Şimdi Ara

p300 Dokunmatik tuş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yıllardır kullandığım dokunmatik tuşlar geçen gün söndü. ne yaptıysam geri getiremedim. çok da sık kullanıyodum. var mıdır bi yol bilen?

     p300 Dokunmatik tuş sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA006 -- 6 Mart 2012; 21:20:22 >



  • Sadece dokunmatik tuşların ışıklarımı yanmıyor yoksa tuşlarda çalışmıyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: borabalkan

    Sadece dokunmatik tuşların ışıklarımı yanmıyor yoksa tuşlarda çalışmıyor mu ?

    sadece dokunmatikler yanmıyor. diğer ışıklarda bi sorun yok. tuşlar da çalışıyor. ilk mesaja da bilg kendi resmini koydum, şu an aynen resimdeki gibi.
  • Bu sorunun iki çözümü vardır.Birincisi, bilgisayarınızın bios'unda led ayarı mevcuttur.Bilgisayarı açtığınızda F2 tuşu ile biosa girip led ayarı ile ilgili kısmı enable yapmanız gerekiyor.İkincisi, Baslat\Tüm programlar\ TOSHIBA\ Yardımcı programlar\ HW setup programında üstte sekmelerde aydınlatma var.Açık veya kapalı olarak değiştirip dokunmatik tuşlar ve touch padin ışığını kapatıp açabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: borabalkan

    Bu sorunun iki çözümü vardır.Birincisi, bilgisayarınızın bios'unda led ayarı mevcuttur.Bilgisayarı açtığınızda F2 tuşu ile biosa girip led ayarı ile ilgili kısmı enable yapmanız gerekiyor.İkincisi, Baslat\Tüm programlar\ TOSHIBA\ Yardımcı programlar\ HW setup programında üstte sekmelerde aydınlatma var.Açık veya kapalı olarak değiştirip dokunmatik tuşlar ve touch padin ışığını kapatıp açabilirsiniz.

    biosta led ayarı göremedim. başka biri de hotkeys demişti o da yok. default da yaptım ordaki ayarları ama olmadı. bi de ben format attıktan sonra toshiba programlarını yüklemedim hiç, o dosya uzantısı bende yok hiç. format atalı da bir yılı geçti, daha önce çalışıyodu birden gitti. bir de dimmer'di sanırım adı, bir toshiba programı yükleyip denedim, touchpad ile satellite yazısının ışıklarını açıp kapıyor ama dokunmatikleri açmıyor. donanımda mı sorun var acaba?

    +
    tamam şimdi gördüm led ayarını, ama zaten enable durumundaydı. dis yapıp başlattım, yine touchpad ve satellite söndü, tekrar enable yaptım yine aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA006 -- 8 Mart 2012; 16:02:13 >




  • Donanımsal bir sorun olabilir.Bilgisayarınızın serviste kontrol edilmesi gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.