Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.745
Cevap
5
Favori
312.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar.

    Orijinal jantlara hem 215 hemde 205 tabanlı lastikler oluyor değil mi? 205 takınca sıkıntı yok değil mi herhangi bir dezavantajı yani?
  • Arkadaşlar 2000 model passat 1.6 aracın var araç gaza fazla yuklendigimde veyA hizlanirken gaza bastığında ileri geri yaparak tekliyor veya hafif deviri düşürüp tekrar hizlanmak istediğimde gaza fazla yuklenirsemde tekliyor ne olabilir yardimlarinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2000 model 1.6 passatim var araç seyir halindeyken hizimi yükseltmeye başladığımda 80 gelince ileri geri tekliyor sonra on saniye sonra duzeliyor hızlanmaya devam ediyorum 90 oldu yine ufak bir tekleme veyA sirkeleme hızlandıkça ara ara devam ediyor düşük hızda rastlamadım motor sicak soğuk farketmiyor.gaza aşırı yuklenerek denedim yine aynı sanki gaz yemiyor çünkü gaza bastığında bu sorunu yapıyor rampada daha belirgin benzinde aynı lpg de ama benzinde daha az gibi yardımcı olursanız sevinirim izmitte oturuyorum ustayada yonlendirebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • passatımın 4. yıl (55bin kmde) bakımını Ankara Ostimde yaptırdım.

    Bu sefer filtreler ve yağı kendim aldım.

    hava filtresi+polen filtresi+yağ filtresi =45 tl
    4lt mobil super 3000 = 60 tl (kazık yedim adlıktan sonra başka yerde 50 tlye gördüm)
    1lt mobil super 3000= 15 tl
    işçilik=30 tl
  • herkese merhaba 2010 model 1.6 trendline sahıbıyım , aynı aractan arkadasıma almayı dusunuyoruz satmak ısteyen varsa ırtıbata gecebılır 15 nısana kadar almayı dusunuyoruz .
    kazasız boyasız max 70 bınde tercıhen sıyah renk
  • Merhaba 5 yıldır LPG li olarak kullandığım 2004 model VW Passat 1.6 lpg uyumlu olan aracımda bir haftadır şöyle bir problem tezahür etmeye başladı.Ne zaman nerede ortaya çıkacağı belli olmayan sorun şu araba ilk marşta her zaman güzel çalışıyor yola koyuluyorum Bazen araba gaz yemiyor sesi değişiyor patpat eder gibi egzozdan ses geliyor arıza lambası pır pır edip yanıp sönüyor.Sağa kenara çekiyorum stop ediyorum bazen devam ediyor yani stop edip kontağı çıkarma işe yaramıyor bazen yarıyor.LPG enjektörlerini gaz kesici ve diğer filtreyi değiştirdiler arabanın yıllkık bakınmı yapıldı.Bu şikayetlerim ilk gün olmadı dükkandan çıktığım günün ertesinde tekrarlamaya başladı. Bende birsüre benzinde gezeyim sonra tekrar kalibrasyon yaptırırım diye düşündüm ama artık benzinde de aynısını yapıyor.Bu konudaki yorumunuz nedir yardımcı olabilir misiniz ?
  • Güncel yakut tüketimi paylaşabilir misiniz arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu motor 2005 b5.5 kasada da mi kullanildi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhabalar, forumun ilk sayfasından itibaren epeyce bi okudum, araç çok güzel. benim merak ettiğim bir nokta var.
    ben inişi çıkışı çok dik olan trabzonda yaşıyorum. şimdiki aracım R19. satıp 1.6 2010 passat almayı düşünüyorum. konforuna diyecek yok tabi ama
    yokuşlarda çekişi çok üzer mi acaba?
  • russolini kullanıcısına yanıt
    evet üzer
  • 2010 Ağustos'unda aldığım arabama hala keyifle biniyorum. Yine bir tatil bitti ve passatım beni hiç üzmedi, tatil boyunca egede bir çok arkadaşımla takip halinde seyahat ettik. Civic, s40, corolla vb.
    En yaşlısı ve kağıt üstünde beygir gücü en küçük olan benimkiydi ama hiç sıkıntı yaşamadım. Aracı alırken yorumlarını okuyarak cesaret bulduğum Sayın Taner Göde'ye tekrar teşekkür etmek istedim.
  • Merhaba;
    LPG li passat 1,6 102 lik aracımda son zamanlarda benzin pompası ses yapmaya başladı.Özellikle dur kalklarda arka sağ taraftan fan sesine benzer bir ugultu geliyor. Her zaman yapmıyor genellikle araç ısındığı zaman yani belli bir km yaptıktan sonra oluyor.Bu sorunu yaşayan ve çözen varmı acaba? yardımcı olursanız memnun olurum. Selam ve saygılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkaşlar Merhaba,
    1.6 mpi 102 bg 2009 model passat aracımıza LPG taktırmak istiyoruz. Hangi markayı önerirsiniz? Fiyattan bağımsız şekilde en kalitelisi ve en performanslısı hangi markadır LPG de?
  • Arkadaşlar 2013 1.4 tsi 160hp 80000km kazasız boya siz ama ıstanbul arabası bu arac alinirmi 79000 tl istiyor pazarlık payı var kaç verilir bu arabaya acil yardım ederseniz çok memmun olurum.
  • Yokmu yardımcı olacak bi hayırsever.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran 2010 tarihinde 2011 model 0 KM Passat 1.6 Trendline aldım, 5.000 km'de BRC Marka LPG taktırdım. 150.00 Km'de iken yağ eksiltmeye başladı. Ustam, LPG'li kullandığım için sübap lastikleri sertleşmiş değiştirmemiz lazım dedi, değiştirdik. 160.000 KM'de kış aylarında sabahları ilk basmada çalışmama sorunu baş gösterdi, ustam LPG'li olduğundan benzin motoru çok az çalışıyor, bozulmuştur, değiştirelim dedi. İdare eder deyince erteledim. Şimdi 170.00 KM'de ve yine yağ eksiltmeye ve sabahları ilk basmada çalışmıyor. Ustaya anlattım, LPG'li olduğu için segmanlar bozulmuştur, değiştirelim dedi. Şu anda 4500 km'de yarım litreden fazla yağ eksiltiyor.
    Anladığım kadarıyla LPG'li kullanım ucuz yakıt sarfiyatı ama uzun vadede motorda benzinli kullanıma kıyasla daha fazla arızaya yol açıyor.
    BU onuda tecrübesi, bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaganhak

    Haziran 2010 tarihinde 2011 model 0 KM Passat 1.6 Trendline aldım, 5.000 km'de BRC Marka LPG taktırdım. 150.00 Km'de iken yağ eksiltmeye başladı. Ustam, LPG'li kullandığım için sübap lastikleri sertleşmiş değiştirmemiz lazım dedi, değiştirdik. 160.000 KM'de kış aylarında sabahları ilk basmada çalışmama sorunu baş gösterdi, ustam LPG'li olduğundan benzin motoru çok az çalışıyor, bozulmuştur, değiştirelim dedi. İdare eder deyince erteledim. Şimdi 170.00 KM'de ve yine yağ eksiltmeye ve sabahları ilk basmada çalışmıyor. Ustaya anlattım, LPG'li olduğu için segmanlar bozulmuştur, değiştirelim dedi. Şu anda 4500 km'de yarım litreden fazla yağ eksiltiyor.
    Anladığım kadarıyla LPG'li kullanım ucuz yakıt sarfiyatı ama uzun vadede motorda benzinli kullanıma kıyasla daha fazla arızaya yol açıyor.
    BU onuda tecrübesi, bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

    hiç lpg kullanmadım. ancak mesela geçen sene sattığım aracımın motoruna birşeyler yapmışlardı. servis müdürü lpg olsaydı hiç yaptırma sat derdim dedi. lpg araca zarar verir, kullanıcısını böyle can sıkıcı sorunlarla boğuşturur ha bir de tehlikelidir tabi.




  • kaganhak kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Bahsettiğiniz sorunların hepsini ben de yaşıyorum. Aracım 111000'de ve lpgli. Siz ne yaptınız? Bir çözüm bulabildiniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar temiz 1.6 trendline passat arıyorum satmayı düşünen arkadaş varsa pm yoluyla iletişime geçebilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.