Şimdi Ara

Özel Canlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özel Canlar Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Bursa yıllardan beri deneyimli ve uzman kadrosuyla, geniş eğitim-öğretim materyalleri ile ‘Özel Eğitim ve Rehabilitasyon konusunda görev yapmaktadır.
    Amacımız;
    Her yaş ve seviyedeki çocuklarımızın zihinsel, bedensel, duygusal ve sosyal be-cerilerini desteklemek, çocuğun özellik ve gereksinimlerine göre uygun eğitim ve rehabilitasyon programları hazırlamak, bu programları da çağın gerektirdiği fiziksel ve teknik donanımlar kullanarak uygulamaktır.

    Eğitim her çocuğun evrensel hakkıdır. Nasıl ki sağlıklı ve normal bireylerin eğitim hakları varsa; zihinsel, fiziksel ve gelişim geriliği olan çocuklarımızın da kendi alanlarında özel eğitim ve rehabilitasyon haklarının olduğuna inanıyoruz.

    Çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu eğitimi vermek için güncel teknikleri ve modern araç gereçleri kullanıyoruz.Özel Canlar bu eğitimi sevgiye doydukları, samimi ve huzurlu bir yapıyla da pekiştiriyor. Ayrıca onlara hayatın her alanında var olduklarını hissettirmek için sosyal etkinlikler düzenliyor ve özel günlerde görevler veriyoruz. Böylece hem bizim hem de ebeveynlerinin onlara ne kadar çok güvendiğini hissettiriyoruz.

    www.ozelcanlar.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.