Şimdi Ara

Pfizer yetkilileri: Kimse aşı yaptırmaya zorlanmadı. Bu sadece bir fırsat ve tavsiyeydi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben çin aşısı sinovac olmuştum.Buda tehlikeli midir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sinovac oldum.

  • Bu aşıların diğer aşılardan daha fazla ölüme neden olduğuna dair bir kanıt yok. Hiç bir aşının gerçekten zararsız olduğuna dair kesin kanıt yok. Hele tekel olan onlarca aşının ne gibi sorunlara neden açtığını tam bilemiyoruz.

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Yoğun bakımlar doldu, ameliyatlar erteleniyor (birgun.net)


    Asi karsitligi yuzunden baskalarin da hayatini tehlike atan sizler ve sizin gibilerin vebali de mutlaktir ayan beyan ortadadir... Kendi alginizla yargilamak nereye kadarsa ...

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Uydur uydur ipe diz Pfizer yetkilileri: Kimse aşı yaptırmaya zorlanmadı. Bu sadece bir fırsat ve tavsiyeydi. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 10 Ocak 2024; 10:51:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Senin yazdigini okuyunca bende nostalji etkisi yaratti. O günlerdede herkes ayni seyi papagan gibi tekrarliyordu, yogun bakimlar dolu senin yüzünden. Yogun bakimda kalmadan yogun bakimlarida doldurduk, Asi olanlar yogun bakimda kalmadimi? kaldi, asilarin hastaliktan koruduguna dair en kücük bir bilimsel veri dahi ortada yok iken Gazete Mansetleriyle herkes biranda Bilimci oldular. isin kötüsü saygin Bilim sitelerinde Gazetede yazanlarin tam tersi seyler yaziyordu. Bu arkadas insanlarin sagligini cok düsünüyor olsa Filistinde 23bin insanin katledilmesine güzelleme yapmazdi, sanirim kendisininde Pfizerda hisseleri var, tüm tepkiler bundan. Asilarin bir ise yaramadiklari gibi zararli olduklari ortaya cikmisken hala daha papagan gibi ayni seyleri tekrarliyor. Filistinde yogun bakim birakmadiniz onlarin vebali kimde? Vurulduklari asi kendilerini koruyamiyor baskasinin vuruldugu asinin koruyacagini iddia edecek kadar ve asi olmayanlarin temel haklarina dil uzatacak kadar ileri gittiler. Algiyi yapan sizsiniz, Gazete mansetleriyle satin alinan medya ile ama artik hicbir inandiriciliginiz kalmadi. Herkesin bir secim hakki var ve isteyen istedigi gibi düsünür, sen var git Genetik terapini olmaya devam et...





  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    9. dozunu oldunmu yoksa hayatta kalamazdin Pfizer yetkilileri: Kimse aşı yaptırmaya zorlanmadı. Bu sadece bir fırsat ve tavsiyeydi. 

  • Ben olmadım biliyordum böyle bir şey olacağını :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Her gün bir doz oluyorum. Hulk gibi oldum. Geçen hafta teke tekte Alaska boz ayısı dövdüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertekin kullanıcısına yanıt

    hayır,Sinovacta bir sorun yok. Bahsigeçen MRNA bazlı ne idiğü belirsiz sözde aşı. (Biontech , diğer ingiliz-Amerikan vs aşılar.)



    Ben de 3 dozdu galiba sinovac oldum.

    Şerefsizler Biontech olmayana Almanya vizesi vermiyorlar diye çocuklarım Biontech oldular.

    keşke olmasalardı,sinovac hatta Turkovac bile yeterliydi.

  • Bu naneyi bende yemiştim. Hayatımda sağlık adına yaptığım en büyük hatadır. Aşı olmak gibi niyetim yoktu .Polis dükkanın kapısına dayanıyordu ,otobüse binmek dahi yasaklanıyordu. El mecbur sinovac bir dozda biontek olarak bu halta bulaştık. Aşı olduğum günlerde ekşi'ye yazmıştım 1 hafta boyunca süründüm bu aptal aşı yüzünden. Yediğim naneyi o zaman anladım da iş işten geçti.


    hala bu hataları nasıl yaptım aklım almıyor. Şimdi Mavi marmara olayına döndü giderken değil de" yaptırırken bana mı sordunuz" diyor beyzadeler.


    Aşı karşıtı değilim , bu dangalak aşının karşıtıyım. Kandırıldım küçük düşürüldüm.Kendimi bu şekilde hissediyorum


    Pfizer yetkilileri: Kimse aşı yaptırmaya zorlanmadı. Bu sadece bir fırsat ve tavsiyeydi.



    Bu arada covid ana konusunda "hepimiz öleceğiz biteceğiz" diyen mito adındaki üyeye de selam olsun.





  • @Turbo ile aynı fikirde olacağımı sanmıyordum ama aşının yan etkisi olsa gerek , kendisine hak veriyorum Pfizer yetkilileri: Kimse aşı yaptırmaya zorlanmadı. Bu sadece bir fırsat ve tavsiyeydi. 


    Şaka Bir yana , Türkiyenin ilk koronalı hastalarındanım Kayınpederden kaptım, o vefat etti,ben hastanede yatıp çıktım.

    Kobay gibi kullanıldık,üzerimizde ilaçlar denendi. Bahsettiğim zaman Türkiyede ilk görüldüğü aydır.

    Ne aşı vardı ne ilaç.Bir o ilacı verdiler hastanede bir bu ilacı.


    Sonraki süreçte ilginç deneyimlerimiz oldu. Kadınlar daha az yakalandı, hafif atlattılar.Erkekler yoğun yakalandı,ölüm oranları yüksekti vs.

    Labaratuarda üretilen bu mikrop, ne sinovac ne Biontech türü klasik veya MRNA bazlı aşılar ile kontrol altına alınamadı.

    Birkaç ayda bir evrim geçirip ,değişken karaktere büründü. Yıllar geçip devşirmesi gereken mikrop, mikropluk yapıp ayda bir bir uslu çocuk oldu, bir yaramaz velet.

    Sırf bu aşı için kurulan Biontech firması Sars ile ilk denemesini yapıp,akabinde Covid19 ile güya aşıyı buldu.İleride oluşacak sorunlar için de günah keçisi olarak

    Türklerin Biontechi ön planda tutuldu. Pfizer sadece üretim,ambalajlama,dağıtım görevi ile içerikle ilgili sorumluluk almamış oldu hukuk önünde.

    Bill Gates zaten yatacak yeri olmayan,Üst aklın maşası/sözlüsü olarak verdi gazı millete.


    2019 yazında dünya mutlu mesut yaşarken biri çıksa ve deseydiki 2020-2021 yılını tüm dünya böyle böyle geçireceğiz, evden çıkamayacağız, şöyle olacak böyle olacak diye,adamı tımarhaneye tıkarlardı . Ama senaryo kurulmuş ve tiyatro 7-8 milyar figüranı ile oyuna başlamıştı.

    yok yarasadan bulaşmışta çinlilere,oradan dünyaya yayılmışmış.


    Birkez Biyolojik savaş başladı,sonu gelmez bunun.Her 10 senede bir benzeri yaşanır artık .





  • Büyük resimciler toplanmışlar yine. Eminim Lozan'ın gizli maddeleri var diyenlerle dalga geçiyordur bunlar. Bir farkınız yok ki sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 10 Ocak 2024; 12:0:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    19 Mesajli bir üye icin büyük resmi bu kadar cabuk görmen ilginc, Pfizerdaki hisselerinmi düstü, bundanmi tüm bu asabilik ? Pfizer yetkilileri: Kimse aşı yaptırmaya zorlanmadı. Bu sadece bir fırsat ve tavsiyeydi. Insanlar ictigi sivinin bile icindekini okurken, vücutlarina enjekte edilen genetik sivilarin icinde ne oldugunu bilmediler. Sorgulayanlar ise köylü kurnazligiyla alakasiz sekilde bilim düsmani olarak etiketlendiler. Sizin zümrenin yalanci cobandan farki yok! Istediginizi alamayinca Lozanin gizli maddlerinden girip düz dünyadan cikarsiniz. Size göre sizin düsünmeyede ihtiyaciniz yok sorgulamayada, sizin yerinize Uzzmanlar düsünüp sorgulamistir Pfizer yetkilileri: Kimse aşı yaptırmaya zorlanmadı. Bu sadece bir fırsat ve tavsiyeydi. . Kullanilmayan organlar zayiflarmis ezberden etiketlemede kolay oldugu icin, birtakim semptomlar bas göstermis. Bir doz daha asi ol sen Pfizer yetkilileri: Kimse aşı yaptırmaya zorlanmadı. Bu sadece bir fırsat ve tavsiyeydi. 





  • djoz kullanıcısına yanıt

    Covid döneminde bircok hastanelerin bircok bölümleri kapatildi. Bircok ameliyatlari yogun bakim ve Anestezi bölümleri Covidlilerle dolacak diye ertelediler iptal ettiler. YOgun bakim yatak sayilari azaltildi, ondan sonra yok efendim yogun bakimlar dolu amelyiatlar yapilamiyor diye tantana yaptilar. Aslinda hepsini bu sekilde planladilar. Hastanelere Covidli hastalar icin paralar ödediler. Hastaneye gelen ve bir hastaligi olan insanlar önce testten gecirilip sonrada test pozitif ise veya birtakim grip belirtisi var ise oraya gelme nedeni olan hastaligi icin tedavi etmeyip onu Covid bölümüne aldilar. O dönem saglik sistemlerinin yaptiklari bilincli ve carpik hatalar yüzünden ameliyat olmasi gereken bircok insan olamadi ve hayatlarini kaybedenler oldu. O dönem varsa yoksa sadece Covidi hastalik olarak gördüler ondan gerisine tedavi gerektigi sekilde uygulanmadi. Suni krizler cikardilar. Yok hasta sayisi yok yogun bakimdakiler vs. Sonra birden hersey sonlandi ve kimse Covidden ölmez oldu. Ilk basta Kalpten ölen varsa ölüye test yapip pozitif ciksa Covidden öldü diye raporlara gectiler. Trafik kazasindan ölenede aynini yaptilar. Büyük bir el Covidi büyük bir mesele haline getirmek icin saglik sistemi ve hastaneleri bu yönde yönlendirdiler. Covid önlemeleri almayan Belarus gibi ülkelerde veya Isvec gibi önlemleri gevsek tutan yerlerde kimsenin hayatta kalmamasi gerekirdi. Bilim parayla fonlandigi sürece herzaman birseyler silah olarak insanlara karsi kullanilabilecek ve suni sorunlar üretilebilecektir.





  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Benim de nostalji olmayan halen yaygın bir kanı olan özellikle cahillerce ifade edilen : 1 doğru bilgiye 9 yalan ile sana sunulan 10 bilgide hep o tek doğru 1 bilgi üzerinden ALGI manipülasyonlar galeyana getirmelere varan ama Türk tipi anarşizme hizmet eden bir ortamdı ve öyle de halen ...



    Aşıda siyah hareket tepki eden bir solucanımsı mikroskobik ölçekli filan diye her yerde paylaşıldı ... Yalan uydurma alakasız çıkmıştı ... Bunu savunanlar da enteresandır AŞI KARŞITLARI idi ...


    Düz Dünyacılar filan da o aralar cirit atıyordu daha da artırdılar üstelik ...


    Medikal Okuryazarlık HERKESE ŞART !


    GIDA TERÖRÜNE sessiz kalanlar gariptir başka şeylere de hassas olmaları düşündürücü ...


    Türkiye'de HAMAS denen terör örgütünü övenler bilmezler ki İstanbul da boğazda bunların patronları Türkiye de devletin bilgisinde bakıldı ! Sonra çıkın denildi gerçi başları Katar a geçmişti ...


    Hamas denen olgu İŞİD/ ISIS dahil bu işlerin arkasında NET İngillterrre vardır anlatabildim mi yazım hatasından !



    İsrail in başına gelen teknolojik açıklık özünde Çin altyapısı etkisi de vardır.


    Aynı Çin Türkiye'deki özellikle ilk ayak bastıkları sektör türü KURUMSAL olması ANKARA başta ucuza kendilerini cazip gösterip Milli Değerlere ( Yer altı yer üstü dahil ) farkında olmadan peşkeş çekilmiştir ! Bunu fark eden birçok ülke son yıllarda ciddi yasaklar ve cezaları da getiriyor ama Türkiye sessiz ! Şahsen bu konuda duruşum da NET bellidir profilim de açıktır her daim ...


    Elektrik kesintileri ülke çapında gerçekleştiğinde de ifade etmiştim sonralarında da defalarca yıllardır da ... Anlayana ..


    Filistin de sivil görünümlü yaşlısı genci sivilleri hatta İsrail li olmayanları da katlettiler katlediyorlar da !


    Çocuklara propaganda ötesi silah eğitimi veriyorlar! İsrail de yapıyor ama gidip ellerine silah verip sonra da bazı kesimlerce kameralarda vs İsrail'li Yahudi çocukların suça karışmışlığı bir tane bile yoktur. ALGI için Yahudi çocuklarına sözde kalmış münferit vukat olmayan birkaç görseli forumda filan aklı sıra cevap diye paylaştılar ...



    Günümüzdeki Filistin ile kadim antik Filistin liler veya Filistin ile ALAKASI SIFIRDIR. Geçmişteki Filistin liler Ege Bölgesinden gelenlerdir ve Arap değillerdi ve haliyle Müslüman da değillerdi. Peki günümüzdeki Filistinli kavramı ve o insanlar kimlerdir ? İngiltere nin yerleştirdiği kurduğu Araplara siz Filistinli siniz diye sinsi planlarını kurmasıdır ... Günümüz Filistinliler ile kadim eski gerçek Filistinliler arasında BAĞ SIFIRDIR YOKTUR ! ama Yahudilik kadimdir dini inançları gereği kendilerine ait diyarlarıdır ...


    İsrail karşıtları İsrail dekileri TEK TİP sanıyor halbuki askerliği red edip hapse yatmayı kabul edenden tutunda ateistine kadar her kavimden vs İsrail Vatandaşı olarak renklidirler çeşitlilikleri sağlanmıştır ...


    Türkiye'de ise ekonomik kriz vs ile bu meseleye karışanları görünce kendimce DUR dedim farkındalık oluşsun dedim. Gerçi benim gibi düşünenler de az ama niceliksel olmalı bu tür işlerde ...


    İronik olan en çokta karşı çıkan Müslümanlığın ticaretini yapanlar herşey TIKIRINDA devam ediyorlar . Samimi değiller tribüne cehalete oynuyorlar ...


    İsrail defalarca operasyonlar öncesi havadan bildiriler serpiştirdi tek tek Arapça olarak her haneyi aradılar terk edin süre verildi ... İsrail yapılması gerekenleri yaptı ... Kalanlar da naifçe ne dersin sana kalsın ! ... Çiçeklerle İsrail askerlerini ve Yahudi hatta dindaşları Müslümanları bile hain diye katleden bir HAMAS korku düzeni vardır. Arada bu hakikatleri ifade eden ARAP larda medyada bolca çıktı korkuyorlar Hamas tan .



    Avrupa gibi ülkelerdeki politik doğruculukla başları belaya giren BATI malesef aynı ARAP veya Müslümanların yaptığı zararları da ödüyorlar . Devletleri yönetenler bal gibi biliyorlar da ...



    Türkiye kendi dertleri ile bu tür meselelere bulaşması insani dahi olsa LÜKSTÜR ...


    Sen önce ailene akrabana yardım edersin sonra başkalarına komşuna vs ... Bu böyledir ...


    İBB İmamoğlu kendi vergilerimizden toplanan paralarla Filistin li öğrencilere yardım ediyor! Başka Arap ülkelerine gitselerdi dil ve din de uyum sağlarlardı ... Ortalık ne hale geldi farkında mısın ?



    İşine geldiği gibi CIMBIZLAMAK ele almak GÜZEL Mİ ?


    Bence değil ...


    FARKINDALIK MESELESİ VE ANLAMA MESELESİ


    YAZIM ORTAYA OLSUN ...





  • realgs kullanıcısına yanıt

    İnanmayacaksın ama Covid-19 patlak vermeden önce zaten plazma bağışı yapıyordum düzenli aralıklarla. Covid-19 döneminde de Afgan veya Pakistan lı bir doktor KIZILAY ın kan almadaki başına getirmişlerdi Türk doktorlar o dönemde canları TATLI olsa gerek yoklardı sanırım ... Bu Afgan/ Pakistan lı Türkçesi çok iyi zaten eğitimini bu topraklardan almış iyi bir çocuktu kendini baya geliştirmiş takip te ediyor son gelişmelerden. Bir den kısa muhabbeti plazma dan Covid-19 tedavisi niye yapılmıyor demiştim o zamanlar ortada aşı filan yoktu yoğun bakımlar doldu ölümler artıyordu ... Kendisine bahsettiklerimi o aylarda hemen burada da ilgili konuda da dile getirdim . Belki direk olmasa da dolaylı etkim olmuşsa ne mutlu bana . Malum aylar sonrasında plazma yani yeni geçirenlerden bağış telkinler arttı özel birimler kuruldu ...



    B. Gates günah keçisi yapıldı . Önde biri adam ne derse komploculara sağlam malzeme veriyor. Kendisine sunulan bilgiler devasa ekibi danışmanları var onların varsa hatası vardır ...


    Çin'de laboratuvar ortamında KASITLI yapıldı o gün bugündür Amerika hesap soracak . Çin dekiler de Derin Amerikancılar İngilizler Çin i paravan olarak kullanıyor...


    SARS MERS tecrübesinden ders çıkarmayan nedense Türkiye böyle olması enteresan düşündürücü ...





  • Milleti zorla aşı yaptırdılar ne zorlanmaması? Aşı olmayanı işten atan yerler vardı. Aşı olmak istemeyen gönülsüz ve zorlamayla aşı oldu. İşten atılanlar oldu.


    Tüm medya gücüyle saldır, propaganda yap, aylarca tüm gündemi virüs ve aşıyla işgal et sonra gel zorlanmadı de. Adamlara bak deneysel aşıyı biz sizi zorlamadık gönüllü oldunuz diyerek tüm sorumluluğu üzerlerinden atmaya çalışıyorlar. Bizi eve tıkan bunlardı birşeye de yaramadı.

  • Jack! kullanıcısına yanıt

    Zorlama yok işte, alışverişi online, ekmeği evden yapabilirsin. Kimse gelip zorla koluna basmadı aşıyı.

    Sağlıkçı olarak 2 çin, 4 tane biontech aşı oldum, fark edebildiğim bir yan etki yaşamadım.

    Keşke aşı daha erken gelmiş olsaydı. Babam hayatta olurdu o zaman belki şimdi. Zamanında getirmeyen hükümeti suçluyorum ve kin besliyorum, açık açık söyleyeyim.


    şu sıralar yoğun bakımlar doldu yine. Sevdiğiniz biri kaza geçirip, yoğun bakımda yer olmadığı için hayatını kaybederse anlarsınız aşının anlamını...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enizam -- 10 Ocak 2024; 12:54:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.