Şimdi Ara

PEUGEOT 3008 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.075
Cevap
114
Favori
1.415.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tamam size kalmış bişey . bende aracı epey inceledim ve kararımı 308 lehine kullandım . ben aracı hep şehir içinde kullanırım. 308 tasarım olarak daha güzel. ama ailem için alıyor olsam sanırım 3008 i tercih ederdim.
  • sana katılıyorum 308 kompakt bir hatcback ve çok geniş bir iç hacmi var. 3008 ise bir crossover daha yüksek ve biraz daha büyük ama aynı şasi ve motorları kullandıklarını unutmayın tamemen zevk ve kullanım amacı meselesi. ben şimdi de alacak olsam 308 alırım benim ihtiyacımı 308 görüyor ama premium pack donanımlı THP alırım.
  • Fotoları en yakın zamanda koyucam....
    Arkadaşlar öncelikle ben bi peugeot anti- fanatiğiydim taki aracı kullanılanakadar...

    1-Ben önce Qashqai inceledim iç dizayn berbat, motor zayıf,vites manuel servis ağı zayıf.(2.0 almalı otomatik için)
    2- Tiguan baktım oda benzinli versiyon bu fiyatta ve içi aynı caddy gibi birde dizel alacaksan vay haline sana 88.000 tl başlatıyor boş aracı..
    3- Koleos araç güzel fakat dış görüntüsü ve iç kullanımı hoşuma gitmedi birde fiyat dolusu 76.000
    4-Captiva bence görünüş güzel fakat yine fiyat yüksek en az 75.000(motor zayıf)
    vs.. vs...
    yani anlaycağınız suzukiden bmw'ye bir sürü araca baktım bazıları süper ama fiyat 100k bazılarıda peugeotdan kötü ve fiyat pahalı...

    şimdi 3008 gelelim

    araç öncelikle dıştan ve içten güzellll
    çocuk isteyenler ve olanlar için ideal bagaj süper bir çok göz var...
    motor yeterli (ralli yapmayacaklara) aracı rahat kaldırıyor.. 120 üsütü hızlarda hafif rüzgar sesi alıyor ama lastik ve motor sesi yok...
    yakıt verilern değerler doğru...
    ön konsol süper size tavsiye kesinlikle cam tavan alın
    grip kontrol çok işe yarıyor ben çamur ve toprak stabilizede kullandım sanki otoyolda gider gibi rahatttt gidiyorrr..... derin çamur çukurları rahat geçiyor denendi onaylandı....

    ama şunu bilin süspansiyon peugeotta göre biraz yumusak ama diğer araçlara göre yine sert...


    vallahi alacak arkadaşlar önce kesinlikle incelemeliiiii
    çünküüü kafanızda 308-astra-focus-golf gibi bir araç bekliyorsanız yanılırsınız..
    c-max, verso, picassoda beklemeyin ondanda yanılırsınız..
    tiguan,koloes,qashai gibi bir araçta beklemeyin

    tüm araçları harmanlayın alın size 3008

    birde araçın avrupa satışı çıktığından beri 15000 üstü yani avrupa tuttu...
    türkiyede ise 200 araç getirdiler öncelilkle çoğu satılmış hedefleri 500 adet sanırım rahat satacaklar ben alırken istediğim özellikte araç bulmakta zorlandım...




  • galiba istanbuldaki son 3008 lerden bir tanesini arkadaşıma aldık, bu önümüzdeki hafta teslim ediyorlar. grip controllü cam tavansız premium pack siyah renk fiyat 56.000 tl.araç herşeyiyle tam bir keyif arabası ailler ve hobi sahipleri için.
  • bendeki

    siyah premium pack

    tüm paketler dahil cam ve deride dahil 62ye aldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurVol

    bendeki

    siyah premium pack

    tüm paketler dahil cam ve deride dahil 62ye aldım


    Arkadaşım tekrar hayırlı olsun ama fiyatı çok gibi geldi bana. Tabi aracı görüp kullanınca belkide fikirler değişebilir.
  • kardeş tekrar sağol ama fiyat iyi normalde 55'e geliyorda ben tüm ekstraları aldımm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurVol

    bendeki

    siyah premium pack

    tüm paketler dahil cam ve deride dahil 62ye aldım


    Hayırlı olsun aracınız . Ben de ciddi ciddi düşünüyorum 3008'i. Peugeot ismi korkutmuyor değil. Çevremde herkes Alman'dan şaşma diyor. Ama 3008 tam da beklentilerime göre bir araba gibi görünüyor. Henüz incelemedim. Sizin görüşünüz nasıl, sağlamlık ve problem çıkarmama konusunda Peugeot kendini yeterince geliştirdi mi sizce? Bu araç için çok uzun ve yoğun testler ve çalışmalar yapıldığını okudum. Henüz erken ama sizde o güven duygusu oluştu mu? Bir de alırsam Grip kontrol paketini almayı düşünmüyorum. Genelde şehir içinde kullanacağım. Sizce mutlaka alınmalı mı?




  • alan arkadaşlara hayırlı olsun güzel araca benziyor.birde alt yüksekliği hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.alçak gibi duruyor.grip kontrol olursa 16 jant veriliyor araç dahamı alçalıyor?arazide kasisli yolda kullanan arkadaşlar varmı?
  • 16 jant std olarak geliyor ama üzerine paket aksesuar olarak 17 veya 18 inchlik alaşım jant alabiliyorsunuz. eğer grip control alırsanız sadece 16 inchlik kombinasyonu veriyorlar. 308 ve 3008 modelleri ile Peugeot bir alman arabası kadar kaliteli araç üretebileceğini ispatlamıştır. lütfen bir yarım saatinizi ayırıp test sürüşü yapın farkı göreceksiniz.zaten almanlarda altın direksiyon ödülü verdiler. 3008 Qashaiden çok daha kaliteli ve donanımlı araçtır.her ikiside tarafımdan kullanılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisG -- 31 Temmuz 2009; 12:24:20 >
  • Arkadaşlar bu araç peugeotun ilk laser kaynak teknolojisi kullandığı bu nedenle diğer araçlar arasında sağlamlık açısında bayağı bir fark var....

    evt 16 inç jantlar var grip kontrolde ama yükseklikte fark yok lastik ebatlarından dolayı.....

    birde yerden yüksekliği ideal hafif arazi içinnnn.... nissandan ve renaulttdan 1-2 cm aşağı olabilir unutmadan

    ben arazide kullandım lastikler ve grip kontrol mükemmel çalışıyorrrr arazide hiç zorlanmadan gidiyor sadece arka süspansiyonların sert olması yolcuyu arazi şartında hafif rahatsız edebilir..

    bence grip kontrol alınmalı karda ve yağmurda herkesle alay edercesine gitmekk var

    birde 18 inç jant türkiyede yokk o sadece 2.0hdi motorda var...
  • özel sipariş ile lincancabur modeli 18 inch jant geliyor. ben bir tane bu jant takılmış 3008 gördüm.
  • vallahi bu yüzden peugeot aradım bana dedikleri o jant modeli getirilmiyor ama dilerseniz internetten sipariş edip getirebilirsiniz dediler
  • Bende dün kaporayı yatırdım. köpekbalığı grisi- premium pack - gri iç döşeme -sürüş paketi-grib kontrol-cam tavan-ayna paketi-alarm var .. önce aliminyum gri begenmistık arabam com da canlı fotoları görünce koyu rengın krom çıtalarla daha güzel durdugu ve iç döşeme rengiyle daha güzel durdugu kanaati hasıl oldu. siyah arabaya binme cesaretını de gösteremedik . bu sebeble koyu gri aldık ancak bu rengi de daha göremedik .insallah renk umduğumuz gibi çıkar... bu arada 58 800 tl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytar17 -- 17 Ağustos 2009; 17:24:10 >
  • bu arada niye bu arabayı aldın diye soranlara bu arabadaki motoru çok iyi biliyorum da ondan diyebılırım..peugeot un küçük hacim dizel motorlardaki tartışılmaz üstünlügünü herkes kabul etti artık...307 comfort 1.6 hdı 90 bg arabamı vw bayııne araba satan çalisana sattım dersem anlasılır herhalde..
  • Şu 3008 i canlı göremedim ki tam kararımı vereyim ?
  • ayancıklı hayırdır peugeot sana alarji yapmasın görme sen boşver
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaanmaan

    ayancıklı hayırdır peugeot sana alarji yapmasın görme sen boşver


    Dostum hala beni anlayamadın ya ... Defalarca yazdım "sadece kullandığım aracın olumsuz yönlerini belirtiyorum" diye sizler de bunu evirip çevirip marka karalamasına getirdiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayancıklı


    quote:

    Orijinalden alıntı: kaanmaan

    ayancıklı hayırdır peugeot sana alarji yapmasın görme sen boşver


    Dostum hala beni anlayamadın ya ... Defalarca yazdım "sadece kullandığım aracın olumsuz yönlerini belirtiyorum" diye sizler de bunu evirip çevirip marka karalamasına getirdiniz.


    dostum bi arkadaşa başka bi markaya yönel diyen sendin o yüzden sana peugeot tavsiye etmedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan... -- 18 Ağustos 2009; 0:17:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baytar17

    Bende dün kaporayı yatırdım. köpekbalığı grisi- premium pack - gri iç döşeme -sürüş paketi-grib kontrol-cam tavan-ayna paketi-alarm var .. önce aliminyum gri begenmistık arabam com da canlı fotoları görünce koyu rengın krom çıtalarla daha güzel durdugu ve iç döşeme rengiyle daha güzel durdugu kanaati hasıl oldu. siyah arabaya binme cesaretını de gösteremedik . bu sebeble koyu gri aldık ancak bu rengi de daha göremedik .insallah renk umduğumuz gibi çıkar... bu arada 58 800 tl.


    Hayırlı olsun şimdiden . Aldığınız renk güzel bence. Diğer Peugeot modellerinde görebilirsiniz. Ne zaman teslim edecekler?




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.