karşıya geçilir, gezilip yemek yendikten sonra tekrar vapurla dönülüp pansiyona konaklamaya gidilir. karşıya geçiş tek kişi 2 tl civarında. 2.gün sabahı kalan yerler gezildikten sonra aksam üzeri saat 17:00 gibi dönüş yoluna geçilir.

    bu şekilde size uyarsa bu formda eski ve referanslı (profilimden bakabilirsiniz ) size Tekirdağ dan katılmak isterim. Daha önce en az 10 kere bu şekilde yaptım. Bunların 3ü motosiklet ile oldu. Çanakkale doyumsuzdur. Sizlere gezi zamanlarında rehberlik ederim, yemeklerde ve konaklamada özgür olursunuz. Gezi için tüm kaynaklar var, gideceğimiz yere varmadan yaşanmış olaylar anılar hakkında 3-4 cümle bilgi veririm. nerede ne yenir ne yapılır ne kadar durulur vs gibi planlamaları tamamen yapabilirim. Herkes kendi konaklama ve yemek ücretini ödeyecek, ben de dahil :) Tamamen saygı çerçevesinde olacak, sizden de bunu beklerim.

    Evli veya nişanlı çift öncelikli tercihimdir.

    detaylar için PM atın lütfen
    Kimse bulamazsam BlaBlacar ile yolculuk edip 1 gün kamp alanında kalıp tekrar dönmeyi düşünüyorum. hafta sonum böyle değerlenecek :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.