Şimdi Ara

Philips Traş Makineleri s7000 vs s9000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba...
    Tıraş makinesi arıyorum... Sakalım çok sert değil ama sık aralıklarla değilde 4 günde bir tıraş oluyorum. En hızlı ve pratik sanırım Islak traş destekli Phlips makineleri tercih ediliyor veya ben alternatif göremedim. Ben traş jeli ile destekli olarak tıraş olacağım çünkü cildim çok hassas sayılır. Bu nedenle DÖNER BAŞLI TıRAŞ makinesi kategorisinde yoğunlaştım.

    1)
    Öncelikle bu s7000 ve s9000 arasında kaldım. Aksesuarlar çok önemli değil ama bu iki cihaz arasındaki teknik özelliklerinin farkına ulaşamadım. Yani kaç devirdir gücü nedir vs. Bu iki seriden birini veya bir kaçını kullanan var mı? Veya farkları hakkında bilgi kaynak verebilecek?

    2)
    Diğer durum aşağıda baya uzamış haldeki sakalımın fotoğrafını paylaştım. Bu fotoğraftaki gibi bir sakalı bu döner başlıklı traş makinesinin kesme ihtimali var mı? Zorlar mı?

    3)
    Bir de bu makineler kestiği sakalları iç haznesinde felan mı biriktiriyor? Yani etrafa dökülme saçılma ihtimali nedir? (Bu soru uzun sakal için geçerli değil :D)

    Aslında aklıma gelen ilk sorular bunlar. Sizin beni uyarmak istediğiniz konular olursa lütfen değerli bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşın. iyi forumlar.
     Philips Traş Makineleri s7000 vs s9000







  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.