Şimdi Ara

Paycell ile cebimizdeki paradan daha fazla bağış yapma şansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
1.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi kötü ve zor durumlar yaşamaktayız, çok fazla buraya durumu yazmak istemiyorum direkt konuya giriyorum.

    Şimdi sizlere az parayla bile daha çok nasıl bağış yapabileceğinizi anlatmak istediğim bir taktik sunuyorum. Çevrenizle paylaşırsanız herkes gücünün üzerinde bağış yapabilir.

    Kullanacağımız yöntemde sizleri uğraştırmadan tek bir sistem kullanıyoruz o da Paycell, farklı uygulamalar da mevcut onlara da göz atabilirsiniz diğer konulardan.


    1.Öncelikle Paycell uygulamasını indirip fırsatlar bölümünden;

    İlk harcamanıza 20tl hediye

    İlk finansal işleminize 10tl hediye

    Trendyolda 30tl hediye

    hepsiburada'da 30tl hediye

    Carrefour'da 50tl hediye kampanyalarına katılıyoruz. 



    2.Yanımıza nakit 300 lira kadar alıyoruz ve dışarı çıkıyoruz.


    3.Şok markete gidiyoruz 1 adet paycell kart alıyoruz, paycell hesabımıza girip kartımızı tanımlıyoruz 150 liralık yükleme yaptığımızda + 25 lira da onlar veriyor (2 lira işlem ücreti var mevcut.)


    4. PTT'ye gidiyoruz, bankomattan geçerli olmadığı için vezneden 100 TL yüklüyoruz + 25 lira da hesabımıza geliyor (8 tl işlem ücreti mevcut, mahallenizdeki kalabalık olmayan şubeleri tercih edebilirsiniz.)


    5. Hesabımızda 150+25 + 100+25 toplamda 300 olmalı (işlem ücreti kesebilir 299 kalabilir, yüklemeyi ona göre birkaç lira arttırabilirsiniz.)


    6. Carrefour'a gidiyoruz, 150 lira ve üzerinde bir harcama yapıyoruz, dileyen depremzedelere destek vermek için ihtiyaç listesi ürünlerden alıp güvenilir belediyelere teslim edebilir. 150 lira harcama yaptığınızda 50 tl bakiye iade gelir. 


    7.Hesabımızda hala 200tl ye yakın para olmalı. Değilse 150 liraya tamamlıyoruz.


    8. Hepsiburada hesabımızda 150 liralık ahbap (veya tercih ettiğiniz) destek kartı sepete ekliyoruz. 150tl lik alışverişe 30tl iade veriyor. 


    9. Paycell hesabımızdaki parayı banka hesabımızdan ücretsiz şekilde para aktararak (banka kartınızla ücretsiz bakiye aktarımı da yapabilirsiniz) bakiyemizi 150tl ye tamamlıyoruz bu sefer aynı işlemi trendyoldan yapıyoruz. 


    10. Tekrar Gelen 30tl bakiyenizi de bağış yapmak isteyen bir arkadaşınızın hesabınıza aktarabilirsiniz.


    Carrefour veya diğer adımlar için vakit bulamayanlar fiziksel kartı almadan da banka hesapları üzerinden açıp paycell'e bakiye aktarıp sanal kart açıp, fırsatlara katıldıktan sonra yine Trendyol ve Hepsiburada üzerinden destek kartı alabilirler, hiç olmazsa bağış yapabildiğiniz miktar bir nebze olsun artmış olur.


    Ekonomik sıkıntılarımız büyük, pek çok insan bağış yapıyor ancak çok durumu olmayanlar da var. Onlar için en azından ekran başında üzülmek yerine biraz uğraşla daha fazla bağış nasıl yapılır bunu anlatmaya çalıştım. Öne çıkarırsanız sevinirim.


    Düzenleme veya diğer platformlarda yazıyı paylaşmak serbesttir. Atladığım bişi varsa yorum olarak yazabilirsiniz teşekkürler.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Güzel düşünülmüş ama paycell genelde cinslik yapıp kampanya ödüllerini 1 ay sonra falan veriyor

  • Yaptığım işlemlerde güncel durumda anlık olarak cashback aldım.

  • Nays var dileyen ona da bakabilir. Hepsiburada için %20 bazı diğer e-ticaret siteleri için de %10 iade veriyor.

  • Kardeşim, İyi güzel düşünmüşsün de zaman bunları hesap etme zamanı değil, burada olanların zaten hepsi bu kampanyaları zaten kaç tur artırmış,

    Tavsiyem gücünüz yetiyorsa deprem bölgesine depremzedeler için hizmetkar olmaya gidin, oluyorsa ayni yardım yapmaya temel ihtiyaç duyulan malzemeleri temin edip gönderin, hiç bir şey bilmiyorum dersen en yakın cami imamı ile irtibata geçin, il ve ilçe yardım tırları Yola çıkıyor,

    En son ve en kolayı imkanın varsa nakdi yardım, istesen pazaryeri sitelerinden ahbab , AFAD, Kızılay kuponları gücün nispetinde al, ya da nakit olarak EFT yap gitsin zaman onu bunu hesap etmek zamanı değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 8 Şubat 2023; 23:7:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naysta %20 iade var hb de orası şu an en güncel ve en ideali.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Migros sanalda KDV olmadan yardım gönderebiliyorsunuz. Market kampanyanız varsa buraya tercih edebilirsiniz ama çok ürün yok.

  • Bende bir yöntem ekliyim Twitch yayınlarında bağışlar yapılıyor biliyorsunuzdur ve bağışlar bynogmae üzerinden yayıncılara yapılıyor . Pokus kartınız ile Bynogame'e yükleyeceğiniz 120 TL karşılığında sonraki ay 30 TL iade alacaksınız

  • grandprix kullanıcısına yanıt

    Güzel önerileriniz için teşekkür ediyorum hocam. Tabiki bunlar da yapılabilir. Benim kişisel görüşüm diğer merciler bi tarafa Ahbap ile yola devam edilebilir söylediğinize ek olarak.


    Onun dışında bunu paylaşma amacım evlerinde oturdukları yerde üzülen ve sürekli insta vs kaydıran bir dolu insan var, bu insanları biraz da olsa harekete geçirip imkanları kullanarak destek olmaya teşvik etmek.


    Küçük bir yardım gibi görülebilir ama bunu birkaç kişi toplanıp yapıp çevreye haber verdiğinizde iyi oranda bir destek çıkacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca insanların biraz kafasını toplayıp ekran başına mola vermeleri için de uğraş

  • Takip

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.