Şimdi Ara

Park Sensörü Çalışmıyor!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Forumdan birçok konu okuyup faydalanmışımdır bugüne kadar. Bugünde forumda araştırma yapmama rağmen bulamadığım bir konuyu sormak istiyorum. Bir arkadaşın aracında aracı R ye alınca park sensörü dıt dıt diye devreye giriyor ancak önde veya arkada engel olsa dahi ötmüyor. 2014 makyajlı kasa jetta highline araç. Aracı R ye taktığında ses geliyor dıt dıt diye 2 3 saniye sonra susuyor. Bu arada 'P' simgeside yanıp sönüyor vites önündeki. Ancak aracın rcd510(galiba ekran bu tam olarak bu araçları bilmiyorum) ekranına herhangi bir görüntü gelmiyor. Usta ön park sensörü düdüğü(hoparlörü) arızalı farı yaktığın yeri söküp alt taraflarda onu bulup değiştireceğiz demiş. Baya bir yer söküleceği için araç sahibi rahatsız olmuş. 'R' ye takınca bile ekrana herhangi bir görüntünün gelmemesi sorunun düdükte(hoparlörde) olmadığını gösteriyor gibi geliyor bana(tamamen kendi fikrim yanlış olabilir). Ön-arka sensör ve kabloları kontrol edilmiş hepsi çalışıyor onlarda sıkıntı yokmuş. Sadece ekrana herhangi bir görüntü gelmiyor ve engele yaklaşınca araç dıt dıt diye verdiği uyarıyı vermiyormuş.

    Bu konuyla ilgili detaylı bilgi bulamadım bilgili arkadaşlarımızın bilgisini paylaşmasını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.







  • Galiba bu konuda bilgisi olan hiç forum üyesi yok aslında sadece şunu sormak istiyorum sensör işareti rcd510 ekranda hiç çıkmıyor. Ekranda çıkmadığı için ben hoparlörün bozuk olduğunu düşünmüyorum. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu sorunu cozebildiniz mi?

    Sorun neymiş ?

    Nasıl cozebilirm?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de oldu jetta 2014 makyajsız, park sensörü düdüğü bozulmuş dedi servis, henüz değişirmedim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.