Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
669
Cevap
89
Favori
112.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, son dönemde 1. yıllık bakım için fiyat alan oldu mu? 2 hafta sonra benim aracın yıllık bakımı var da hazırlıksız yakalanmayayım.
  • Arkadaşlar merhaba ben de aracı yeni aldım da teslimine gidemedim normalde teslimde garanti uzatma ile ilgili opsiyon sunulur diye biliyorum bizimkilere bahsedilmemiş bilgisi olan varsa aydinlatabilir mi
  • JoeBE22 kullanıcısına yanıt

    Hocam km gelmesede her sene bakım yapılır yağ sıcak soğuk yüzünden özelliğini kaybediyor

  • GuiGuzi G kullanıcısına yanıt
    Evet teslimde garanti uzatma, aksesuar, paket isteyip istemediginizi soruyorlar. Ama dert etme garanti bitime yakın veya herhangi bir zaman da bu islemi yapabilirsin. Onceki aracim 308 bunun icin birkac kez aranmistim
  • Fiyat teklifi alan oldu mu en düşük 1620 diyorlar
  • dovizioso D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için kaç yıldan kaç yıla uzatıyorlar acaba
  • merhabalar yaklaşık 4 aydır 408 gt kullanıcı olarak yazıyorum.çok titiz ve ince ayrıntıları değerlendirerek 408 gt aldım.arkadaşlar bu araçla ilgili çok fazla konuşacak bişey yok zaten doldurulmuş bir araç kasa olarak çok dinamik ve yakışıklı motor hertürlü yeterli oluyor yakıt benzinli ve böylesi bir araç için çok çok iyi benim beklentimin altında tüketimi var karma (6.2 lt) bence bir araçtan beklentileri karşılıyor ve gayet memnunum.siz gidip 4-5 milyonluk araç alsanızda eksileri olacaktır herkesin beklentisi farklı olabilir bu sebepten 408 gt gerçekten alınır ve binilir bir araçtır düşünmeden pazarlığınızı sağlam yapın alın binin.aaracı alıp kullanmaya başladıktan sonra 5. Gün bağımlı olacaksınız.herkesin hakkında hayırlısı olması dileğiyle hoşcakalın.

  • 408, kullanmayanların kullananlardan daha fazla yorum yaptığı bir araç :)


    Ben şubatta 2.el 2023 nisan çıkışlı allure aldım. Uzun yol ve şehir içi toplamda 8.000 km deneyimim oldu. Araçtan beklentilerinize göre memnuniyetiniz değişir. Benim beklentim, uzun yolda konforlu ve sessiz olsun. Hız istediğimde cevap versin ve şehir içinde makul benzin tüketimi sunsun. Bunların hepsini bu araç sunuyor. Özellikleri ve konforu allure pakette bile gayet yeterli. Ben sunroof sevmediğim için GT bakmadım ama pişman da değilim. Bu araçtan 0-100 km 6 snde olsun beklentisi olan için yetersiz gelebilir ama araç gitmiyor demek haksızlık olur. 4 kişi, klima açık ve bagaj yüklü şekilde gayet rahat 150-160km hıza ulaşabiliyor ama bunu bir anda yapmak yerine istikrarlı şekilde hızı yükselterek yapmanı istiyor. Otomatik şanzımanına diyecek bir söz yok. Yıllarca DSG kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim. DSG'den daha istikrarlı ve kararlı bir bir otomatik vites yapılmış.


    Uzun yolda yol tutuşu, konforu ve 19 janta rağmen sessizliği bu sınıf araç için gayet iyi geldi. Yakıt tüketimi benzinli araç için ortalama tüketim verileri var. Hız isterseniz benzini de yakarım diyor ki bu hacimdeki motor için normal.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 21 Mayıs 2024; 10:0:55 >




  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.