Şimdi Ara

Para için sansür uygulamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,


    Size yonetim ekibinin elindeki gucu nasil kotuye kullandigini gostermek istiyorum. Bu ve benzeri durumlari benzer sekilde Instagram ve Youtube platformlarinda da sik sik goruyoruz.


    Konuyu gece aciyorum ki mesai saatleri baslayana kadar konu silinmesin, insanlar durumu anlasin. One cikararak icerigin herkese ulasmasini saglayabilirsiniz.


    OZET: Yonetim ekibi belli ki bir firma ile reklam anlasmasi yapiyor ve ilgili firma forumda bir konu basligi aciyor. Konu icerisinde urunu oven cok sayida sahte hesap yorum yaziyor ve durumu farkeden forum uyeleri konu altinda durumu acikliyor. Forum yetkilileri durumu anlayan uyelerin mesajlarini silerken, sahte hesaplarin olumlu yorumlarini tutmaya devam ediyor ve yaniltici bir urun tanitimi yapmis oluyor. 


    Ilgili konu: https://forum.donanimhaber.com/robot-supurgede-kazanan-alex--148549195



    Detay:


    Ozette belirttigim gibi gercek kullanicilarin yorumlari silinirken, yanci hesaplarin yorumlari silinmiyor. Yanci hesaplarin gercek olmadigini nasil anladim derseniz gelin buyrun uyelik tarihlerine bakalim:




    Daha cok hesap var ama eklemeye usendim. 



    Neyse sonra bir arkadas durumu acikliyor cevap olarak bakin hepsi onbasi ne ayak gibisinden. buna benzer mesajlar daha once atilmisti ama silindi, ss alamadigim icin koyamiyorum.


    Para için sansür uygulamak?



    sonra ne oluyor dersiniz? uyeler birden mesaj kasmaya basliyor. Dizi-film konusundan bi anda camasir makinesi konusuna geciyor ordan hop telefon alanina. Peki bunlar kac dakikalik aralarla oluyor? 


    Para için sansür uygulamak?


    Para için sansür uygulamak?



    Silinen mesajlara EK KANITLAR:


    Konuya gidin bakalım bu mesajlar duruyor mu acaba? Internet unutmaz, photoshop vs diyenler için buyrun google cache:


    https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VbhJrCbm3mUJ:https://forum.donanimhaber.com/robot-supurgede-kazanan-alex--148549195-2+&cd=2&hl=tr&ct=clnk&gl=tr



    Para için sansür uygulamak?




    SON:

    Yanlis anlasilmasin, forumun reklam almasi lazim ki aktif olmaya devam etsin. Benim derdim insanlari sansurlemek ve yaniltici reklam yapmak. Parayi verenin dudugu caldigi bir dunyadayiz. Internette ne okudugumuza, ne izledigimize dikkat edelim.


    Forum kurallarina gore bir kullanicinin 2 hesabi olamaz, forum yonetimi bu hesaplarin ayni IP adresinden baglanmadigini soyleyebilir mi? Sansurden dem vuran yoneticilerin yaptigi sansur degil midir?



    Sizin de goruslerinizi merak ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juckle -- 8 Nisan 2021; 11:2:59 >







  • Hepsini ss aldım silinirse diye

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • +++

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.