Şimdi Ara

Park Halinde Aracıma Vur Kaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar, 2 gün önce araba modeli hakkında yorum yaparken bugün konu açmak zorunda kaldım :) 01.02.19 tarihinde park halinde olan aracıma çarpıp kaçmışlar. "Bir vatandaş" da sağolsun görmüş ve plaka yazmış. Önce karşı apartmandan kamera kaydını aldım. Kamerada plaka belli olmuyor kayıt kalitesi düşük. Fakat not bırakılan plakayı kontrol ettirdiğimde renk ve modeller uyuşan FİAT SCUDO marka/model bir araç çıktı (06 GD 7196). Haftaya polise gidip suç duyurusunda buluşacağım fakat sigorta karşı taraf kabul etmez ise sizin kaskonuzdan tamir yapılır dedi. Ne yapmalıyım bilemiyorum arkadaşlar, tecrübeli arkadaşlar vardır.
    Video Link :https://youtu.be/F4S7EaywYBg
    Edit 21.02.2019: Emniyet şikayetim üzerine araç sahibine ulaştı. Vurkaç yapan şahıs suçunu kabul edip ifade vermiş. Polis kişileri karşı karşıya getirmemek için ifade tutanağını vermenin yasak oldunu belirtti. Adamın numarasını verip görüşün dedi !! Şahıs hastası olduğu için acele edip gittiğini söyledi, insalık halidir dedim. İnsaflı çıkıp tutan fotoğrafını gönderdi (sigorta bunu mutlak olarak istedi, daha neler isteyecek bilmiyorum). Aracı servise götürdüğümde tekrar güncelleyeceğim.

    Park Halinde Aracıma Vur KaçPark Halinde Aracıma Vur KaçPark Halinde Aracıma Vur KaçPark Halinde Aracıma Vur KaçPark Halinde Aracıma Vur Kaç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melodychups -- 21 Şubat 2019; 22:51:1 >







  • Geçmiş olsun.

    Öncelikle not bırakan arkadaşı tebrik ederim.

    Kamera kayıtları artı plaka notu bırakılmış bence sorun olmaz gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 2 Şubat 2019; 11:54:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim. Kamera kaydı linkini ekledim. Fakat net değil. Lakin sigorta şirketi karşı taraf suçunu yazılı şekilde beyan etmez ise sizin kaskonuz ile işlem yaparız diyor. Kaçan adam neden kabul etsin ki ?
  • Hocam kamera kayitlarindaki arac scudo. Notu birakan vatandas vitoya benzetmis.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı hiç oynatmicaktiniz. Kamera kaydı telefonda olduğu yerde durur vaziyette ve not ile beraber polis çağırıp tutanak tutturucaktiniz. Sonra o tutanakla kasko sirketinizde aracınızı yaptiricaktiniz. Kasko sirketide o aracın sigortasından parasini alip mutlu mesut yasayacakti..

    Yada gidin hakkında suc duyurusunda bulunun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notta vişne renkli mercedes yazıyor. Siz Fiat Scudo diyorsunuz. Plakaya sistemden baktınız mı.


    Tamam. Gerek kalmadı. Yukarıda cevap vermişsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 2 Şubat 2019; 12:33:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melodychups

    Teşekkür ederim. Kamera kaydı linkini ekledim. Fakat net değil. Lakin sigorta şirketi karşı taraf suçunu yazılı şekilde beyan etmez ise sizin kaskonuz ile işlem yaparız diyor. Kaçan adam neden kabul etsin ki ?
    aracın gittiği yönde başka bir işyeri kamerasına bakın plaka açıksa görünen bir kamera çıkar mutlaka.

    gerçi hiçbirine gerek yok. aracın vurduğu gayet açık. siz polise suç duyurusunda başvurun. onlar araştırsın .
  • Zaman geçirmeden şikayet etmeniz gerek ki polis o aracı bulup vurduğu yerdeki izi tespit edip raporlaştırsın.O araçta kesinlikle izi kalmıştır,o iz bulunduktan sonra,kamera kaydı ve hatta plakayı alan kişi şahitlik ediyorsa o kişi istediği kadar kabul etmesin.Aracın sahibi bulunduktan sonra anlaşma yoluna gider yada dava açarsınız.
    Not ikinci resimde galiba o aracın renginin çamurlukta kaldığı görün<yor,değiştirmeden polise göstermelisiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 2 Şubat 2019; 13:2:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar. Evet araç Vito zannedilmiş belli ki fakat sistemden polis kuzen baktı kırmızı scudo dedi. Polis çağırdık tutanağı tuttu araç o vaziyette iken, ihbar edilen plakayı da verdik. Polis bey kamera kaydını bulursanız işleminiz hızlanır haftaya tutanağı alın şikayetçi olursunuz isterseniz biz o plakayı ararız gelir dedi. Bizim sigortacı adam kabul etmezse iş bitmiştir diye ortalığı bulandırdı:) Öyle ise hukuk nerede kaldı. Üst sokaktan kamera kaydı bakıp plakayı eşleştirmeye çalışacağım sanırım dediğiniz gibi. Hakkaten bu park halinde vurkaç olayı sıkıntı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melodychups

    Teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar. Evet araç Vito zannedilmiş belli ki fakat sistemden polis kuzen baktı kırmızı scudo dedi. Polis çağırdık tutanağı tuttu araç o vaziyette iken, ihbar edilen plakayı da verdik. Polis bey kamera kaydını bulursanız işleminiz hızlanır haftaya tutanağı alın şikayetçi olursunuz isterseniz biz o plakayı ararız gelir dedi. Bizim sigortacı adam kabul etmezse iş bitmiştir diye ortalığı bulandırdı:) Öyle ise hukuk nerede kaldı. Üst sokaktan kamera kaydı bakıp plakayı eşleştirmeye çalışacağım sanırım dediğiniz gibi. Hakkaten bu park halinde vurkaç olayı sıkıntı.
    O yüzden araç içi kamera almak lazım
    Bende en kısa zamanda alacağım geçmiş olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde araçtan inip hasarı görerek kaçmışlar. Bunun + cezası olmalı ama nerdee.

    Trafik sigortan karşılayacak zaten masrafı ne varda kaçıyorsun ....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç içi kamera gerçekten şart hep erteliyordum buda tecrübesi oldu. Ekstra kaçma cezasını bırakın bu konuda bile suçlular haklı hale gelebiliyor. Süreç ilerledikçe güncelleyeceğim bakalım nasıl yürüyor bu konuda işler.
  • Kalleşe bak. Kazadır olur, cana bir şey olmasın. Ama adamın park halinde yatan arabasına vur, zarara sok, aşağı in bak sonra da kaç. Bence 2-3 kat arttırılarak ödetilmeli. Bu kadar zahmete sokmanın da caydırıcı bir bedeli olmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Park edilmez yerde park edip size vuran olursa hiç bir şey isteyemezsiniz.Tam yorum yapabilmek için sokağın tamamını görmemiz lazım.
  • en aşağılık hareketlerden, uğraş dur şimdi, ne kadar berbat insan barındırıyor şu ülke yav

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Malvolorne

    Park edilmez yerde park edip size vuran olursa hiç bir şey isteyemezsiniz.Tam yorum yapabilmek için sokağın tamamını görmemiz lazım.
    Haklısınız fakat sokakta park yasağı yok, poliste öyle belirtti notuna. Riskli bir park yeri kabul ama büyük şehirin olayı böyle zaten.
  • Aracım plakası okunmasadaa net olarak rengi ve modeli belli oluyorsa yeterlidir bence. Plakayla arabayı eşleştirirler. Geçmiş olsun bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melodychups M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Savcılığa suç duyurusunda bulunmanız size bir şey getirmez takipsizlikle sonuçlanir. Tazminat açısından bakacak olursak karşı tarafla oturup tutanak hazırlama imkânınız varsa hazırlayıp tamire başlanabilir. Eğer yanaşmazsa tespit davası ile beraber zararinizi talep edebilirsiniz. Masraflar tabiki karşı tarafa yüklenecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kabul etmese bile polis onun vurduğu kesinse rapor yazıp olayı bitiremezmi!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.