Şimdi Ara

Paycell'in Yaptığı Bu Dolandırıcılığı Nereye Şikayet Edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba beyler Paycell uygulamasında kazan kazan adında bir oyun var oyunda cevaplanan her soru için 5 TL ücret alınıyor ve en çok doğru soru bilene 500 TL değerinde n11'de geçerli hediye çeki veriliyor. Bende yarışmak için Turkcell hazır kart hattıma 405 TL para yükledim 58 soru cevapladım üçüncülüğe yükseldim toplam 290 TL para harcadım. Hattımda 115 TL para olmasına rağmen uygulama daha fazla soru cevaplamama izin vermedi. Neden diye araştırırken bir neden bulamadım ve Paycell müşteri hizmetlerini aradım bana aylık mobil ödeme ile 500 TL maksimum ödeme yapabileceğimi söyledi bu limiti doldurduğum için daha fazla harcama yapamayacağımı söyledi. İyide yarışmanın sıkça sorulan sorular kısmında ve Paycell uygulamasının sss kısmının da mobil ödeme ile ilgili bilgiler olmasına rağmen orada da böyle bir limitin olduğu belirtilmemiş. Böyle bir limit olduğu belirtilse hiç yarışmazdım çünkü birince zaten 69 soruda yani 345 TL'lik harcama yapmış ben tüm soruları doğru cevaplasam da limite takılacağım için birinci olma ihtimalim yok. Ama Paycell kullanıcıları kandırmak için böyle bir limit olduğunu hiçbir yere yazmamışlar. Burada açıkça dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum bu durumu nereye şikayet edebilirim?








  • zenmate kullanıcısına yanıt
    Boş mezar bulup atlamışsınız bahisten bir farkı yok.
    Gecmis olsun şikayet etseniz de bir şey cıkmaz mobil limiti aşamazsınız

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamlar mobil limitin olduğunu yazmışlar mı bir yerde? Bildiğin dolandırıcılık bu eğer böyle bir limit getiriyorlarsa bunu açıkça belirtmeleri gerekiyordu.

  • zenmate kullanıcısına yanıt
    İlla oyunda yazmak zorunda değil ki kartı aldığın zaman sözleşmede bile yer alır. Sen onlara söyle nerede yazıyor onlar sana söylerler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sıkça sorulan sorular kısmını niye koymuşlar o zaman? uygulamada mobil ödeme ile ilgili sss bölümü var ama orada bile yazmamışlar limit olduğunu. Madem öyle sözleşmede yazmak yeterli oluyor neden uygulamaya sss kısmını eklemişler zaten diğer konularda sözleşmede yazıyordur değil mi zeki kardeş. Yapmaları gereken şey böyle bir limit varsa bunu açıkça belirtmeleri gerekir aksi halde kullanıcıları kandırmış olurlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.