Şimdi Ara

Pfizer COVID-19 mRNA için fare çalışmasında kanser ölümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu çalışma yeni yayınladı: linki : https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10183601/


    14 fareye 2 Pfizer COVID-19 mRNA aşısı enjekte ettiler.


    2. Pfizer dozundan 2 gün sonra, 1/14 fare (%7) aniden öldü, karaciğer, böbrekler, dalak, akciğerler ve bağırsaklar gibi birçok organda lenfoma infiltrasyonu olan turbo kansere yakalandı.


    Turbo kanserli fare, ani ölümden önce hiçbir klinik hastalık belirtisi göstermemişti.


    Bu, Pfizer mRNA aşılamasından sonra turbo kanseri gösteren 2. çalışmadır.


    Bunlar, Pfizer & Moderna'nın fareler üzerinde yapması gereken ama asla yapmadığı türden çalışmalardı.


    Bu 14 fare çalışması, 100 milyonlarca insana verilen COVID-19 Omicron bivalent mRNA güçlendirici aşılarını onaylamak için yapılan çalışmadan daha büyüktü - bu çalışmada sadece 8 fare vardı!



    Çalışmanın sonlarına doğru olan kısmın Türkçe'ye çevrilmiş bir kısmı :



    SARS-CoV-2 mRNA aşılarının uzun vadeli güvenliğine ilişkin verilerin yetersizliği göz önüne alındığında, klinisyenlerin ve bilim adamlarının potansiyel korelasyonlar kurmak için herhangi bir olumsuz olayı bildirmesi hayati önem taşımaktadır. Vakamız, yeni SARS-CoV-2 mRNA aşılamasını takiben malign lenfoma gelişimi ile ilgili önceki klinik raporlara ekler. İlginç bir şekilde, ilgili farklı organların ayrıntılı bir histopatolojik ve immünohistokimyasal incelemesine izin veren farede ortaya çıkmasıyla bir B-LBL ( lenfoma kanseri türü) alt tipini ilk bildiren biziz. SARS-CoV-2 mRNA aşılaması ile lenfoma gelişimi veya ilerlemesi arasında nedensel bir ilişkiyi kanıtlayan veya reddeden güçlü kanıtlar eksik olsa da, benzer vakaların vicdani bir şekilde raporlanması ve yukarıda bahsedilen ilişkiyi açıklayabilecek etki mekanizmalarının daha fazla araştırılması ile dikkatli olunması gerekir. .



    Pfizer COVID-19 mRNA için fare çalışmasında kanser ölümü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucro -- 8 Temmuz 2023; 21:57:13 >







  • Salgin doneminde asi saksakciligi yapanlar simdi ortalarda yoklar. Milleti asiya zorlayanlara ilerde cikacak sorunlarin sorumlulugunuda ustunuze aliyormusunuz diye soruyordum. BJK adli bir uye vardi, epey Asi reklami yapiyordu.

    Avrupada artik bu konuda davalar aciliyor. Bircok insan asi sonrasi sagligi bozulup davalar acmis. Ne varki Asi ureticilerinin uzerinde koruma var, tazminati devlet oduyor. Yalniz asi firmalarinin uzerindeki o kalkan kaldirilabilirde. Hersey mumkun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.