Şimdi Ara

PC tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Toplama pc almayı düşünüyorum (hazır), 2 seçenek belirledim. Pcden anlayan arkadaşlar, sizce hangisini almalıyım?

    Oyunlarla içli dışlı birisiyim. Donanımlar arasında pek fark yok fakat ssd olmayanın fiyatı 3999 lira, indirimle 2066 liraya düşmüş. Kafam biraz karışık, yardımcı olursanız sevinirim.
    https://urun.n11.com/masaustu-bilgisayar/izoly-y670-i5-3210m-310ghz-8gb-gtx1050-1tb120ssd-wifi-bilgisaya-P213993118
    https://urun.n11.com/masaustu-bilgisayar/izoly-k204-i5-346-ghz-8gb-1tb-gtx1050-2gb-oyun-bilgisayari-P137470536







  • 7. ve 8. nesil intel işlemciler çıkmışken senin alacağın 1. ve 3. nesil. Eski seri yani. Keriz kandırmak için bu sistemler, sakın alma. Şunu öneririm:
    https://www.itopya.com/donanim-arsivi-3-intel-g4560-msi-gtx1050ti-4gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-gaming-bilgisayar/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Bütçen daha yüksekse daha güzel sistem önerebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 27 Kasım 2017; 16:51:43 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Sobotka

    7. ve 8. nesil intel işlemciler çıkmışken senin alacağın 1. ve 3. nesil. Eski seri yani. Keriz kandırmak için bu sistemler, sakın alma. Şunu öneririm:
    https://www.itopya.com/donanim-arsivi-3-intel-g4560-msi-gtx1050ti-4gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-gaming-bilgisayar/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Bütçen daha yüksekse daha güzel sistem önerebiliriz.

    valla sağol ya, yüksek yapıyorum da, kredi aldım, o da 3 aylık verecekler sanırım 3000e yakın oluyor. 2000 civarında bütcem ya, fazlasına cıkamıyorum.




  • izoly yazan hiç bir hazır bilgisayarı alma. onlar milletin cahilliğinden faydalanıp kazıklıyorlar bilinçsiz kişileri.
    pentium g4600 işlemci o 1 nesil i5 işlemciden kat ve kat daha performanslıdır.
    üzerinde her i3,i5 yazan şeye aldanmayın.
    nesiller arasında çok fark var. şuan güncel olanlar.
    6,7 ve 8 nesil intel işlemciler.
  • Sakın bunları almak gibi bir hata yapma, bu çöplerle oyun filan oynayamazsın. Maalesef donanımdan anlamayan insanları (ki herkes anlamak zorunda değil) bu şekilde kandırıyorlar. Alanlar da LED aydınlatmalı kasaya veya i5, i7 yazısına kanıyor. Monitör, klavye-fare vs. hariç bütçeniz ne kadar?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    Sakın bunları almak gibi bir hata yapma, bu çöplerle oyun filan oynayamazsın. Maalesef donanımdan anlamayan insanları (ki herkes anlamak zorunda değil) bu şekilde kandırıyorlar. Alanlar da LED aydınlatmalı kasaya veya i5, i7 yazısına kanıyor. Monitör, klavye-fare vs. hariç bütçeniz ne kadar?

    Evet malesef pek anlamıyorum, o yüzden anlayanlara danışmak için buraya konu açtım.

    Sadece kasa alacağım, 2000 civarı düşünüyorum.

    Bu arada itopya sitesi hakkında biraz araştırma yaptım, genelde güvenilir yazmış alışveriş yapanlar fakat telefonla ulaşımlarda sorun yaşayanlar olmuş, hatta birisi sipariş ettiği bilgisayar hakkında bilgi almak için ulaşmış ve ona sipariş ettiği sistemdeki ekran kartının ellerinde olmadığını ve o ekran kartının bir üst versiyonunu ekleyeceklerini akabinde 30 dolar fazla ödeyeceğini söylemişler. Tabi bu kişinin yorumu, doğruluğu muallak.








  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Sobotka

    Şu da bütçene uygun:
    https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/dark-oyuncu-pc/dark-evo-gamer-g308-intel-kaby-lake-pentium-g4600-8gb-ddr4-1tb-hdd-4gb-gtx1050ti-masaustu-bilgisayar-dk-pc-g308.html

    Bu videoyu da izle ki tuzaklara kanma: https://www.youtube.com/watch?v=8R0p6j98E5E

    Frank çok sağol önerilerin için, özellikle o ekran kartının test videolarını cok izledim, güzel fps cıkarıyor. İyi ki danışmışım, yoksa haybeye gidecekmişiz :D. Sistemler lokum fakat siteler hakkında bilgin var mı acaba, güvenilir mi yani?

    Bir de bu yeni sistemlerde hdmi cıkışı varmış, ben aoc kullanıyorum sadece vga var ve dönüştürücü almam gerekecek, bunların ucuzu ile pahalısı arasında bir fark oluyor mu acaba? Yoksa sadece marka değeri mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermit48 -- 27 Kasım 2017; 17:33:35 >




  • Alabilirsin. Aldıktan sonra herhangi bir bileşenin bozulursa, müşteri memnuniyeti konusunda çoğu Türk siteleri ve servisleri rezildir maalesef. İnventus iyidir bu konuda. Teknobiyotik'ten usb tv kartı, Dark N10 kasa ve işlemci soğutucusu aldım sorun yaşamadım. tv kartı 2.5 sene sonra bozuldu. Kasa ve işlemci soğutucusunu kullanıyorum sorun yok. Bi foto ekleyim:D

    PC tavsiyesi
  • teknobiyotikteki toplama kasa hoşuma gitti, hem adamlar baya videolarla falan açıklamışlar. Büyük ihtimal onu alacağım gibi bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.