Şimdi Ara

Paperlike ve türevleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Ipad 8 aldım ve elime gelmeden hemen takıp kullanabilmek için bir ekran koruyucu veya temperli cam olan koruyuculardan(spigen vb) almak istiyorum. Araştırdığım kadarıyla paperlike ve türevleri apple pencilin ucunu yıpratıyormuş ve Ekran Koruyucu üzerinde çizim vs. Yapıldığı için çok iz kalıyormuş. Güvenliği arttırmak için spigen vb. Şeyler daha mantıklı geliyor fakat ders çalışmak, not ve çizim için kullanacağım için diğerlerini de düşünmedim değil. Kullananlar yardımcı olabilir mi?




  • +

  • +1
    Kullanan arkadaşlardan tavsiyeleri bekliyorum.
  • Up
  • Şimdi bakayım dedim de paperlike denen saçmalığın orijinali 68 Euro ya geliyor :D
    662 lira ekran koruyucusuna varsa bu ülkede tebrikler diyecektim ki birisi ben kullanıyorum yazdı. :(
  • Sanırım yanlışınız var. Paperlike ın kendi sitesinden aldığınız takdirde 34 Euro ödüyorsunuz ve kargo bedava. Ben de ipad 8 128gb ın gelmesini beklerken ekran koruyucu araştırıyordum ve çizimle uğraştığım için paperlike ya da türevi bir şey almaya karar verdim. Paperlike kesinlikle daha pahalı, ben yüzde 15 indirim kuponuyla(email yoluyla ulaşır ve zor durumda olduğunuzu belirtirseniz anlayışla karşılıyorlar ve kupon teklif ediyorlar.) 260tl gibi bir fiyata aldım. Kargo henüz elime ulaşmadı. İyi yanı içinden 2 tane çıkması ve birini muhtemelen(Galiba koruyucuda çok fazla çizik oluşuyormuş belli bir süre sonra değiştirmem gerekebilir.) satacağım.

  • halis52 H kullanıcısına yanıt

    Yanlışlıkla sepetime 2 tane eklemişim, haklısınız düzelttiğiniz için teşekkürler. Fakat bana yine de pahalı geldi. Aileme 280 liralık bir yük bindirmek istemiyorum zaten ipadı başkasından hediye olarak aldım. Araştırırken daha ekonomik ürünlere denk geldiniz mi?

  • Paperlike almayın. Mat ekran koruyuculardan farkı yok ve mat ekran koruycuların yararları olduğu gibi zararı da var. Parmak izi bırkamıyor, yazımı güzelleştiriyor, yansımaları engelliyor ama görüntüyü bozuyor. Ayrıca çok kolay çiziliyor. Tavsiyem ekranı kapatan kılıf kullanmanız. Cebe falan atılmadığı için kolay kolay çizilmşyor. İpad air 3 için ekran koruyucusu almıştım paperlike tarzı mat olanlardan. Ama sevmediğim için takmadım. İsterseniz satabilirim. İpad 8 ile aynı boyutlardaydı hatırladığım kadarı ile.

  • bişey B kullanıcısına yanıt

    Hocam almamaya karar verdim. Kılıf alacağım dediğiniz gbi. Tavsiyeniz için de teşekkürler. Kılıf öneriniz var mı? Piyasada tek güvenebileceğim ve enkalitelisi spigen smart fold gibi gözüküyor. 250 lira ama diğerleri de 150 lira falan çok basit gözüküyorlar yorumları da kalitesiz diyor. Karar veremiyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.