Şimdi Ara

Panik atak & anksiyete & depresyon çare bulan gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
11.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hacamat+su orucu ve tavsiye olarak gerçek tıp ve son söz bu iki kitabı okumanı tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 8 Haziran 2019; 0:26:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıda birisi kişilikten kaynaklı demiş katılıyorum. hayatı berbat insanlar tanıyorum çok rahatlar sanki hiçbir problemleri yok gibi belki içlerinde yaşıyorlardır ama kafaları çok rahat.
    böyle rahat olmak lazım sonu düşünmemek lazım çeşitli aktivitelere yönelmek lazım. kafayı sürekli meşgul tutmak lazım.
  • Arkadaşım beslenme sistemini değiştir ve kafaya takma.Probiyotik gidalari tüket kimisi depresyonun bagirsaklarla ilgili olduğunu söylıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beslenme sistemini değiştirebilirsiniz.
  • 1 Ayda anti depresanların doz ayarlaması bile yapılmıyor daha. Xanax zaten anti depresan etki edene kadar ve doz ayarlaması yapılana kadar 2-3 ay geçici verilir o da çok nadiren.
  • Spor yapmak bana çok iyi gelmişti.Sağlık sorunları yüzünden ara verdiğimde baya kötü olmuştum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin yolu var...
    Şunu mutlaka inceleyin ilaçlar ile ilgili...


    https://asmobrat.blogspot.com/2019/07/depresyonda-ilac-kullanm-ilkeleri_12.html?m=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asmobrat -- 19 Temmuz 2019; 18:56:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyden önce geçmiş olsun. Tüm hastalarımıza. Hastalık denen şeyin hayatın bir parçası herşeyden önce buna hazırlıklı olmak lazım. Başa geldiğinde onunla mücadele (geçer mi , ne olacak, öldüm, bittim...vs.) etmekten çok (çünkü mücadele insanı bir yerden sonra yormaya başlar) hastalığı yok saymakla işe başlayın. Ağır ameliyatlık bir durumun olsa dahi pozitif olaya yaklaşmak işin başlangıç noktası.

    LÜTFEN SONUNA KADAR BİR ZAHMET OKUYUN!

    Ben inançlı bir insanım, namazımı kılarım, dini vecibelerimi yerine getirmeye çalışırım. Benzer bir durum bende olmuştu. İlk başladığında hocalardan özel dualar öğrendim. Denedim ancak rahatsızlığım geçmemişti.Sonra ilaç kullandım.
    Pozitif Bilim tedavi yöntemleri ile birlikte Dini İnanç noktasında gerekli tedbirleri almayı birlikte yapmalısınız. Buna ilişkin şöyle bir rivayet demek istediğim şeye iyi bir örnek: Yahudi kavmine gönderilmiş olan büyük peygamberlerden Hz. Musa bir gün rahatsızlığı nedeniyle Allah'a yalvarır. Şifa bulamaz. Sonra gökten bir nida " git falanca yerde bir bitki var ondan merhem yap, kullan" der. Hz. Musa o bitkiden ilaç yapıp kullanır ve iyileşir. Gel zaman git zaman Hz. Musa tekrar rahatsızlanır. Bu sefer hiç Allah'a dua falan etmez,hemencecik şifa bulma gayreti ile geçenki bitkiden ilacı yapıp kullanır. Bu sefer şifa bulamaz. Bir müddet sonra Rabbi ona şöyle ilham eder " Bu sefer ilacı denedin ancak duayı unuttun". Rivayette olduğu gibi DUA VE BİLİMSEL TEDAVİ ! şifremiz olmalı.

    Psikolojik rahatsızlıklarda en etkin yöntem pozitif düşünce. İnanç noktası kişiden kişiye değişir ancak bu tür rahatsızlıkların büyük çoğunlu/kaynağı bizim gözle göremediğimiz METAFİZİK ÖTESİ VARLIKLAR (uzaylı veya başka alemlerdeki hayat, yaşam, varlık var mı sorularına cevap 4 kutsal kitapta yok, ancak 3 harflilere ilişkin bilgiler mevcut birçok Yahudi, Hristiyan, Müslüman kaynaklarında) ve bu varlıkların bedenimiz üzerindeki negatif etkileridir. Bir de NAZAR denilen birşey var. Bu tür insanları tespit tabiki zor, makus talihinizde ne varsa o artık.

    Ne yapmalı ?

    Rahatsızlık geldiği zaman, düşünceler sizi sardığı zaman bulunduğun ortamı terk etmek, kaçmak tedavi sürecini uzatır. Üzerine üzerine gideceksiniz. Mesela iştesiniz ve sıkıntı geldi, stres oldunuz. İşi bırakıp gidecek, işyerini terk edecek haliniz yok. Sadece elinizde bir iş varsa onu bırakın, başka bir odaya geçin veya ortama geçin. Oturuyorsan, istirahat ediyorsan eline hemen bir iş almalısın. Yani pozisyona değiştirme taktiği. Çevrenizde en yakın pozitif insanlarla hemen kontak kurun. Bu bir evcil hayvan dahi olabilir. Evinizi, ailenizi arayın, hayatta iseler annenizi babanızı telefon ile arayın.

    Sonra mı ? Dua ve Bilimsel/Alternatif tedavilere ulaşmanın yollarını arayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremhan77 -- 2 Eylül 2019; 17:8:56 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.