Şimdi Ara

PACKARD BELL TM81 (AMD PHENOM II X4 - HD5650) KULLANICILARI KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
5
Favori
77.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende aldım bu laptopdan... bu benim 3. laptoum laptopum bozulunca masaüstümü kullanmaya devam etmiştim laptopu servise götürünce 150 liraya yaparız diyice artık yenisini almanın zamanı diye düşündüm vatanda ki indirimi görüncede aldm... açıkcası ben memnun kaldım bu laptopdan ısınma sorunu biraz var gibi ben wireless mouse ve klavye kullanıyorum ondan dolayı ısındığını çok geç farketti :) laptp standlarından alayım diyorum öneriniz var mı? çift ekran kullandığım içi laptopub ekranı çok aşağıda kaldı nu lcd ekranla aynı seviyeye çıkartırsam benim için daha rahat olacak... benide klube eklemeyi unutmayın :)
  • dikkatimi birşey çekti benim windows skoru sizinkinden farklı.. daha doğrusu sadece hdd kısmı farklı sizde 5.8 bende 5.9... bu arada bir arkadaş wirelessı sormuş nasıl diye... benimde en büyük problemim wireless aslıda çünkü modemim ile laptop arasında yaklaşık 6 tane duvar var bu da büyü sıkıntı yaratıyordu eskiden ama bu cihazın wireless kapasitesi beni mutlu etti...
  • Sizin hdd tek parça mı?Ben ikiye böldüm windows'un aracı ile beki ondandır

    Edit:Soğutuculu bir notebook standı mı istiyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 28 Temmuz 2010; 14:11:26 >
  • evet tek parça benim hdd... soğutuculu olsa sanırım daha iyi ama eğer arada çok fiyat farkı varsa soğutucusuz olsada olur :)
  • hocam kaç derece'de çalışıyor senin laptop oyunda mı yoksa boştayken mi ısı yüksek düzeyde bi sıcaklık ss'i koyabilir misin???
    quote:

    Orijinalden alıntı: cance

    bende aldım bu laptopdan... bu benim 3. laptoum laptopum bozulunca masaüstümü kullanmaya devam etmiştim laptopu servise götürünce 150 liraya yaparız diyice artık yenisini almanın zamanı diye düşündüm vatanda ki indirimi görüncede aldm... açıkcası ben memnun kaldım bu laptopdan ısınma sorunu biraz var gibi ben wireless mouse ve klavye kullanıyorum ondan dolayı ısındığını çok geç farketti :) laptp standlarından alayım diyorum öneriniz var mı? çift ekran kullandığım içi laptopub ekranı çok aşağıda kaldı nu lcd ekranla aynı seviyeye çıkartırsam benim için daha rahat olacak... benide klube eklemeyi unutmayın :)




  •  PACKARD BELL TM81 (AMD PHENOM II X4 - HD5650) KULLANICILARI KULÜBÜ

    işlemcinin 3d mark'a göre diğer işlemcilerle karşılaştırma tablosu... şu an için bu işlemci mobil piyasada en iyi 13. işlemci

    Bu arada usb 3.0 için güzel bir amd haberi de var hemen aktaralım buradanda;

    2012 öncesinde USB 3.0 teknolojisi için doğal destek sunması beklenmeyen Intel'in aksine AMD, farklı bir strateji izleyebilir. 8 serisi yeni yonga setleriyle birlikte SATA 6Gbps desteği vermeye başlayan AMD'nin, Renesas firmasının USB 3.0 teknolojisini lisanslayacağı belirtiliyor. USB 3.0 konusunda pazarın hakimi olan NEC firmasıyla geçtiğimiz aylarda bir evlilik gerçekleştiren Renesas'ın USB 3.0 teknolojisi, Ontario kod adlı ilk jenerasyon Fusion işlemcileri için hazırlanan Hudson D1 yonga setine entegre edilebilir.

    Henüz AMD tarafından yapılmış resmi herhangi bir açıklama yapılmış olmasa da Hudson D1 yonga setinin USB 3.0 desteği almasıyla birlikte, yeni teknolojiye sahip ultra-ince tasarımlı dizüstü bilgisayarların sayısında hızlı bir artış olacağı düşünülüyor. USB 3.0 teknolojisinin getireceği ekstra maliyetlere karşı, Hudson D1 yonga setinin sadece USB 2.0 desteğine sahip, düşük maliyetli alternatiflerinin olması da bekleniyor. AMD, Ontario işlemci ailesi ve Hudson D1 yonga setini yıl sona ermeden duyurmayı planlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraedmit -- 28 Temmuz 2010; 18:52:50 >




  • mrb bende 10 gundur aynı modelden kullanııyorum..
    soyle bı sourunum war..
    cıhaz ılk acılırken baya zorlanıyor..prıze takılı olarak da denedım ama aynı masaustu sımgelerı teker teker ve zorla gelıyor ılk gunden berı boyle..
    oyunlarda felan bı sorun yok ama ozellkle acılırken ve fırefox fılan baya yavas..
    acaba benım makınemı sorunlu yoksa bu model ıslemcıler ılk acılırken yavasmı??
    eskı makınemde t7500 ıslemcı wardı yemn ederm oyun harıc bundn hızlıydı..
    ya bı sorun war yada bu amd ıslemcıde bısı war yada programlar uyumsuz artık bılemıyorum..
    kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım makıneyı deıstırecem yoksa:S
  • @serhat:_19
    Bende de bir yavaşlık söz konusu ilk açılışta.Hoş geşdiniz yazısı geçip masaüstü geldiğinde sağlıklı bir şekilde kullanabilmem için 1-2 dk beklemem gerekiyor.Bunun nedeni başta açılan programlar olabilir.Msn,utorrent,limewire,webcam,norton,winamp başlangıçta açılan programlar.Masaüstü simgeleri ve sağdaki sidebar biraz geç geliyor.Fakat bu başlangıçta açılan programlardan olsa gerek.Sonuçta masaüstü tek çekirdek destekliyor diye biliyorum yanılıyor da olabilirim.Bir de win7 basic de sorun yaratıyor diye düşünüyorum.pre veya ultimate olsa daha rahat çalışabilir.
  • bence sizdeki o yavaşlığın nedeni win 7 basic çünkü win7 basic netbooklarda falan kullannılmak için tasarlanmış.
  • Şu anki orjinal olduğu için korsan ultimate de yüklemek istemiyor insan.Orjinali de 200-300 lira zaten.Arkadaşın eski p4 bilgisayarda bile ultimate tıkır tıkır çalışıyor.
  • şimdi vatan bilgisayardan baktım. win 7 basic bile 140 tl idi. win 7 ultimate 360 tl idi. Çok kazık ya bu fiyata kim nasıl alsın?
  • Az önce baktım Vatan bilgisayarda 1260 + 20 tl hediye çeki indirimi varsa 1240 a inmiş.
  • ben vatan bilgisayar ankara dan kredi kartına tek çekim 1320 tl ye aldım. Sadece oyun oynarken ısınıyor. Açılışı biraz yavaş win 7 basic olmasın dan dolayı bence. Cızırtı falan yok gayet iyi.
  • bu fıyat ne boyle yaa dustukce dusuyor 10 gun oldu daha fıyat ındıkce ınıyor:S barı bıraz zaman gecseydı..
    acep tutmadı ondan mı dusuor fıya... yoksa dndık bı modelde deılkı allallah...
    hernyse arkadaslar soruna donecek olursam..
    bazı arkadaslar ultımate yuklersek sorun duzzelır demısler ancak ben vatan bılg. aradım konustum bı fark olmaz dedıler bana..cıhazdakı sorundan bahsettım getırın bakalım 1ay ıcerısınde donanmsal bı problem warsa deıstırıoruz gıbı bısy soyledıler..
    oyle yada boyle yavaslık benı sınır edıyor..keske i5lı model alsaydım dıye neredeyse pısman olacagım:S
  • SPaCeLoRD :
    hepsi mi öyle bendeki mi bilmem de, touchpad şimdiye kadar kullandığım Notebooklarda göre çok kötü. (bendeki PB TJ75 modelli) hassasslık sorunu var gibi.
    DHHarezmi :
    Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş ancak bende deyineyim i5 li bir packard bell aldk bir arkadaşa gerçekten tuş takımı rezalet hassaslığı falan geçtim insan dokunmak istemiyor sert garip bir tuş takımı var bende iki tane laptop var biri Toshiba diğeri HP ve ikisinin de tuş takımı çok iyi. Sırf bu sebepten internetten sipariş etmeyin derim görüp deneyip alın. Çünkü benim gibi küçük detaylara dahi takılan biriyseniz rahatsız olursunuz sürekli.
    killnOd :
    Kagit uzerinde gozume carpan eksikler usb3 ve bt3 desteginin olmamasi.Ayrica ekran LED degil normal lcd bunlar gozume carpan kagit uzerindeki eksikler.
    enemy1980 :
    servisi çok kötü arkadaşlar aman diyim acer servisiyle aynı
    paloturk :
    Zamanında babamların iş yerine iyi para vererek 2 adet packard bell laptop almıştık AMD turion işlemcili. Aynı zamanlarda intel muadilleri vardı yaklaşık aynı fiyata. O muadil bilgisayarlar şimdi bile iş görebilirken(ofis işleri internet,word,excell vss.) bu packard belller hiçbir işe yaramıyor. O kadar çok problem çıkarttılarki sürekli servise gönderdik, bir kaç kez harddiski değişti. Klavye touchpad kalitesiz, işçilik kötü,sürekli problem. Yazılım ve driver desteği rezalet. Bence packard bell'den uzak durun.

    http://forum.donanimhaber.com/m_40374793/tm.htm

    Yorumlarınızı bekliyorum..




  • hepsi çok saçma kusura bakma ama. Bu kasalar yeni ve herhangi bir sorun yok şu an için 5 yıl önceki hangi bilgisayar iyiydi ki o zaman kimse hp almasın herkesin pavillonları bozuldu usb 3.0 express kart alarak takabilirsin bilgisayara 15 20 dolara bluetooth zaten 10 tl maks. servis olarak hiçbir marka iyi değil kimseye göre zaten. ama haklarını bildikten sonra kimse birşey yapamaz.ekranı led değil diyen bu bilgisayarı görmemiş bile atıp tutmuş diğerleri gibi ekran hem led hemde hd. ayrıca diamond view oldukça kaliteli. burada öyle her yazılana inanmamalısın. o kadar çok satıcı var ki burada hepsi birini kötülüyor başka markaları yerin dibine sokuyor. git bak bilgisayarcıya kurcala dokun test et hangisi hoşuna giderse onu al. Burada yazılanlara takılma o kadar sadece burada performansı en iyi olan hangisi oyunlarda kaç fps almış falan onlara bak
    quote:

    Orijinalden alıntı: aquaregia

    SPaCeLoRD :
    hepsi mi öyle bendeki mi bilmem de, touchpad şimdiye kadar kullandığım Notebooklarda göre çok kötü. (bendeki PB TJ75 modelli) hassasslık sorunu var gibi.
    DHHarezmi :
    Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş ancak bende deyineyim i5 li bir packard bell aldk bir arkadaşa gerçekten tuş takımı rezalet hassaslığı falan geçtim insan dokunmak istemiyor sert garip bir tuş takımı var bende iki tane laptop var biri Toshiba diğeri HP ve ikisinin de tuş takımı çok iyi. Sırf bu sebepten internetten sipariş etmeyin derim görüp deneyip alın. Çünkü benim gibi küçük detaylara dahi takılan biriyseniz rahatsız olursunuz sürekli.
    killnOd :
    Kagit uzerinde gozume carpan eksikler usb3 ve bt3 desteginin olmamasi.Ayrica ekran LED degil normal lcd bunlar gozume carpan kagit uzerindeki eksikler.
    enemy1980 :
    servisi çok kötü arkadaşlar aman diyim acer servisiyle aynı
    paloturk :
    Zamanında babamların iş yerine iyi para vererek 2 adet packard bell laptop almıştık AMD turion işlemcili. Aynı zamanlarda intel muadilleri vardı yaklaşık aynı fiyata. O muadil bilgisayarlar şimdi bile iş görebilirken(ofis işleri internet,word,excell vss.) bu packard belller hiçbir işe yaramıyor. O kadar çok problem çıkarttılarki sürekli servise gönderdik, bir kaç kez harddiski değişti. Klavye touchpad kalitesiz, işçilik kötü,sürekli problem. Yazılım ve driver desteği rezalet. Bence packard bell'den uzak durun.

    http://forum.donanimhaber.com/m_40374793/tm.htm

    Yorumlarınızı bekliyorum..






  • Normal kullanımda CPU 51-52 C oyunlarda, HD film izlerken hatta flash oyunlarda 60 - 62 C arası oluyor fan sesini hiç duymuyorum. Elimi hava çıkışına tuttuğumda hep aynı hızda çalıştığını görüyorum fanın. Boş durumda 49 a indi en düşük acaba fan hızı ayarı yapabiliceğimiz bir yer varmı bios haricinde. Bazı programlar indirdim onlarda win 7 de çalışmadı.
  • havalar çok sıcak yani bu sıcaklıklarda çalışması normal. fan hızını ayarlayamazsınız masa üstü sistemlerde olduğu gibi. Eğer gerek görülen bir durum olursa bu konu ile ilgili o zaman bir bios güncellemesi çıkar fan daha hızlı döndürülür.
  • gerçekten güzel görünüyor. birkaç oyun incelemesi yaparsan gerçekten güzel olur. bende bundan alma taraftarıyım. fakat işlemci konusunda soru işaretleri var kafamda. gerçektende i5 kadar iyi performans veriyormu. özellikle gta 4 gibi işlemciye yüklenen oyunları test etsen çok memnun olurum.
  • arkadaşlar bu pc de dahili bi chipset bulunuyormu pc bekleme modundayken daha az elektrik harcasın diye hp lerde vardı sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.