Şimdi Ara

PayPal Türkiye'ye Geri Dön! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
18.079
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Mis gibi çalışan sistemi kamuya yalan haber yayarak kötü gösterip, ne idüğü belirsiz yerli(!) Versiyonunu kullandırmaya çalışmak boş iş. Böyle olunmuyor yerli. Ayrıca troy paypal yerine geçemez, bir kere sistem farklı. Adamlar mastercard, visa yerime geçmeye çalışıyor. Onu da geçtim ya arkadaş tüm ülkeler paypal kullanıyor, başka sistem arayışı niye? Her şeyin yerli ve milisi diye saçma sapan bir devir başladı, bildiğin komedi. Ülkece kullanacağımız şeyleri yapın milli de gerisine bulaşmayın mümkünse.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Coinler yaygınlassa tether vb gibi usd tabanlılar paypal'ada ihtiyac kalmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddiye alıp cevap yazdım. Neyse...
  • Keşke gelse bende isterim fakat paypal kapatılmasında ki ana sebep terör örgütü üyelerinin para transferi yapması ve Paypal da bu konuda hiç yardımcı olmaması. onların hesaplarını korumada tutmasıdır. sonuç olarak paypal tarafını seçti. Benim bildiğim budur.
  • Paypal geri dönsün!

    UP
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Sen o mantikla istersen donanim yap yazilim yap. Yabancilar lisans bedelinden tutunda bilgi toplamasina kadar yelpazen acik olacaktir.


    Romantik hayaller yapilmamali ...

    Troy yayginlasmasi oyle ha deyince olmuyor. Troy un kullandiig altyapi vs bircok acidan yine yabanci ithaldir ... Mevcut yaygin bir sistem vardir yerli olmasa bile Troy gibi sistemler yaygin olamaz.


    Alternatif istiyorsan Amerika Avrupa harici ... Alipay vs. var ...

    Master Visa Amex filan sadece yurtdisinda kullanilmiyor!

    Azaltma anca yasaklamaya vesile olur senin mantigininda gelismeler olursa... Yasakli bir ulkeye de kimse gelmez! Doviz girdisi de olmaz.


    Sen bir de SWIFT meselesine de el at ayni zihniyetle ! Turkiye aninda batar ! ...
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    https://www.donanimhaber.com/ViA-islemci-pazarina-geri-dondu--96376

    Uzun süredir işlemci pazarından uzakta durmayı tercih eden Tayvanlı VIA, gelecek vadeden yeni ürünleri ile pazara geri döndü. Firma Çinli Zhaoxin ile işbirliği yapıyor.

    Tayvanlı via diyor ama attığın linkten bakınca;

    VIA Technologies History
    The company was founded in 1987, in Fremont, California, USA by Cher Wang. In 1992, it was decided to move the headquarters to Taipei, Taiwan in order to establish closer partnerships with the substantial and growing IT manufacturing base in Taiwan and neighbouring China.

    Burdada amerika bi kurtulamıcazmı bunlardan




  • sırf bunun için gürcistanda şirket kuranlar vardı.
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Kaynağım var tabi bi tarafımızdan sallamıyoruz. Yaşımız belli. Buradaki ergen arkadaşlarla karıştırmayın beni.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenbalx

    İstendiğinde demeniz bile yeterli yasaklanması için.

    Bütün bilgiler ulaşmalı bana ben içinden seçeyim. Gidip vergi müfettişi göndereyim kapısına. Öyle bir liste verilse bile içinden kimi sildi kime fazla para yazdı bilebilirmisin. Belki burdaki teröristler bile ödemelerini bu şekilde alıyordu. Bence sıkıntılı bi sistem.
    Paypal yasal bir şirket. Vergi için veya suçları takibi için gerekli her türlü bilgiyi veriyordu benim bildiğim. Sorun başka bir yerde çıktı herhalde. Zaten sorun vergi olsa dünyanın her yerinde yasaklanır, hiçbir ülke izin vermez vergi kaçırılmasına.

    yerli bazı çözümler var , bunlar düzgün de çalışıyor gördüğüm kadarı ile . Paypal 'ın durumu farklı ama . Bütün dünyada geçerli. MEsela biraz meraklısına hitap edebilecek bilgisayar donanımları alıyorum. Normalde bunu değiştirdiğimde eskisi ebay üzerinden satabilirdim. Şimdi satamıyorum, yerli piyasada pek ilgi gören şeyler değil.

    Duyduğum kadarı ile özellikle üniversite öğrenciler arasında ufak tefek kod yazımı, grafik vs gibi işler yapıp harçlık çıkaranlar varmış. Bunlar paypal olmadan olmuyor, karşı taraf paypal ile ödeyebileceği yerler varken sizin için özel uğraşmaz.




  • astegon kullanıcısına yanıt
    Yaşla kıdemle alakası yok bu işin. Paylaşabilir misiniz kaynağınızı? Biz de görelim işin doğrusunu öğrenelim.
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Yasal olması kirli işler yapmayacığı anlamına gelmez. Burdaki bi banka gibi denetlemek istedi devlet. Sunucu kurması gerekiyormuş burda. Kabul etmemişler. Diğer tüm hizmet verdiği yerlerde bu denetleme yapılıyormuş.

    Vergi kaçırmada şu şekil olur sen bi gelir elde edip ebaydan ödeme alırsın. Bizim kanunlara göre gelir elde eden vergisini verir. Asgari ücretlinin bile maaşından otomatik kesilir sonra AGİ si iade edilir. İşte siz bu denetlemeden kaçıyorsunuz paypaldan ödeme alınca.

    Sonra o para ile ebaydan alışveriş yapıp (yada başka yol varmıdır aklamak için) burda satarak ufak gümrük, kargo bedelleri ödeyip parayı aklıyorlar. Burda devletin nekadar gelir vergisi zararı var hesaplayabilirmisiniz.

    Şimdi gümrük vergi kotası düşürüldü. Bazı cihazlara ek vergi geldi. Burdaki esnafı ve vergi gelirlerini korumak için. Yoksa burda 1milyoncularda satılan paraya alibabadan ücretsiz kargo ile alabiliyorsun çoğu şeyi.

    Bu denetlemeyi kabul etse sıkıntı çıkmayacktı. Onlar piyasadan çekilip üniversite öğrencilerimizi cep harçlıksız bırakmayı seçti. Belkide şimdi o paraları kendi gençleri kazanıyor. Bizim gençler kazanamadığı için üstüne düşmüyor. Dijital dünyada söz sahibi olmamız engelleniyor. Vaybe ne seneryo yazdım gene Ortam çok kötü kimin neyi ne işin yaptığını anlamak çok zor...




  • aktroller vardı göreceksiniz tıpış tıpış geri gelecekler diyen.. hatta 1 yıl içinde diye çok da eminlerdi. nerde onlar.

    Paypala gerekli cevap verildi, şimdi mecbur kurallarımıza uyup geri dönecekler, TR çok güçlü , tüm dünyannın gözü üzerimizde...hebele hübele..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.