Şimdi Ara

Pert kaskosu hakkında bilgisi olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sadece aracın pert olduğu durumda masraflarını karşılayan pert kasko varmış. Eski model aracım olduğu için tam aradığım şey diyebilirim ancak bu eksperler pert kasko diye kazada aracı perte cikarmamazlik ihtimali olabilir mi çünkü araç pert olmazsa 5 kuruş odemiyorlar. bilgisi olan var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • benim bildiğim kadarıyla pert kaskosu sadece pert kayıtlı araçlara yapılır. aracınızda pert kaydı yoksa yapmazlar.


    eski aracım pert kayıtlıydı. anadolu sigorta bile teklif vermişti ama üç sene öncenin parasıyla 3800 tl isteyip yüzde 20 muafiyetle yaparız demişlerdi.

  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt

    Benim dediğim gibi de var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001 model aracıma 2018de ilk aldığımda 2400 tl full kasko teklifi verildi. Yaptırmadım. 2019da sadece pert için kasko verildi. ( araçta ağır hasar ya da pert yok bu arada .) Normal yapılmıyorsa pert yaptırmam deyip yine yaptırmadım. Bu sene sormadım bile. Perte çıksa araç verecekleri piyasanın yarısının altı olacak muhtemelen.Ötesine geçeceğini düşünmüyorum verecekleri teklifin. Ha 500-1000 verip yarı parasıda almak iyidir yinede..

  • Geçen sene arabama yaptırmıştım. Anadolu Sigortadan. 400 TL civarıydı. Kaza sonucu veya herhangi bir sebepten aracınız eksper raporu sonucu perte çıkarsa kasko bedelini şirket size ödüyor. Bu sene fiyat 700 TL dediler ben de Grupama dan 900 e normal kasko yaptırdım. Yani işin bir esprisi kalmadı. Normal kasko ile aradaki fiyat farkı fazla ise yaptırın derim. Ama arada 200 300 varsa normal kasko yaptırın. Seçim sizin. Pert kasko ile normal kasko arasındaki fark bu kadar geri kalan tüm prosedürler aynı. Bu kasko araç sadece perte çıkarsa ödeme yapar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz tür dar kapsamlı sigorta paketleri firmalara ve kampanyalarına göre değişiyor.

    Mesela X bir firmadan mini paket adı altında, tek sefer ve motorlu araçlar arasında kazalarda bir defaya mahsus masrafınızı araç bedelinin yarısı oranına kadar karışılıyor teklifi almıştım, ertesi sene yaptırmaya niyetlendim aradım paket kaldırılmış. Muhtemelen çok talep aldılar fakat kendi kaskolarının cazipliğini bozmamak istiyorlar.

    Araştırırken aynı firmanın normal ve full kasko fiyatlarını da kıyaslamanızı öneririm.

    Ayrıca normal kaskolara sel dolu gibi doğal etkenleri çıkartarak ya da ruhsat sahibi haricinde sürücünün hasarını karşılamayarak (eşiniz dahi) uygun fiyat teklifleri sunabiliyorlar, sözleşme maddelerini iyi okumanızı tavsiye ederim.

    Tüketici hakları gereğince de satış danışmanının size vaad ettiği özelliklerin hizmette bulunmaması durumunda siz yazılı sözleşmeye tabii bulunduğunuzdan haksız çıkabiliyorsunuz.





  • Bu kaskoyu kullanan var mı?

    Az kullandığımız evin ikinci aracı için düşünüyorum.


    Sadece pert, hırsızlık,deprem vb durumlarda ödüyormuş.

    Normal kaskoya göre % kaç avantajı oluyor?

  • MetuEs kullanıcısına yanıt

    Ben kullanıyorum. Genişletilmiş kaskonun 10da 1i fiyatına yaptırdım (anadolu sigorta)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phbfmv kullanıcısına yanıt

    Hasar araç bedelinin yüzde 50 sini geçince mi perte çıkıyor onda da?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigortacıya danıştım bu konuyu araç yetkili değil özel bir anlaşmalı serviste bakılıyor onlarda fiyat hesaplamasını araç yaşı gereği orjinal değil çıkma yada yan sanayi parçalardan hesaplıyorlarmış ve bu durumda perte çıkması çok zor oluyormuş. yaptırsan bir dert yaptırmasan başka dert tamiri duzgün yapabilirlermi o ayrı dert ulkede duzgun bişey yokkı

  • iyi de bu ppert kasko falan işe yaramazki .

    kaskonun yapılma amacı 300- 500 binlik bir araca dahi binsenız, olur da 2 milyonluk bir suvu veya daha pahalı bir premium aracı pert ettiğinizde, veya bir yayaya çarptıgınızda kan parasını vs ödemek içindir. yoksa aracınız pert olsa hava yastıgı vs patlasa, ucuza toparla binmeye devam et.

  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

    niye normal zorunlu sigortada da imm artıramıyormusun kaza ölüm fiyatlarını artıramıyormusun. Sigortacına söyle yüksek değerli sigorta yaptır

    Pertin amacı zaten ufak tefek kazayı sen yaptırırsın ama ağır hasarlı kaza yaptırdığında sanayilerde uğraşma parasını al geç diye

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.