Şimdi Ara

PHILIPS 55/65 PUS 9435 İnceleme ve Android TV Faydalı Bilgiler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
22
Favori
65.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Öncelikle başta konuyu oluşturan onca bilgiyi samimiyetle paylaşan ve bunlara eklemeler yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. 5 yıldır severek kullandığım lg 55uf8507 ekran kırılması nedeniyle çöpe çıktı. kumanadası ve webos ile çok severek kullanıyordum. yeni tv arayışıma sony xh9096 ile başladım forumda açılan konudaki şikayetler üzerine tekrar lg nanocellere yöneldim yalnız onların da incelemelerine bakarken siyah renklerde leş attıklarını hatta siyah arka plan üzerinde beyaz altyazıların ne halde olduğunu görünce resmen şok oldum. siyaharda iyi olan samsung Q80 serisinin biraz pahalı olması ve aklımda esktra bir soundbar olması nedeniyle bütçemin baya üzerine çıkacakken bu konuya denk geldim. aklımda 55 inç varken bir anda bu kadar güzel bir tv, soundbar masrafının silmem ve ekstra olarak 65 inç, ambilight tecrübesi merağımla birleşince harika bir seçenek oldu diyebilirim. yalnız dün akşam mediamarkt da 9800 teknosa da 10000 civarlarında olan fiyatı bu sabah en uzun gece hayrına düşmüş mü diye kontrol ederken hepsinin sözleşmişçesine 10979 gibi bir fiyata çektiklerini görünce ufak çaplı bir şok yaşadım (ben bu gün mediamarkta satıcı iskontosu için pazarlığa gidecektim halbuki :)


    şimdi sorum acaba cihazın ideal alınabilir fiyatı nedir? hangi sınırın üzerine çıkarsak yeni bir alternatif tv karşımıza çıkarır. aslında 10 bile fazla diye düşünürken soundbar fiyatını düşünürsek gayet ideal oluyor. İyi akşamlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tshoba -- 21 Aralık 2020; 19:59:11 >




  • tshoba kullanıcısına yanıt
    Başkan bende bu tv yi takipteyim ve beklemedeyim 12,500 tl il başladı 9800 leri gördü ve daha yeni yıla girmedik, ağustos 2021 e kadar satışı devam eder diye düşünüyorum ama 9800 ün altınıda görebilir beklemeye devam iyi fiyat yakalarsam medimarkta kart taksit avantajı ile alabilirim genelde geceleri indirim oluyor sabahları sonlanıyor takip edin 🙃😊
  • BooZeR_54 kullanıcısına yanıt
    Düşeceğini sanmıyorum An itibari ile teknosa 10099
  • tshoba kullanıcısına yanıt
    Media markt dün akşam 9799 a verdi , önceki gün teknosa vatan 9999 dan verdi düşer düşer
  • Türkiye'de il alan oldum ama kendimi keriz gibi hissediyorum. 11999TL ye almıştım :( Arada iki ay oldu daha. Herneyse alacak olanların en düşük fiyata alabilmesi dileğiyle. 9000 ler süper fiyat tabii.

  • An itibariyle vatanbilgisayar da yüzde 8 indirim mevcut sabah 6 ya kadar . Bu ürün sepette % 8 indirimli! 10.100,68 TL

  • Arkadaşlar bu televizyonum kullanım saatini nereden görebiliriz.
    Dün aldık, bugün kuruluma gelecekler. Ama içime kuşku düştü.
    Kullanılmış veya teşhir olmasından korkuyorum.
    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu baltalamadan fiyat bekleyenler için şu an mediamarkt 9900
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saint Ralph

    Arkadaşlar bu televizyonum kullanım saatini nereden görebiliriz.
    Dün aldık, bugün kuruluma gelecekler. Ama içime kuşku düştü.
    Kullanılmış veya teşhir olmasından korkuyorum.
    Saygılarımla.

    Dostum Servis menüsünden görebilirsin. Ama bu menüde yapacağın herhangi bir değişiklik ya da yanlış iş TV'ni bozabilir sorumluluk kabul etmem. Riskin tamamiyle sana ait olduğunu kabul edersen buradan görebilirsin.


    Televizyon uydu/kablo konumundayken kumandadan 0-2-6-5-9-6 ve OK tuşla.

    Servis menüsünün sadece yetkili kişiler tarafından erişilebileceğine dair uyarı çıkınca OK basarak mesajı geç

    Çıkan servis menüsünde kullanım süresi ve mağaza kullanım süresi menülerine girip toplam kaç saat kullanıldığına bak


    Kesinlikle başka bir menüye girmeni ya da asla değişiklik yapmanı önermiyorum. Sadece bak ve çık. Sonra pişman olma :)





  • alien2000a A kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler.

    Servis herşeyi ince ince anlatıp yardımcı oldu.

    Alan arkadaş şimdilik öğrenmeye çalışıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıp kullanan arkadaşların izlenimlerini paylaşmalarını rica ederiz.

  • Geçen hafta youtube da gezinirken kumanda birden çalışmamaya başladı. Televizyonu sıfırladım kumandayı tekrar bağlamaya uğraştım bana mısın demedi.

    Sonra kamera testi yaptım ve kumandanın yanıt vermediğini gördüm.

    Servis önce gelip çalışmadığına emin oldu sonraki gün gelip yedek bir kumanda bıraktılar (dandiklerden ama iş görüyor.) Yeni kumandanın bu hafta içersinde geleceğini belirttiler.

  • nocebo N kullanıcısına yanıt

    İlginç. Herhangi bir düşme ya da sıvı teması yokken durup dururken bozulması iyi değil. :imdilik garantisi var ama bitince de olsa kumanda dünyanın parası. Bu sebeple muadil bir kumanda aldım orjinal philips. Ana sayfadaki incelemede detaylarını yazmıştım. Onu kullanıyorum.

  • TV'im bugün kuruldu. 58PUS7304 modeline göre kıyaslayacak olursam kesinlikle renk gösterimi çok daha başarılı. Özellikle siyahlarda çok fark var. Dahili BW soundbar ses sistemi de bir TV için oldukça üst düzey. Ses kanal ayrımını hissettiriyor. TV'nin tasarımı (inçe çerçeveler) farklı bir hava katmış. 58PUS7304'e göre aradığım bir özellik standın sağa sola kendiliğinden dönmemesi ama soundbardan tutup hafifçe itip kendiniz yön verebiliyorsunuz. Tabi bir de şı var ki görüş alanımı daha fazla kapladığından TV'yi sağa/sola çevirmeye de pek gerek yok gibi.


    4 taraflı Ambilight güzel olurdu ama onu OLED modellere saklıyor Philips. Kumandası biraz uzun geldi. 58PUS7304 kumandasına alışkanlık da var. Ama aydınlatmalı olması güzel. Karanlıkta aradığım bir özellik idi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oup59

    TV'im bugün kuruldu. 58PUS7304 modeline göre kıyaslayacak olursam kesinlikle renk gösterimi çok daha başarılı. Özellikle siyahlarda çok fark var. Dahili BW soundbar ses sistemi de bir TV için oldukça üst düzey. Ses kanal ayrımını hissettiriyor. TV'nin tasarımı (inçe çerçeveler) farklı bir hava katmış. 58PUS7304'e göre aradığım bir özellik standın sağa sola kendiliğinden dönmemesi ama soundbardan tutup hafifçe itip kendiniz yön verebiliyorsunuz. Tabi bir de şı var ki görüş alanımı daha fazla kapladığından TV'yi sağa/sola çevirmeye de pek gerek yok gibi.


    4 taraflı Ambilight güzel olurdu ama onu OLED modellere saklıyor Philips. Kumandası biraz uzun geldi. 58PUS7304 kumandasına alışkanlık da var. Ama aydınlatmalı olması güzel. Karanlıkta aradığım bir özellik idi.

    Şu an mağazalarda satılmakta olan Amiral gemisi oled 935'te 4 taraftan ambiılıght kullanılıyor inanılmaz bir görüntüsü var ama ekran yanığı korkusundan çok satılacağını düşünmüyorum param olsa sırf film izlemek için almak isterdim.





  • ergin967 kullanıcısına yanıt

    Evet ekran yanık "özelliğinden" dolayı ben de OLED bakmadım bile. Herhalde bir süre daha da bakmam. 587304 geçen sene Ekim ayında almıştım. Ama 65PUS9435'i çok beğendim ve aldım. Normalde her sene TV değiştirm gibi bir alışkanlığım yok zaten. Bakalım 9435 bir süre götürür kısmetse sonra yeni nesil cihazlara bakarım.

  • 4 taraflı ambilightte kimsenin düşünmediği bir sorun var. Yabancılar kendi dilinde dizi izliyor sorun olmuyor tabii. Ama USB'den ve Netflixten dizi izlerken altyazım açtın mı problem. Çünkü altyazı rengi neyse (Beyaz, Sarı vs) o domine ediyor alt tarafı sürekli aynı renk yanıp sönüyor. Bunun yerine incelememdeki videolarda görülen hue play'i tavsiye ederim. Televizyonla senkronize oluyor. Yerini de tvden seçiyorsunuz. Yukarıda anlattığım sebepten dolayı sol alt ve sağ alt seçilebiliyor. Komple alt seçeneği yok.


    Bunun yanında, 4 yönlü ambilight olduğunda stand ile kullanlar ve bizimki gibi B&W soundbarı olanlar zaten arkası aydınlatılmış stand/soundbar görecek. Yanlar ve üstteki açık ışık efektini almak mümkün değil.


    Bu nedenle 4 yönlü ambilight eksikliğine ben üzülmüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alien2000a -- 29 Aralık 2020; 19:45:18 >
  • Teknosa ve Mediamrkt 9899tl şu anda. Aldım bakalım. Bu incelemeyi görüp karar verdim. Umarım memnun kalırım. Teşkkürler @alien2000a

    https://www.epey.com/televizyon/philips-65pus9435.html

  • hsnunal kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun çok iyi bir fiyata almışsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba


    50pus7304 serisi kullanıyorum tv den gayet memnunum


    bendeki tv yi aileme verip, 9435 serisine geçmek istiyorum


    55 ve 65 inçlerin arasında boyut harici teknik bir fark var mıdır


    yanıtlarsanız sevinirim

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.