Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.067
Cevap
64
Favori
154.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar işlemci değiştiren oldumu, 1.anakart 2.ledpanel 3.arızamız işlemci oldu diğer arızanın senesi dolmadan, bugün itibari ile servis 2700TL fiyat verdi işlemci için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. 8. yılında benim TV de nihayet arızalandı. Açıldıktan bir süre sonra kendini resetliyor. Kronik anakart arızası sanırım. Önerileriniz nelerdir? Son zamanlarda servisten anakart tamir ya da değişim için fiyat alan oldu mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam servis 3600 tl para istiyor anakart için. 6 ay garantili ve sonrasında 1-2 sene içinde bozulması sık görülür durum. sizce deger mi?

  • sanirim sonunda benim de anakart gitti. aciyorum tv yi ve bembeyaz bir ekranla karsilasiyorum. ne menu cikiyor ne baska bir sey. Bu durumla karsilasan oldu mu? Tv kurtarilir mi bu asamadan sonra?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkdostun kullanıcısına yanıt

    usb den yazılım güncellemeyi deneyin. ilk defa yaptıysa iş görecektir.

  • mct2002 kullanıcısına yanıt

    ekran açılmazken usb den nasıl yazılım güncelleyeceğim. usb ye yazılımı attım ancak ne yapacağımı bilmiyorum sadece beyaz ekran çıktığı için.

  • Mrb. Arkadaşlar. Yaşanan deprem nedeniyle düşen 48fs8109 TV'nin paneli ekran kırıldı servis 10 bin tutar ekran diyor nasıl bir çözüm bulabilirim o kadar şuan veremem. Ne yapabilirim yenileri emsal bir Philips 17 bin civarı dedi servis.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meyyup M kullanıcısına yanıt

    anakartı arızalı bir cihaz bulabilseniz iş görür aslında. 55" olsa neyse de 48" nasıl 17 binmiş fena sallamış servis. amazon veya Mediamarkt ara ara 50 ve 55" için kampanya yapıyor 10 bin civarına rahat bulunur.

  • ilkdostun kullanıcısına yanıt

    yazılım olayı o zaten.. konuda adım adım yapılacaklar çok kez yazıldı "yazılım, güncelleme" gibi anahtar kelimelerle konu içinde aratın mutlaka bulursunuz

  • Benim TV de artık yazılım dahi kurtarmıyor bir tv tamircisi Vestel anakart takayım dedi bende tak dedim bakalım olacak mı henüz gelmedi TV gelince sonucu yazarım arkadaşlar 1800 istedi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonuç olmadı hüsran.....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhabalar.


    48pfs8109/12 tv bootloop'a girdi. fişe takınca tv arkasındaki ışıklar yanıyor ve tv açılıyor, philips yazısı ekrana geliyor. ardından milisaniyelik bir şeritli renkli bozuk ekran görünüyor (çok anlık ama) daha sonra ekran çalışır vaziyette siyah olarak kalıyor. belli bir süre sonra tekrar baştan başlıyor, yine aynı döngü.


    arkadaki joystick'i anlatıldığı gibi aşağı yönde tutup tv'yi fişe takarak android boot ekranını getirmeye çalıştım fakat olmuyor. burada paylaşılan firmware'i fat usb'ye kurup bütün girişlerinde tek tek denedim, usb takmadan da denedim ama android boot ekranı gelmiyor.


    yalnız bu işlemde tv açılırken bu sefer tv arkasındaki ışıklar yanmıyor. philips yazısı geldikten sonra da o bahsettiğim milisaniyelik bozuk ekran görüntüsü çıkmıyor. philips yazısı gittikten sonra da ekran tamamen kapanıyor. (normal açıldığında ekran siyah şekilde ama ekran ledleri çalışır şekilde siyah kalıyordu) bir süre sonra da tv restart atıyor ve ilk söylediğim biçimde açılıyor.


    sorum şu ki, emmc çipinde sıkıntı olsa yine de boot ekranı gelmez miydi? buradaki sıkıntı acaba işlemciden mi kaynaklanıyor?


    okuyan, yanıtlayan, kafa patlatan herkeslere şimdiden teşekkürler:)





  • anakart değişmes lazım servis ısıtarak eski arızlaı anakartı kakalıyor 3600tlye ve en fazl 2yılda yeniden arıza.çıkma tamir görmemiş bulursn uzun solulku kullan.ben sahibindende 2500 tlye çıkma aldım memnunum

  • 48pfs8109 anakart arızalı, onun dışında herhangi bir problemi olmayan kutulu, kumandalı vs tv var elimde. Daha büyük tv almayı düşünüyorum. Yedek parça olarak veya yaptırıp kullanmak isteyen arkadaşlar PM ile ulaşabilirler.

  • 2015 yılında aldıgım ve bugüne kadar ayda ortalama 2-3 saat açık kalmış 55pfs8109 an itibariyle açılmıyor..


    Yani kırmızı ışığı dahil, asla yanmıyor...


    Uzun zamandır kullanmıyorum, acaba meshur anakart arızası tam olarak böyle birşey midir? Geçmişteki tüm sayfaları okudum, restart - bozuk görüntü - kırmızı ışığın yanıp panelin açılmamasından vs bahsedilmiş..


    Fikri olan varsa şimdiden teşekkür ederim..

  • Selamlar beyler benimde ekranda böyle yatay sarı ve altta siyah çizgiler çıktı artık panel arızasını çözümü masrafı nedir bilmiyorum.Bu haliyle satıyorum cihazı parçasını kullanma isteyen varsa verebilirim tüm haliyle fiyatı konuşuruz.

  • kullu500 kullanıcısına yanıt

    bendede 55 inç olanı var hocam panel arızam var muhtemelen çizgiler çıktı ekranda almayı düşünürsen ana kartını kullanabilirsin.

  • patika01 P kullanıcısına yanıt

    hocam bende 55pfs8109 olanı var panel arızam var çizgiler çıktı ekranda yeni tv aldım bu boşa çıktı dilersen vereyim uygun fiyata anakartını kullan ikiside aynı anakartı kullanıyor yazmışlar burda istanbuldayım

  • Freddyemre F kullanıcısına yanıt

    selam, ne fiyat düşünüyorsunuz anakart için ? daha önce işlem gördü mü

  • Yok hocam hiç açılmadı tv daha internetten t-con kartına para bandı uygulamasını görünce bu çizgiler için onu denedim olmadı geri kapattım sonra cofların soketine deneniyormuş ama bendeki panel arızalı demekki ,güncelde nedir fiyatlar bilgim çok yok ama sizin aklınızda bir rakam varmıdır

  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.