Şimdi Ara

Passattan Togg a geçsem mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Krone K kullanıcısına yanıt

    10 senede yüzde beş batarya kaybı var hocam araçlarda. Bitmez yani ömrü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Evden şarj imkanım olsa yeni çıkan düşük vergili tesla’yı düşünebilirdim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sakın öyle bir hata yapma, belki tesla olabilir ama genel olarak tr'de elektrikli zengin işi veya çok işin gücün olmayacak ve kafası rahat biri olacaksın.

    ayrıca senede 1000 dolar yakıt için değer mi yani ilk sahibi olduğunuz aracı satmak

  • SayınOzi kullanıcısına yanıt

    15 yıl de sen ona. 10 yılda bakımsız, hor sürülmüş araçtır o. Ki Elektrikli araçlarda da mesela Tesla'da daha 2-3 sene dolmadan arka motor değiştiren kronik modelleri oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 28 Nisan 2024; 19:56:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığa yorumum Passat'ın ilk sahibisin, tüm bakımları senin elinden geçti. Bir de 2019 model. Bence değiştirme. Pişman olursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde şarj imkanım olsa ben geçerim şahsen. Dizel 2019araç bugün yarın başlar problemler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Daha neler. 5 yaşındayken şahin’imde bile problemler başlamamıştı daha. 2018 tdi passat’ım saat gibi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elektrikli-içten yanmalı ikileminde, zamanın kimin aleyhine işlediği çok açık. Elektrikliye geçen insanların profiline dikkat ettiniz mi hiç? Elektrikli otomobilleri, mühendislerin, teknisyenlerin büyük bir farkındalıkla tercih ettiklerini görürsünüz.

    Geleceği görmek için Çin'deki otomobil fuarına bir göz atın.


    Bekleriz:

    https://forum.donanimhaber.com/yerli-otomobil-togg-ana-konu--141391586

  • Konudaki yorumlara bak. Siz araçlarınızı nasıl kullanıyorsunuz da 10. Yılda motor reflektiye istiyor. 2018 passat problem çıkarmaya başlıyor. Size elektrikli araç da dayanmaz.
    20 senelik beğenmediğin albea motor saat ilk marşta alıyor. 10 senelik corsa bir enjektör ayarı yaptırdım hala saat gibi.
    Elektrikli araçları övecekseniz siz alın kullanın. Benim hayat tarzıma uygun değil ne yazık ki elektrikli araçlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 29 Nisan 2024; 12:41:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yanına alıyorum desen neyse de dizel uzun yol arabasını satıp TOGG alırsan şehir dışı olursa araç mı kiralayacaksın? kuzenimde tesla var ama adam İst Konya gelemedi hesap kitap kurdu oldu şurada var şarj bu kadar sürer derken vazgeçti en sonunda. a3 sedan satıp almıştı 120 bini devirdi oraya konferansa git buraya git derken. bakımını yaptırdı sattı ve üzerine 300 bin mi ne verdi tesla için? 120 bin bakımı geçen sene 26 bin tutmuştu satma bana hediye edersin ilerde dedim dinlemedi. netten ilk alanlardan geçen sene haziranda teslim almıştı tesla'yı? şaka tabi ben 2015 otomatik hb astra'yı hayatta satmazdım yanına alırım diye espri yapmıştım güzel tertemiz modelli araçtı. birader de 2017'de sıfır aldığı leon FR'yi bana vermemişti 3 aylık 3 bin km'de satmıştı bu seni bozar diye.Passattan Togg a geçsem mi  işte dinlemiyorlar lafımı sonra pişman oluyorlar. emanet gibi bakar geri verirdik yani bana astra yeter. işe gidip geliyorum turbo arabayla ve senede iki kez de uzun yol yapıyor. benzinli ama uzun yolda çok yakmıyor. sende direkt baga mı didin dizeli var bence iyi düşün sonra pişman olma. yaş da bir sayıdır bazı araçlar yaşlansa da güzeldir işte 2015 diyorum ama Alman yapımı B14NET revizyon ki sendeki daha iyi yani yaşı takmazdım ben olsam.





  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

    vazgeçti en sonunda derken tesla'yı sattı falan mı?

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    gelmekten vazgeçti. hanımında corsa var 2020 ben olsam onunla gelirdim. gel de ifadesini alayım teslanın kalkışta dedim diye corsa ile gelmedi. balık yemeğe gidecektik artık onlar olmadan gittik bir de kasa hazırlamıştım 12 yaşındaki oğluna o da kaldı iş yerine götürdüm Konya Lisesi ben böyle 5600x işlemci 32gb ram 3080 ve 750w seasonic üretim pasu ve full ssd'li sistemle manyak bu dedirttim herkese.Passattan Togg a geçsem mi  evde de 2 sistem var metres 1 2 3 diyorum.


    şimdi diyeceksiniz ki astra ile teslayı nasıl geçiyorsun kalkışta. rahatsız bir araba bendeki. hani astra için aishin mi bir şanzıman var ve watt bağlantısı spor araçlarda olur hepsi var B14NET diye o yüzden diyorum. Polonya malı sedanlardan ya da watt aishin olmayan A14NET'lerden değil. passat 2.0 dizel turbo geçmişliğim var son 5 senede halk eğitime giderken civic bmw hiçbir şey geçemedi undefeated.Passattan Togg a geçsem mi 



    Passattan Togg a geçsem mi




  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi yılda 20 bin üzeri km yaptığını söylemiş. Ortalama km 100.000 üzeri bir dizel araç üstelik dsgli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt

    benimki de dsg'li ve dizel, onunkinden daha yaşlı, 80.000'deyim. ya ne sanıyo bu dh forumundaki bir takım zevat dsg'yi. züccaciye malzemesi falan mı?

  • Bence asıl soru "elektrikli bir otomobil almalı mıyım" sorusu. Dolu Batarya diye bir kanal var.

    Kanaldaki aşağıdaki gibi pek çok videoda elektrikli otomobillerle ilgili sorularınıza cevap bulabilirsiniz:



    Passattan Togg a geçsem miDolubataryayoutube
    Bugün 1,5 milyon liraya 400 km menzile sahip bir elektrikli araç aldınız. 3-5 yıla daha iyisi, iki kat uzun menzillisi çıkarsa zarar edeceğinizden mi korkuyorsunuz? Yeni videomuz size göre! Spotify: https://open.spotify.com/show/5Ccl8ZEmjv8JJIGsX1hXy4 Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/hızlı-şarj/id1682804408 Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCLRYyGAoqR26MpjAmbrG6oQ/join Hepsi ve daha fazlası için Dolubatarya.com ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. X: x.com/dolubatarya Linkedin: linkedin.com/company/dolubatarya Instagram: instagram.com/dolubatarya
    https://www.youtube.com/watch?v=aRb_cw50nAY
  • Elektrikli arac mi iyi, içten yanmalı motorlar mi iyi tartışmasını bir kenara bırakın. Dunya elektrikli araçlara dogru ilerliyor. Tum yatirimlar bu yönde. Buna direnen tüm markalar ayni Nokia gibi yok olacak. Bunun dışında yakin gelecekte tum Avrupa otomobil firmaları yok olacak. Hic birinin çinin urerim gucu ile mücadele etmesi mümkün degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt

    Yanlış adama laf anlatmaya çalışıyorsun

    Vw nin kimse yüzüne bakmıyor diye karalar bağlayan bir tipoloji buPassattan Togg a geçsem mi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan ayında sipariş verdiniz mi bilmiyorum ancak açıklamalarınızdan çıkan sonuç düşünmenizi gerektirecek hiçbir şey yok almalısınız.

  • Bence bu sorunun yanında şunu da eklemek lazım; dizel araçta kalmaya devam etmeli mi?


    Malum pek çok marka artık dizel araç üretmeyeceğini söyledi. İki gün sonra dizel passat 1 ederken togg 2 edermi diye sormak da lazım bu durumda.

  • Ben de passatın kalması taraftarıyım.
    Eğer ki 5 sene sonra Togg a verdiğim para önemli değil ikinci bir araç alıp togg u sadece şehiriçinde kullanırım diyebiliyorsanız o zaman değiştirebilirsiniz.
    Elektrikli araçta teknoloji çok hızlı gelişiyor. Yarın 1000 km menzilli togg çıktığında ya da 10 dakikada 300 km menzil sağlayan şarj hızına ulaşıldığında elinizdeki aracın değeri bence çok düşecektir. O yüzden bu aracı şimdilik tüm işlerim için ileride ikinci bir araç alıp bu aracı şehiriçi işlerimde kullanmak üzere kullanırım diyorsanız bence o zaman mantıklı olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.