Şimdi Ara

Packard Bell Easynote TS44HR Kullanıcıları !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
7.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtolgacengiz


    quote:

    Orijinalden alıntı: xaudio

    Arkadaşlar bende de var bu cihazdan alalı 6-7 ay oldu ve fanı ötmeye başladı. Sanki laptopun içinde motor var. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mıdır?

    ben anlamadım bu konuda kimse kimseye cevap vermiyor. Benim de alalı 8 ay oldu. Dediğin sorun sadece oyun oynadığım zamanlarda oluyor. Onun dşında pek ısınma sorunu yaşadığımı söyleyemem.
    Peki ben sana bir şey sorayım bu pc nin uykumodu düğmesi var mı?

    Yok valla laptopun kapağını kapatınca uyku moduna alıyor ben öyle kullanıyorum kısa zaman içinde açacaksam kapağı kapatıp gidiyorum ama tuş falan görmedim ben de
  • bende de 750gb hdd li olanı var bunun gt540m i5 falan işte. Ben hoperlöründen hiç memnun değilim. Ayrıca space tuşunada düzgün basmazsanız boşluk bırakmıyor. Bunun dışında memnunum.
  • aynı şekilde ben de hoparlöründen memnun değilim. Sesi çok az çıkıyor ama space tuşuyla ilgili bir sıkıntım yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çok acil çözülmesi ya da denenmesi gereken bir sorunum var...

    yeni fark ettim. msn de bir arkadaşımla konuşuyordum. malum bizim pc lerin hoparlörleri zayıf. sesi az geldiği için arkadaşın ben de pc ye hoparlör bağladım. jak ve usb kablolu. fakat harici hoparlörü bağladımda mikrofonum bir anda çalışmayı durdurdu. çıkarttığım zaman mikrofon çaışıyr hoparlörü takınca çalışmayı kesiyor.

    pc nizde bir denermisiniz böyle bir sorun yaşıyormusunuz diye
  • En son mesaj bile 2012 tarihinde atılmış.. Bilgisayar günümüz şartlarına göre baya eskide kaldı ama halen kullanan varsa bu modelin 15.6 inç'lik ekran ön çerçevesi lazım bana arkadaşlar.Bir arkadaşıma vericem bilgisayarımı ama ön çerçevesinin köşesinde çatlama oldu.. malum eski bilgisayar diye kimse almak istemiyor bilgisayarı ama dediğim gibi ön çerçeve lazım bana ts44-hr modelinin.. görüntüye pek önem vermeyen arkadaşlar için kendi ekranımın ön çerçevesi(köşesi çatlak olan) ve üzerine bir miktar parayla takas yapabilirim.. Modeli kullanıp takas yapmak isteyen varsa iletişime geçsin benimle..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.