Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL4307K/12(hd uydu alıcılı+fpr3d) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.835
Cevap
23
Favori
240.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercomert


    quote:

    Orijinalden alıntı: ercomert

    42pfl4307k_12_fus_tur.zip
    Sürüm: 000.105.000.000, Zip dosyası, 73.43 MB, Yayımlanma günü: 2015-08-26

    Bu sürüm varmış bunu nasıl yükleriz, bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Selamlar..

    Arkadaşlar bugün Philips servisine gittim. Yeni sürümü Flash Diske yükleyip verdi. Yalnız bana bunu yüklerken eğer elektrik kesilirse kart yanar ona göre yükle dedi. Evdede kesintisiz güç kaynağı yok. Olaki elektrik kesildi o zaman ne olacak. Ne dersiniz. Selamlar..


    Sürüm bu:

    42pfl4307k_12_fus_tur.zip
    Sürüm: 000.105.000.000, Zip dosyası, 73.43 MB,
    Yayımlanma günü: 2015-08
    -26




  • Arkadaslar merhaba. Bu tv icin usb wifi adaptor kullanan var mi? Bi televizyon youtube uygulamasini aciyor mu. Ona gore pta01 alicam. Satmak isteyen olursa yazabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpk ağır ve kasıntıli.çalışıyor.Bence wifi adaptör masrafina degmez.Ben kablolu ağdan çalıştırmistim denemek için.Smart kısmı çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende phlips 4307 k led tv kullanıyorum.Smart özelliği var ama bir türlü ip tv player yükleyip çalıştıramadım.Çözüm bulan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • Arkadaşlar bu cihazda usb ve bilgisayar olmadan kanal düzenlemenin yolu yok mu? TV'ye d-smart modülü taktık, d-smarta göre sırala dedik ama digitürke göre sıraladı. Ne yaparsak yapalım yok, d-smarta göre sıralayamıyoruz. Bir çözüm bulamadım sizlere danışayım dedim.
  • Merhabalar
    Şifreli kanalları çözebiliyor muyuz ?
    TV den seyrediyorum uydu kanallarını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar smart tv şu anda ne durumda? Hala kullanan var mı? İnternet bağlatacağız ona göre tvnin yanına veya başka yere koyduracağım modemi. Şu anda tvnin smart tvsi için youtube dahi açılmıyor diyorlar.

  • U. kullanıcısına yanıt
    Sadece televizyon olarak kullanıyorum. Zamanında bir hevesle almıştım bir kaç defa özelliklerini kullandım sonra kaldı. Bu saatten sonrada verimli çalışırmı bilenem

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

    Modemi tvnin yanına kurdurmaya gerek yok o zaman. Akıllı tv yapabilmek için farklı bir adaptör alacağız. Teşekkür ederim 😊


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu konu başlığı altına yazmak doğru mu bilemedim, ama başka da yer bulamadım.

    Bizde 2010 yılında aldığımız philips 42pfl7696h/12 model televizyon var. Bu tv dan türkcell tv Plus modemi HDMI girişi ile bağlayarak tv izliyorduk. Ancak Tv plus üyeliğimi iptal ettim. İnternetten tv izlemek istiyorum, tv de kablolu ve kablosuz bağlantı gözüküyor, ancak kablosuza bağlanmıyor. Kablolu olarak bağlandı diyor ancak herhangi bir sayfa açmıyor.

    Kısacası böyle bir tv olduğunda nasıl TV izleyebiliriz. Şimdilik antene bağladım, ancak 15 kadar kanal çıktı ve onlarda net değil. İnternete bağlanıp IP TV almak istiyorum aslında ama internete de bağlanmıyor sanırım.Yardımcı olursanız sevinirim.

  • gerçeksöz G kullanıcısına yanıt
    Kablosuz bağlanması için ayrı bir aparatı var elinizde bu aparat var mı?
    Bu cihazın yazılımı ve uygulama desteği eskidi. Android tabanlı yeni bir cihaz alıp tv bağlanıp seyretmek daha iyi olur. IP tv içinde bir cihaz şart



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 19 Ekim 2023; 15:35:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Botech W Zone android box alıp baglanacagim. Sipariş verdim, ama henüz elime ulaşmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Bende de bu cihazdan var. 12 yıldır kullanıyorum. 2 sene önce orta şerit ve alt şerit led leri gitmişti. Geçtiğim ay led leri değiştirdim, fakat arıza devam etti. Meğer bunların beslemesi kronik arıza veriyormuş. Tekrar ustanın elinden geçti. 1500 tl toplam masraf çıkardı. Aynı durumla karşılaşan var mı. Ayrıca tv yi sadece tv olarak kullanıyorum. Senelerdir smart özelliğini kullanmıyorum. Zaten aşırı yavaştı. Galiba gidici gibi. Fazla ömrünün kaldığını düşünmüyorum. Kanal geçişleri insanı sinir ediyor. Ama ekran kalitesi gerçekten günümüz tv lerinin çoğunun önünde. Hele led tamiri sonrası tv adeta boyut atladı. Seneler önce bi teknosa bayiden reyon görevlisinin tavsiyesiyle hiç düşünmeden ani kararla almıştım. Şimdilik atmayı satmayı düşünmüyorum. Android box siparişi verdim. Onunla devam artık. Yeni tv alacak oluyorum bu aralar. Bunu da ikinci tv olarak değerlendirim diyorum. Renkleri gerçekten çok canlı atasım gelmiyor. Geçenlerde çocuklara 3 boyutlu animasyon film indirip izlettim. Sıpalar nasıl çığlık atıp keyif alıyor heyecanlanıyor. Nası atıyım lu tv yi yani. Galiba yenisini alsam da bu emektar bizimle devam edeceğe benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • m_b_68 kullanıcısına yanıt
    Bende nerdeyse 12 yıldır kullanıyorum. Smart özelliği zaten yavaştı kullanmıyorum. Bu güne kadar ne bir arıza verdi ne bir sorun. Kronik hiç bir arıza ile karşılaşmadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ercomert E kullanıcısına yanıt

    Merhabalar cihazı hala kullanan var mı bilmiyorum ama bu son yayınlanan güncellemeyi yapan ve güncel olarak kullanan var mı? Güncellemenin bir artısı oluyor mu YouTube gibi? Smart Tv bölümü çöp çünkü hiç kullanamadım. Uydu yayınıya da uydu alıcısını da kullanmıyorum tv'nin. sadece kablotv ve laptop bağlı tv'ye. yazılım güncelleme işi de riskli, sorun olduğunda kucağa alıyorsunuz tv'yi...

  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.