Şimdi Ara

PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
4
Favori
41.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @ 26061995
    Sorununuzun çözülmesine sevindim.Geçmiş olsun.
    Bu arada işimizin düşmesini arzu etmemekle beraber servisin problemli olmaması ayrıca güzel olmuş.
  • pACKARD BELL TJ75-JO-283TK ??

    İşlemci : Intel Core i5 480M
    İşlemci Hızı : 2,66 GHz
    Bellek : 6 GB
    Sabit Disk : 640 GB
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 1 GB
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Model : TJ75-JO-283TK Sr SİYAH
    Ekran Özelliği : WXGA HD
    Grafik Tipi : ATI HD5650
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : Var
    Dahili Kamera : Var
    Yazılım : Windows 7 Home Premium

    arkadaslar teknosadan samsung aldım hiç begnmedm onu iade edip bska pc almayı planlıorum sizce bu nasıl oyun kasma vb konularda iyi midir lütfen yardım edin cok magdurum yaaa.w 283 tk bu
  • arkadaslar ltfen yardım edin iadenin bugun son günü sizin yorumlarınıza göre alıcam pcyi. pb 283 de cızırtı sesi var mı allah askına yardım edin maddi durum ztn kısıtlı pcnin özellikleri cok hosuma gitti fkt su cızırtı die nitelendirdiginiz ses bni korkutuo eger öle bisi cıkarsa teknik servisle ugrasmak zorunda klıcam ve babam cok kızıcak ztn zorla aldırmstım bu samsung pc yi ama bgnemdi smdi iade edicem teknosadan almsıtım bktım 1595 lirayala PB 283 tk var. alıyım dedm arastırmalarım sonucu 282 tk da ses geldiğini sölüosunuz bu ses 283 tk da var mıdır bi problem cıkar mı
  • @hyperboy
    Belki biraz geç oldu ama 283TK performans olarak yeterli ancak cızırtı probleminin devam edip-etmediği hakkında bilgim yok.Oyunlarda ve diğer uygulamalarda sizi üzmez.Fiyatı uygunsa alabilirsiniz.Cızırtı problemide modlu BİOS ile büyük oranda aşıldı.
  • geçen gün 283 ü gördüm özellikler gene 282 deki gibi çok hoş, işlemciyi yükseltmişler ram i de hdd de çok hoş olmuş bence alınacak alet cızırtı problemi çözüldü kardeş bence 283 al oyunlarde problem yaratmaz

    bu arada sitede reklamı şıkan lette güzelmiş fiyatına göre markada iyi
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3550



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07mg32 -- 28 Şubat 2011; 0:06:14 >
  • başlığımızda yeller esiyor, neydi bir zamanlar hararetli bir şekilde problemlerle boğuşuyorduk, zaman sadece kötü günleri değil bir sel gibi iyi günleri de önüne ne çıkarsa alıp götürüyor...
  • arkadaşlar optik sürücü sizde de cd okuken ses çıkarıyor mu acaba ? bugün resident evil ı yüklerken , yükleme işlemi biraz uzun sürdüğünden optik sürücü baya ses çıkarıyor sorun benim pc den mi kaynaklanıyor acaba ?
  • @rcelik21
    Size tamamen hak veriyorum.Keşke mesajlarımızın çoğu problemler üzerine olmasaydı.Yararlı ve bilgi verici nitelikte mesajlara daha çok yer verilseydi.Güzel gelişmeleri paylaşabilseydik.Biz bu başlık altında sanalda olsa arkadaşlıklar kurduğumuza inanıyorum.


    @BLue1xiR
    Benim notebookun optik sürücüsünde yükleme yaparken anormal diyebileceğim ses duyamadım.Acaba sizde sadece ''Resident Evil '' yüklerken mi oluştu ? Yoksa diğer yüklemelerde de aynı problem oluşuyor mu ?Yalnızca adı geçen yüklemede olduysa problem ''DVD '' kaynaklı diye düşünüyorum.
  • emre üstadım sana daha dün gibi hatırlarım bu klubü açmayı teklif ettiğiniz zamanı arkadaşların yardımıyla ne problemler çözüldü bu sayfada :) bu arada bişey sorcam bilgisayarınızda hiç crysis 2 denediniz mi ? tam çözünürlükte oyun uçuyo yahu 13-17 arası fps alabiliyorum oyunda sadece , ekran kartının canına okunuyo :D :D
  • BLue1xiR

    Optic Sürücü konusunda konuşacak çok şey var ben daha önce araştırma yapıp mesaj göndermiştim başlığa ama sonra kaldırdım sadece bende problem olduğunu düşünerek kaldırmıştım, ancak gürültü kısmında bişey diyemicem bende gürültü yok ama diğer arkadaşlara da soruyorum, bu bilgisayarda win 7 64 bit kullanıp da, Dual Layer DVD yazan oldu mu, ben 3 tane dvd yi yaktım, sonra internetten araştırmıştım bu bizim bilgisayarın kullandığı HL-DT-ST DVDRAM GT30N 1.01 adlı sürücü 64 bit sistem tarafından desteklenmiyormuş, sonra ne yaptıysam firmwaresini bulamadım, Xbox 360 oyunu yazarken bu sorunla karşılaşmıştım
  • packardbell tj65 ten cikma dvdrw, wireless kart, 2gb ddr2 800mhz ram, t7450 islemci var. bilgolerinize arizali olan varsa irtibata gecsin arkadaslar
  • @decibelshock
    Bilgisayarında yüklü olan Launch Manager'ı sil ve yeniden başlat.
    Packardbell'in sitesinden Launch Manager indir ve kur. Sorunun çözülür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_oguns -- 20 Nisan 2011; 10:39:04 >
  • format atmayı düşünüyorum kurtarma diski oluşturmam gerekiyomu? oluşturmazsam orjinal işletim sistemimi kaybedermiyim bilgi istiyorum. home premium var ultimate yapıcam.bide hdd de kurtarma kısmına ve d: ye dokunmadan sadece c: yi temizleyerek yapmak istiyorum.
  • @ h_oguns

    selamlar aynen üstüne kurdum silmeden. daha sonra yeniden başlattım düzeldi teşekkür ederim.

    ben hala yedekleme yapmadım nasıl olacak bu iş kaç dvd gerekir tüm arşivimi de yükledim pcye şu an
  • sağ hoperlörden gelen ses bozuldu ne yapmak lazım ?
  • Arkadaşlar sizde de oyunlarda laptop hemen ısınıyor mu? 15-20 dakika içinde aşırı bi şekilde ısınıyor ve bazen geldiğimiz yeri kayıt edemeden kapatmak zorunda kalıyoruz. :D Eğer bu sorun sadece bende varsa servise göndermem doğru olur mu? (pcdepo'dan almıştım.) Veya sizde de bu sorun varsa soğutucu önerirmisiniz? Cevaplar için şimdiden sağolun.

    Bu arada yazılanları takip ediyorum bende cızırtı sorunu yok galiba ya da yok denecek kadar azdır.Ekranı geriye yatırdığımda Mozilla sekmelerinde karıncalanma var ama sorun etmiyorum.Tek sorunum şu ısınma. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugrasenkozalak

    Arkadaşlar sizde de oyunlarda laptop hemen ısınıyor mu? 15-20 dakika içinde aşırı bi şekilde ısınıyor ve bazen geldiğimiz yeri kayıt edemeden kapatmak zorunda kalıyoruz. :D Eğer bu sorun sadece bende varsa servise göndermem doğru olur mu? (pcdepo'dan almıştım.) Veya sizde de bu sorun varsa soğutucu önerirmisiniz? Cevaplar için şimdiden sağolun.

    Bu arada yazılanları takip ediyorum bende cızırtı sorunu yok galiba ya da yok denecek kadar azdır.Ekranı geriye yatırdığımda Mozilla sekmelerinde karıncalanma var ama sorun etmiyorum.Tek sorunum şu ısınma. :)


    fanı tozlamış olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkaydj

    fanı tozlamış olabilir.



    Cevap için sağol ama geldiğinden beri böyle sayılır.Belki tozlandı diye 5 dakika daha erken ısınıyordur.Bu laptop'a sahip diğer arkadaşlarda da vardır herhalde bu sorun.

    Eğer dediğinden dolayıysa nasıl alabilirim acaba bu tozları?
  • @bugrasenkozalak bende de ısınma problemi var. özellikle oyun oynarken :( çözüm olarak sana önerim notebook soğutucu alman. ben de bu aralar almayı düşünüyorum.http://www.youtube.com/watch?v=TBZFLHUmROE bu videodaki soğutucu güzel ve videodaki bilg tj75 281 tk :) videodaki ürünü almayı düşünüyorum. fakat farklı önerisi olan var mı? 50 tlye kadar sınır var :) . son olarak tj75 281 tk da ram yükseltme olayı nasıl oluyor şimdiden teşekkür ederim ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 26061995

    @bugrasenkozalak bende de ısınma problemi var. özellikle oyun oynarken :( çözüm olarak sana önerim notebook soğutucu alman. ben de bu aralar almayı düşünüyorum.http://www.youtube.com/watch?v=TBZFLHUmROE bu videodaki soğutucu güzel ve videodaki bilg tj75 281 tk :) videodaki ürünü almayı düşünüyorum. fakat farklı önerisi olan var mı? 50 tlye kadar sınır var :) . son olarak tj75 281 tk da ram yükseltme olayı nasıl oluyor şimdiden teşekkür ederim ;)


    Cevap için sağolasın.Bugün BestBuy'da TARGUS AWE55EU 40 Lira alsam mı acaba ?




  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.