Şimdi Ara

Pes 2012 online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gündür online olarak oynuyorum ve oyunda sıkıntı yaşıyorum. oyuncular komutları geciklemeli olarak uyguluyor yani lag yapıyor oyun. bağlantım 8mbit ve diğer oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum ama nedense pes te böyle bi sıkıntı oluyor. sizce böyle bi sorun var mı yada pes in serverları bu kadar zayıf mıdır?



  • 2 gündür sorun var genelde. Ben oyun oynarken karşı tarafın oyundan çıktığına dair bir mesaj geliyor ve karşılaşma sona eriyor. Sonradan bir bakıyorum maçı ben kaybetmiş gözüküyorum tam rezillik. Yani bazıları hile yapabiliyorlar artık bu yüzden 650 Puanda olmam gerekirken 612'ye düştüm sinir bozucu...
  • evet aynı şekilde sıkıntı bende de oluyor anlam veremiyorum. ve dolayısıyla lag yaşadığım için gerekli müdahaleleri yapamıyorum oyuncular ağır kalıyor doğal olarak mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. İyi bir oyuncuyum fakat bu şekilde mağlup olunca sinirlerim bozuluyor. umarım sorun çözülür.
  • pes 2012 rekip varsa arkadaslar ekleyebilir yapabiliriz
    scorpionnn1903 uyelim
  • dün gece online bir iki maç atayım hemde bağlantıyı deneyeyim dedim, malum bir kaç gün önce inanılmaz sıkıntılı bir şekilde oyun oynuyordum online olarak. bu sorunu pes 2012 serverlarından kaynaklandığını düşünüyordum nitekim öyle de. dün oyundan online moda giremedim, bir uyarı mesajı geldi nat ve modemden port açmam gerektiği ile ilgili ve online oyuna bağlanamadım. ancak diğer oyunlarıda online da hiç sıkıntı çekmiyorum. örneğin geow 3, nba 2k12 gibi oyunlar sorunsuz. bunun nedenini anlamış değilim.

    bağlantım 8mbit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.