Şimdi Ara

PEUGEOT 408 - Teknik Konular ve Deneyim Paylaşımları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Peugeot 408 sahipleri ve meraklıları!

    Bu forum konusu, Türkiye'de satışa sunulan yeni Peugeot 408 modeli hakkında sadece teknik detaylar, yazılım güncellemeleri ve araç kullanımıyla ilgili deneyimlerinizi paylaşmak, sorunlara çözüm bulmak ve yeni kullanıcılara rehberlik etmek amacıyla oluşturulmuştur.


    Lütfen bu konu altında aşağıdaki kurallara dikkat edelim:

    Teknik Konular, Sorunlar ve Çözümlere Odaklanın: Bu konu, Peugeot 408'in teknik özellikleri, yazılım güncellemeleri, sorun ve çözümleri, performansı, yakıt tüketimi gibi teknik konulara odaklanmaktadır. Diğer konuları bu başlık altında paylaşmamaya özen gösterelim.

    Deneyimlerinizi Paylaşın: Peugeot 408 kullananlar, araçlarıyla ilgili deneyimlerini paylaşarak diğer kullanıcılara fayda sağlayabilirler. Günlük kullanım, uzun yol deneyimleri, arıza ve sorunlarla başa çıkma yöntemleri, aksesuarlar gibi konuları gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz.

    Yararlı Bilgiler Ekleyin: Konu altında paylaştığınız bilgilerin diğer kullanıcılara faydalı olmasına özen gösterin. Teknik sorunları çözmek için pratik çözümler, araç bakımı ipuçları ve yazılım güncellemeleri hakkında bilgi paylaşımı yapabilirsiniz.

    Konu Dışı Konulara Girmeyelim: Lütfen bu konu altında yeni araç alımı, teslimat gecikmeleri, fiyatlar veya bayi deneyimleri gibi konuları paylaşmayın.

    Bu forum konusu, Türkiye'deki Peugeot 408 sahiplerinin araçlarını daha iyi anlamalarına ve sorunlarını çözmelerine yardımcı olmak amacıyla oluşturulmuştur.


    İyi paylaşımlar ve keyifli sohbetler dilerim. PEUGEOT 408 - Teknik Konular ve Deneyim Paylaşımları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runonur -- 3 Eylül 2023; 22:46:8 >







  • Kolay ulaşabilmeniz için Peugeot 408 kullanım kılavuzunu aşağıdaki linkten paylaşıyorum.

    Genel bir kılavuz olduğu için Türkiye'de henüz satılmayan modelleri de içermekte. Yine de pek çok bilgiye hızlıca ulaşma imkanı sunuyor.


  • Merhabalar bende yeni pejo allure 408 kullanıcısıyım fakat özellikleri halen çözemedim. Bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?

  • Merhaba,


    Malesef ses sistemini hiç beğenmedim. Hoparlörleri ve tweeterları garantiyi etkilemeyecekse, zor olmayacaksa degistirmek istiyorum.

    Su focalin tweeter kapaklarından nereden bulabiliriz acaba :) çok şık duruyor.


    PEUGEOT 408 - Teknik Konular ve Deneyim Paylaşımları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.