Şimdi Ara

pc açılış sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar

    şöyle bir sorunum var;
    power düğmesine bastıktan 10 saniye sonra pc çalışmaya başlıyor.yani kesin olarak 10 saniye değilse bile 10. saniyeden snra diyebiliriz.sonrasında hiçbir problem yok.

    power butonunun panelini söküp içine baktım, bios pilini değiştirdim sorun yok, kablolarda sağlam.google da yaptığım araştırmaya göre power olabilir diyorlar.power 5-6 aylık lc power 550 ve sistemimin 500 watt çektiğini bile düşünmüyorum.power da ne gibi bir sorun olabilir(tabi eğer powerdan ise)? sorun var ise ileride komple sisteme zarar verebilir mi? yaptırılabilecek bir sorun mu, yoksa at çöpe git adam gibi enermax mı al dersiniz?garantiye veremiyorum, fanını değiştirmiştim papst ile.

    şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekropsi -- 1 Ocak 2008; 16:36:10 >



  • sistemine bi zarar verceğini sanmıyorum.normal oem psu tak bide öle test et bakalım power ile bi alakası varmıymış.
  • Bu süre giderek kendiliğinden arttırsa bu bir zayıflayan parçayı gösterir. Zayıflayan parça büyük ihtimal kapasitör (elektrolitik kondansatör ) olduğunu söyleyebiliriz. Birdenbire oluşmuşsa ve sabit olmayan bir zamanlama varsa bu bir sızıntı arızasıdır, anakarttaki tetikleme ünitesi veya PSU'dan kaynaklanır. Bu donanımsal bir problem gibi gözüksede sistem değişkenleri KesintisizGüçKaynağı gibi veya bu ayarlardaki olumsuzluklardan da oluşabilir. Problemi çözene kadar bişeyler deneyeceksin >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.