Şimdi Ara

Pc'de Emulatör açtığımda bilgisayarım aşırı yüksek bellek kullanıyor ve donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamünaleyküm. Lineage 2 revolution adlı oyunu oynuyorum genelde en çok kullandığımız emulatör LDPlayer'dir. Bilgisayarım sıfır alındı. Gene sağ olsunlar bu forumdaki bazı arkadaşları güzel insanların yardımıyla aldım. Şu an bilgisayarımın 1. senesi henüz garantisi bile bitmedi. Şimdiye kadar sorunsuzca oyun oynadım bilgisayarda. Fakat yıllık iznimi kullanıp dönüş yaptıkdan sonra bilgisayar donmalar takılmalar başladı. Kardeşlerim nasıl kullandıysa artık. Bilgisayarımı bir güzel formatladım ve driverleri tek tek elle indirdim. Ama artık bellek sorunu ortaya çıktı birdenbire bir türlü düşmüyordu derecesi. Aynı emulatörleri bilgisayar özellikleri benden daha düşük olan arkadaşlarımda kullanıyor.

    Fakat onlarda böyle sorunlar vermiyor. Neredeyse bilgisayarı şu 1.5 ay içerisinde 6-7 kere formatlayıp değişik değişik yöntemler denedim kendimce. Windows'un her sürümünü kurdum her türlü yöntemi denedim. Emülatör operatörleriylede iletişime geçmeye çalıştım ama sonuç gene aynı. Benim aldığım hatadan alan başkaları var mıdır diye araştırdım ama Türkçe konular bulamadım. İngilizce konularda ise var olan yöntemlerin neredeyse hepsini zaten yaptım.

    Bilgisayarın verdiği hata şudur. Şu an en son nereye kadar çıkacak diye bekledim sırf fotoraf almak için %99'dan sonra zaten bilgisayar otomatikman takıldı. Ld Player kendini donduruyor. Fakat bilgisayarda diğer menüleri kullanabiliyorum. Diğer emülatörlerdede böyle sorunlar yaşadım." memuplayer - noxplayer - koplayer - osbliss - gameloob vs farklı bir şey var ama ne onu bir türlü bulamıyorum. Emülatörlerin eski sürümlerini de denedim. Fakat sonuç gene aynı. 1.5 aydır yaşanan bu sorunumu bilenler lütfen yardım etsin gına geldi arkadaşlar bu sorundan. 1 senedir sorunsuz oynatan PC'ye ne oldu böyle birdenbire?


    Pc'de Emulatör  açtığımda bilgisayarım aşırı yüksek bellek kullanıyor ve donuyor.


    Uygulama takıldıktan sonra zorla ayrıca zorla kapatmaya çalıştığımda.


    0x00007FFEEFA2A703 adresindeki yönerge.


    0xFFFFFFFFFFFFFFFF adresindeki belleğe başvurdu. Bellek şu olamaz read.


    Veya bazen de.


    0x00007FFCCD4FABE3 adresindeki yönerge.


    0XFFFFFFFFFFFFFFFF adresindeki belleğe başvurdu. Bellek şu olamaz read.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.