Şimdi Ara

Peugeot 3008’in ikinci el değeri nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    ikinci el piyasasının düşmeye başladığı bir dönem olmasına rağmen nerdeyse hiç kimsenin aramadığı bir süreç yaşıyorum. İlandaki ilk fiyattan bu yana yaklaşık 50 bin tl’lik indirim yaptım, muadillerinin içinde en uygun seçenek olmasına rağmen bu durumun yaşanması normal midir sizce?

    sadece banka kredilerinin daraltılması ile bir piyasa bu kadar etkileniyorsa vay halimize gerçekten.


    aracım 2019 model 3008 dizel otomatik, active life prime edition donanım. 34 bin km. Kırmızı renkte ve tramer vs yok. Kilometrenin de çoğu uzun yolda yapıldığı için yorgun bir araç değildir.


    sizce olması gereken fiyatı nedir?


    iyi forumlar herkese 🙋🏻‍♂️


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İnsanlar da gereksiz bir ötv indirimi beklentisi oluştu . Daha geçen ay ötv indiriminin neden yapılamayacağını tane tane anlattım . Ama yine de insanlar da bir beklenti oluştu gidiyor. Bir de bunun üzerine kredi muslukları kesilince talep azaldı tabi . Şuan durgun dönemdeyiz önümüz de ki aylarda yolun sonunu daha net görecegimizi umuyorum. Ama o yolun sonunda kesinlikle indirim yok . Hatta pek çok markanın Rusya'da ki fabrikalarını kapatması , enerji çip krizi , Avrupa da yükselen enflasyon derken araç fiyatları daha da artacak hatta ev fiyatlarına bile geçebilir. O yüzden aracınızın satılmadığı her gün sizin lehinize. Aracınız durduğu yerde değer kazanacak. Sıfır araç fiyatları artacak tabi ama en azından altiniz da bir araçınız var. Hiç arabası veya evi olmayanlara ise Allah kolaylık versin . Kriz en çok onları vuracak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek ihtimal 830 850istiyorsun. Kredi yok en büyük sebep bu. Öyle her babayiğit 400 lira kredi çekip ayda 20 20 ödeyemez. Ondan sonra gelen bir sürü sebep var tabi ki. Diğer sebep mesela 2022 model sıfır ateca almakta olabilir 890 bine

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlanı atar mısın hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet ÖTV indirimi muhabbeti fena etkiledi piyasayı ama şöyle bir ulusal ve uluslararası ekonomik ortamda herhangi bir malın fiyatının inmesi, hükümetlerin vergi gelirlerinden kolaylıkla vazgeçebilmesini düşünmek çok mantıklı gelmiyor bana. Yine de düşünenlerin sayısı az değil kesinlikle kaldı ki önümüzdeki aylarda çok sert olacak günler bizi bekliyor. Aracımın olması tabi ki olmayanlara göre bir artı ama diğer yandan olan malın değeri de artar gibi görünse de enflasyonist ortamda hepimiz kaybediyoruz. Arabası olan bir kaybediyorsa, arabası olmayan üç kaybediyor tabi 😕 @moueson

    Yok inanın o fiyatların altında değer biçtim. Kredi konusunda haklısınız, hem kredi vermiyorlar hem de verdikleri kredinin vadesi ve tutarını kısıp iyice talebi etkilediler. Ateca konusuna gelince de muhakkak zevkler, tercihler etkiliyor. @road35

    Konuyu ilanın reklamını yapmak için açmış olmayayım diye ilanı özelden gönderdim @kıng365

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2.ellerin genelde sifirla arasinda çok fark olmuyor o yüzden çogu insan biraz daha ekleyip sifir araç tercih ediyor.

  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt

    Hem ikinci el hem de sıfır piyasasındaki suni artışlar gerçek fiyatlara dönüşse hepimiz rahatlayacağız zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bayiye sor, kaça alırsınız diye, sonra ağır hasarlı olanların fiyatına bak, sonra senin emsal arabaların fiyatına bak, arada bir yerde fiyatını konumlandır, acil satacaksan 800 bin altı bir fiyat ver, senin aracını emsalsiz kılan neyse onu belirt ilanda, pazarlık şansı da ver insanlara, son fiyat falan diye ilan verme, esneklik ver, güven ver. Ama acil değilse işin mayıs civarını bekle derim, piyasa o zaman canlanacak, malını ucuza sattığına üzülürsün sonra söyliyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mdmgk M kullanıcısına yanıt

    Sağol dostum önerilerin için ama bu aralar değiştirmek istiyorum. Bayiler 700-780 bin arası değişen fiyatlar verdiler. Vavacars 765, letgo 780 verdi dün. Bakalım kimin kısmetine gidecek 😊


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır ikinci el fiyatlarında düşüş var. Bunu kendim de gözlemliyorum, araba al/sat işi yapan bir arkadaşım da söylüyor bunu.


    2 ay önce geçerli olan fiyat artık şimdi geçerli değil.


    Şu an ikinci el piyasası gerçek anlamda ölü durumda. Seçim, iktidar değişim ihtimali, ÖTV indirim beklentisi, vs. piyasayı durma noktasına getirdi.

  • Geçen sene elinde biraz birikmişi olan maaşlı çalışan krediye girip alıyordu bu araçları. Hem güzel araca bineyim hem de prim yapsın düşüncesi vardı. Bu kitle artık sizin araç için kayıp.

    Al-sat yapan tayfa ölü fiyatına vermedikçe yine iptal. Sayıları azaldı, devam eden de bu araç yerine iki tane sıfır emsali fiorino, egea tipi araç alıyor.

    Dizel olayı şu dönem ayrı sıkıntı, kullanıcı aynı paraya 1.2 otomatik daha donanımlı olana yöneliyor. Aynı rakam, benzer yaş- km, benzer tüketim, daha düşük mtv, daha yüksek donanım, adblue riski yok.

    Ancak ille 3008 dizel otomatik diyen kullanıcı denk gelecek, onda da alıcı az satıcı fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet maalesef bu söylediklerinize tamamen katılıyorum. O yüzden piyasa daha da kötüye gitmeden bugün değişim için bayiyle anlaştım. Hayırlısı artık diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.