Şimdi Ara

Pana42E5E & LG 42LS5600 Öneriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3D izlemem, geniş codec yelpazesi olmasada olur, smart TV ye de ihtiyacım yok(PC-NB var, PDA vs. var), bu özelliklerden feragat edebilirim. HDMİ ile NB takarım bolca FHD izlerim oyun oynarım, maç izlerim, genelde sd yayınlardan yararlanırım, tivibu ev de alacapım. Bana sorun çıkartmayacak, kaliteli, çamur gibi görüntü vermeyen, hızlı,keskin ve akıcı panel düşünüyorum; yani 1200-1700 arası, 40"-42" adam gibi panel almayı düşünüorum. Heriki TV'de 1350 TL nin altında; hangisini önerirsiniz. Ya da farklı öneileriniz varmıdır? IPS olduğu için Pana düşünüyorum.
    Kullanan arkadaşlar izlenimlerini aktarırsa sevinirim. İyi bayramlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaduvan -- 19 Ağustos 2012; 14:34:42 >



  • Panasonic 42E5E kullanıyorum. Ben daha pahalıya aldım. Bu fiyata inceği belliydi

    Teknosada L5600 banada önerilmişti. Ben Panasonic tercih etmiştim.


    Ürün hakkında kişisel yorumlarıma gelirsek;

    3D ihtiyacınız yoksa, televizyonun media playerinden çok aşırı beklentileriniz yoksa, izleme mesafeniz ekrana uyumlu ise, güzel bir uydu alıcınız-hat sağlayıcınız varsa ürün gayet yeterli.

    Ama bu televizyon konusunda insanların beklentileri bir değil. Ben sadece televizyon fonksiyonu olarak kullanmak istediğim için almıştım.
    Ürünün media playeri gayet yeterli. Forumda Panasoniciğin mediaplayerlerinin kötü olduğu söylenmiş. Buna katılmıyorum.Pek çok formatı destekliyor. 1TB WD Harici hdd ile kullanıyorum ve tüm video-film-resim-muzikleri tarayıp bulup listeliyor. Bilgisayar gibi bir aracı olmadığı için filmi kendisi işliyor ve fhd filmlerdede gayet güzel görüntü alabiliyorsunuz. 30-40+ GB lık filmlerde sorun cıkartabilir denemedim bilmiyorum. Ama ortalama kalitedki filmlerde sorun cıkartmıyor. Tek sorun (çözümü belki vardır tam araştırmadığım için bilmiyorum) altyazı küçük kalıyor ve rengini kurcalamama rağmen değiştiremiyorum.

    HDMI ile pc yi bağlayıp 2-3 saat pes oynadım bunun haricinde konsolla veya pc ile oyun oynamadım televizyonda. Bu 2-3 saate göre yorum yaparsam; Sorunsuz.

    Maçlarda çok net yorum yapamıyacağım. Sanki 10/10 çok iyi gibi gelmiyor bana maçlarda. Ama tüplü tvden geçtiğim için başka bir led-lcd-plazma ile kıyaslıyamıyorum.

    Televizyon nedenini bilmediğim şekilde çok az 1 saniyelik bir süre bazı görüntülerde daha dogrusu sahnelerde anlık bir yavaşlama yaşıyor gibi. Çok dikkat etmedim, takıntılı biri değilseniz sorun olmaz.

    Tivibu ev size nasıl bir görüntü sağlar bilemiyorum. Ben 100 liralık bir hd uydu alıcı ile kullanıyorum ve görüntüsünden memnunum. Ama izleme mesafesi çok önemli. Tam karşısında uygun uzaklıkta izliyorum. Haliyle yakınlastıkca görüntü kötüleşiyor. Yani görüntüyü televizyona aktarım şekliniz çok önemli. Ayrıca SD yayınlarda kanaldan kanala çok farkediyor. Kaliteli yayın yapan kanallarda iyi bir görüntü alırken bazı kanallarda çok kötü görüntü alıyorsunuz. Bunun sorumlusu kanal. Tv ile alakası yok. İyi bir uydu alıcı ile çok iyi görüntüler elde edebilirsiniz.

    Smart tv kötü. Dahili wifi yok. Wifi aparatı almanız gerekliki o da çok pahalı. Ethernet ile biraz kurcaladığımda internet özelliği pek kulanışlı değil. Sadece youtubedan dizi filan izleyebilirsiniz. Pek uygulama yok zaten. İleride güncellemelerle daha iyi hale getirilebilir belki.

    Genel itibariyle Televizyondan memnunum. Aldığıma pişman olmadım, ve keşke x tv i alsaydım diye düşünüp pişman olmadım. İçimde ukte kalmadı yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 22 Ağustos 2012; 0:59:36 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.