Şimdi Ara

Packerd Bell MB85 kullanıcıları platformu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
1
Favori
39.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sorun aynı sekli devam ediyor.. artik servis yolu gorundu sanırım.. :(
  • not: bir sonraki girisimi once okuyun..

    sorunu sonunda servise goturerek cozdum.. kadıkoy sinerji notebook ta yaptirdim. 225 TL+kdv'ye mal oldu.
    3 ay garanti verdiler. simdilik sorun yok. problemi yasayanların bilgisine.

    http://www.notebooklaptoptamiri.com/page/4/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcoretavsan -- 3 Nisan 2010; 13:59:11 >
  • bilgilendirmemi guncelliyorum bu durumda.

    malesef aynı hatayı tekrarladı. chipset problemi oldugunu soyluyorlar yapamadılar ve cihazımı ve odedigim parayı geri verdiler.
    ben siyah inciyi kaybettim artik :)

    kesinlikle herhangi bir notebook servisine goturmeyin derim. mutlaka koyuncuya gitmenizde fayda var.

    kadıkoyde toplam 2 yere goturdum ve artik her tarafi oynuyor cihazın. makinayı duzgun toplamıyorlar. parcalar bile gidebilir o derecede enteresan bir yer kadıkoy piyasasi. uzak durun.
  • arkadaşlar ekran kartı hatası alan oldumu...
    ekran bir kaç saniyeliğine kararıyor sonra aşağıda baloncuk çıkıyor mvdlk....gibi bir hata oluştu sistem başarıyla atlatıldı gibi bir hata veriyor bu hatayı alan oldumu hata ekran kartı yongasıyla alakalıymış yanlış üretim diyorlar bilgisi olan varmı aceba...?
  • aynısı banada oldu arkadaşlar ekran bölündü servisten geldi 2 gün sonra aynısı oldu yine gönderdim bakalım ne olacak beklemedeyim....bunları davamı etsek ne alan herkeste oluyorsa fabrikasyon hatası var demektir bence ve sanki 2.5 3 yıla ayarlanmış gibi tam garantiler bitiyor ondan sonra olan oluyor aynı virüs gibi...
  • Arkadaşlar bende de MB85 var işlemci T7250 recovery partititon un da bulunduğu kısmı uçurarak win7 kurdum ama driver bulamıyorum lütfen yardım edin. :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgisayarcı_st

    aynısı banada oldu arkadaşlar ekran bölündü servisten geldi 2 gün sonra aynısı oldu yine gönderdim bakalım ne olacak beklemedeyim....bunları davamı etsek ne alan herkeste oluyorsa fabrikasyon hatası var demektir bence ve sanki 2.5 3 yıla ayarlanmış gibi tam garantiler bitiyor ondan sonra olan oluyor aynı virüs gibi...



    dün gece aniden bende de başladı henüz bişey denemedim ama sanırım microsoft bununla ilgili bir patch yayınlamış windows 7 için
    internetten aratabilirisn.

    win7 ile ilgili olabilecegine dair buldugum birkaç mesaj------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Evet aynı sorundan bendede vardı bendeki sorun Windows 7 ye geçiş yapınca başlamıştı ilk başlarda ciddi değildi arada sırada oyunlarda alıyordum hatayı fakat 2 ay sonra sorun arttı hatayı masaüstündede alır oldum inanın iki hafta boyunca denemediğim şey kalmadı Bios güncelledim en güncel driverleri 50 kere yükledim win7 nin tüm patchlerini özenle yaptım elli kere bilgisayara format attım ama üzelmedi taki Vista 32 bit e geri dönüp tüm güncellemeleri alıncaya kadar şuanda ise makina takır takır çalışıyor bilgisayarı neredeyse garantiye yollayacaktım

    bende de bu sorun oluyor win 7 ye geçmeden önce xp deyken en ufak bi sorun bile olmuyodu ama şimdi en ufak bir oyuna bile girsem sağ altta görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatasını alıyorum ekran kararıp geri geliyor aygıt yöneticisinden ekran kartı driver ı güncelleştirdim ama sonuç daha kötü oldu geri aldım NVIDIA GeForce 7300 SE/ 7200 GS yardım plss!!

    Sorunu Wİndows7 de aero'yu kapatarak aştım.


    Merhaba Arkadaşlar,
    sırf cevap yazmak için siteye üye oldum, aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlar varsa onlar çekmesinler, yaklaşık 10 gündür yerli yabancı sitelerden bakıp da yapmadığım kalmadı, olmadı, ancak en sonunda halloldu diye düşünüyorum.
    Aero'yu "Windows Temel" olarak seçin ve saydamlık'ı devre dışı bırakın (Başlat --> arama kısmı "saydamlık" yazın, gelen sonuçlardan "saydamlık devre dışı" ifadesi olanı seçip açılan sayfadan saydamlık "kutucuğu"nun işaretini kaldırın).
    Ben bunu yaptım bir kaç gündür herhangi bir sıkıntı (lanet uyarı yazısı) çıkmadı.
    Siz de deneyin sonucu bildirirseniz sevinirim.
    Kolaylıklar diliyorum...


    Xp de hiç bir sorun vermiyor bu Win 7 biraz tuhaf daha tam oturamadı herhalde

    sorun çözüldü

    64 bit için Microsoft Debugging Tools
    32 bit için Microsoft Debugging Tools

    bunu indirip kurdum şimdilik sorun yok gibi. gelişmelerden haberdar ederim arkadaşlar...
    bu debuggin tools indirdim kurdum sürücüleri yeniledim. 10-15 dk oyun oynadım kaymak gibiydi. fazla oynayamadım işe gitmem gerekiyodu ama daha önce sistem derecelendirmesinde bile sorun yapıyodu. çok şükür kurtuldum bu lanet bug'dan




  • Onbaşı ben bugün o problemi çözdüm kimseye para vermeyin, bayağı bir arama yaptıktan sonra çok saçma gelebilir yöntem ama işe yarıyor.

    Bilgisayarın nefesini keserek maksimum ısıya çıkaraksınız.

    Bunu nasıl mı yapacaksınız, çok basit.

    Bohçalama yöntemi, yani makinayı havluyla sarın yada üstüne eşofmanınızı sarın yada yastıkla sarın ama iyice ısınmasını sağlayın. Ya kendi kapanır yada en fazla 1, 1,5 saat açık tutun ekran da açık kalsın standby a geçmesini engelleyin.

    Anladığım kadarıyla amaç şu ekran kartının üstündeki GPU nun genleşmesini sağlayıp tekrar çalışmasını sağlamak. Daha önceden çok fazla ısındığı için gevşeyen GPU yerine oturuyor sanki.

    Laptop donanım tasarımı berbat olduğundan devamlı ısı problemi yaratıyor. İki tane bakır soğutucu çubuk koyunca olmuyo bu işler.

    "Packerd Bell Ares GP2" de denedim aynı sizdeki gibi ekran 6 ya bölünmüştü , şimdi gayet güzel çalışıyor. Tabi daha sonra tekrarlarmı görücez.

    Kolay gelsin.




  • arkadaşlar malesef bizimki de mefta oldu, packard bell in ömrü bu kadarmış demekki, geri kalan kullanıcılara da şans diliyorum...
  • bu ekran bölünme sorunu hakkında bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ekran kartını ısıtmayı denedim, çok ilginç ama çalışıyor.

    ekran kartı ile sogutucusu arasına 1-2 kat kablo yalıtım malzemesi koydum. ve şu anda bilgisayar çalışıyor.

    hardware monitor ile suyrekli sıcaklıgı takip ediyorum. oyun oynamıyorken 80 ile 104 arasında gidiyor. 3d mark açtığımda yukseldi ve kendi kendine kapandı bilgisayar.

    sanırım dogru kalınlıkta bir yalıtım ile ekran kartını hep 80-100 derece arasında tutmak gerekecek.

    bu arada ilk çalıştırmada sorun yaşayabiliyorsunuz cunku ekran kartı tekrar sogumus oluyor.

    uzun süreli çözüm ısı tabancası ile lehimleri tazelemekmiş ancak bende olmadıgı için şimdi uygulayamıyorum.
  • arkadaşlar tahmin ediyorum ekran kartının lehimlerini bir şekilde yenileyebilirseniz sorun çözülecektir.
    yapabilecek birisi varsa ben denemeye varım.
  • Zaten packerd bell acer olmuş bidaha alırsam aha buda iki olsun.ekran her altı ya bölündüğünde açıp saç kurutma makinesi ile lehimleri eritip oturtuyorum.bigün tümden yanacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.