Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
17
Favori
174.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşı atmakta haklı olduğumu görüp iyiki yapmışım diyorum
    Sıkışınca emeğe saldır zarar ver bunlar olgunlaşmamış bir kişilik sorunları
    Siz şu anda herkese kötülük yapıyorsunuz farkında değilsiniz insan bunları buraya yazarak yardıma ihtiyacı olan insanları baltalar mı , ne tür bir insansınız anlayamadım.
    Bir şey öğrenmek istiyorsanız bardağınızı boşaltın diye söylemiştim size siz her söylediğime evet ben biliyorum zaten diye ukalaca cevaplar verdiniz.
    Dinlemeden öğrenemezsiniz , günde 50 kişi ile uğraşıyorum yabancılar dahil yaklaşık 2 saatim telefonda geçiyor haliyle sizin tavrınızdakiler beni oldukça zorluyor.
  • f9220bt'ye mevcut navteq haritasından başka harita yüklememiz(başarsoft vs.) mümkün müdür?
  • Pioneer Avic-F9220BT nerde bulabilirim arkadaşlar
  • Aracıma f9220bt taktırdım ancak fm sinyal verimsizliği yaşıyorum. Cızırtı oluyor. Ne yapabilirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar t5 transporter 2007 arabam için 400 veya 500 watt höparlör taktıracam
    t5 transpoter'ın hoparlör çapı hakkında bilgisi olan varmı ??
    ACİİİİİİİİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     Pioneer Avic Kullananlar Buraya
  • Selam millet
    Bende pioneer f940 bt var
    Teyb USB modunda donuyo bide dokunmadık çok yavaş nasil bı çözüm uygulayalibiliriz
    Yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlayan bi belki bilen çıkar Avic 900 bt aldım taktırdım sorun şu ayarlar Bölümü'nde navigasyon ve sistem ayarlarına giremiyorum koyu siyah şeklinde üstlerine tıklayamıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Ayarlara giremediğim için telefonumu bağlayamadım daha acaba update yapmakla çözülecekse hangi versiyonu hangi biçimde yüklemeliyim hiç update yapmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabloları yanlış bağlamışsınız açık yeşil kabloyu siyahla birleştirin düzelir.
    Takılırsanız arayın. 0 535 4136251
  • hocam çok teşekkür ederim foruma yazdıktan sonra bir elektrikçi arkadaş olayı çözdü dediğiniz gibi şimdi sorunsuz ancak şuan cihazda 2.09 sürümü yüklü internetten indirdim sd karta aktardım son sürümü ancak bu teyp sd kart boşken okuyor. içine güncelleme dosyalarını atınca okumuyor sd yi şaştım kaldım. onca paraya bence bu cihaz biraz ağır geldi takılıyor çoğu zaman belki güncelleme ile çözülür dedim ama onuda beceremedim. nasıl yaparım ben bu teybin son güncellemesini şimdiden saolun
  • Telefonu yazmıştım arayın yardımcı olurum.
  • arkadaşlar benim sormak istediğim bi soru var ilgilenirseniz memnun olurum ford mondeo 2009 titanium kullanıcısıyım ve aracıma pioneer'in avic f-9220bt alıcam ama kafama takılan bişeyvar aracın convers+ ekranında muzik bilgileri aynı eskisi gibi görünüyormu yoksa sadece yol bilgisayarı ve ayarlar menüsümü yer alıyor kafamı karıştırdı bu alet benim?
  • Merhaba arkadaşlar.Aracıma sorunsuz çalışabilen ve navigasyon güncellemelerini fazla masraf yapmadan yapabileceğim Pioneer AVIC serisi navigasyon taktırmak istiyorum.Ancak bazı tereddütlerim var.Aracım 1998 model BMW E39.Orjinal Business radyo ve üstünde kasetçaları var.Bagaj da orijinal CD changer var.Radyo üzerinde de BC tuşu var.Merak ettiğim ; aracın fabrikasyon özelliklerini bozmadan aracıma nasıl bir AVIC montajı yapabilirim ve cihaz haricinde gerekli olan kablo v.s. nelerdir?Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • arkadaşlar 910bt kullanıyorum uzun süredir. Ali Bıdık'ın kırılmış yazılımı ile navigasyon falan sorunsuz kullanıyorum ancak sorunum kontağı kapattığım anda tekrar açınca ne kaldığım radyodan teyp açılıyor ( bir an radyoda iken kontağı kapattıysam radyo sesi geliyor sonra mp3 ün ilk parçasına geçiyor) ne de ortalarda bir mp3 dinlersem devam ediyor. her durumda ilk mp3 den çalmaya başlıyor. bu tabi artık sıkıcı bir durum oldu. bir kaç yerde formatlayıp karta yeniden mp3 lerin atılması yazılmış ancak ben bir alaka göremedim. böyle bir durum yaşayan var mı?
  • gekren kullanıcısına yanıt
    Kuvvetle muhtemel Cihazın Power Socket kablolarından ACC(Kırmızı) ve BUP(Sarı) kabloların pozisyonları ters bağlanmıştır.
  • Morkistan kullanıcısına yanıt
    Araç Quadlock Fakra bağlantısındaki işaretli kablonun karşılığında olan yeşil/siyah renkli kabloya 12V aktarmanız gerekir, bu uç araç anten rektifayer besleme hattıdır.12V verildikten sonra durum düzelecektir.


    https://store.donanimhaber.com/a5/2b/b0/a52bb0dc893aca89b1c9a27bf78408db.jpg
     Pioneer Avic Kullananlar Buraya




  • SARGIN69 S kullanıcısına yanıt
    AVIC-F960BT tercih etmelisiniz, keza apple telefon üzerinden AVICSYNC uygulamasını kullanarak düşük bir ücret karşılığında güncelleme yapabilirsiniz, cihaz üzerinde iGO Primo Next Generation Navigation Engine çalışır.

    Aracınız ile cihaz arasındaki bağlantılar için sadece CTSBM004 P/N lu Interface asamblesini tedarik etmeniz yeterli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avicom

    Kuvvetle muhtemel Cihazın Power Socket kablolarından ACC(Kırmızı) ve BUP(Sarı) kabloların pozisyonları ters bağlanmıştır.

    Sorunu şöyle çözdüm. Bende hem sd msrt hem usb takılıydı. Usb de filmler sd de mp3 ler. Usb yi devre dılı bıraktığımda radyoda kapatırsam radyoda, mp3 te bırakırsam ilgili mp3 ten başlamaya devam etti. Sanırım usb takılı olursa usb üzerinden boot etmeye zorunlu hissediyor cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avicom kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar;

    Avic F940 BT almak istiyorum ama bazı kullanıcılardan olumsuz yorumlar aldım açıkçası şimdi biraz çekimser kaldım

    bilhassa navigasyon konusunda Türkiye haritaları güncellenmiyor filan diye. Acaba almaktan vazmı geçsem? F960 BT tavsiye ediliyor ama oda biraz pahalı

    yorumlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarosdi -- 7 Mart 2015; 13:30:29 >
  • barbarosdi B kullanıcısına yanıt
    Elbetteki durum abartıldığı kadar değil ama söz konusu Basarsoft haritalarıyla kıyaslama yapılınca Navteq haritalarının kapsama oranlarının çok mükemmel olduğu söylenemez.Üstelik AVIC-F960BT cihazda Primo Next Gen ile sunulan kapsama oranları yüksek haritalar vardır.En önemlisi ise, bu model de AppleCarPlay çalışır.Telefonunuz iphone 5 veya 6 ise dilediğiniz uygulamaya bu bağlantıyla ulaşabilirsiniz.

    Ama biraz sabırlı olursanız, 1-2 ay içinde SPH-DA120 AppleCarPlay koduyla muhteşem ötesi bir cihaz gelecek, fiyatları da AVIC serisinden çok farklı olmayacak, üstelik Dual Core Processor ve DSP işlemcili iPhone/Android uyumlu kapasitif ekrana sahip ve en önemlisi USB kaynaktan Mkv, flac dosyaları gibi HD ve Loseless medyaları oynatabilecek.
    https://www.youtube.com/watch?v=VMJVjBVhgWE




  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.