Şimdi Ara

Piyasadaki Karmaşayı Markanın Headofficine Bildirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum herkesin derdi araba bulmak bir işe yarar mı bilmem fakat ben bunu yaptığımda markanın genel müdürlüğünden, zurnanın son deliği satış müdürüne kadar herkes aramıştı.

    Galerici abilerinden para yiyen, gelen arabaları galericilere ayıran ve liste fiyatını şişirip asıl fiyatı farklı olan sistemi şikayet etmekte fayda var. Liste fiyatı bile yalan bu ülkede sebebi galericiler indirimden aldıkları arabaları liste fiyatına satsın diye.

    Bu işte satış temsilcisinden müdürüne, herkes ekmeğinin peşinde modunda. Bayii araç sipariş sayısını arttırmiyor çünkü kotayı galerici abiler garanti ediyor. Liste fiyatı 690 bin tl olan aracın satış fiyati bayide 610 bin. Bayide araç yok galericide araba var 685 bin. Birde sıfırından ucuz satıyoruz diye övünüyorlar.

    Arama motoruna marka ve headoffice contact yazın. Chicken translete bile olsa durumu bir mail atın. Araç durumunu, satış müdürü tavrı, satış temsilcisi tavrı hatta bayi ismi ve kişi ismi verin.

    Hiç bir vasfı olmayan fakat kendini markanın sahibi sananlar ( insan evladı olanları tenzih ediyorum) emin olun daha güzel daha nezih insanlar olacaklardır, olmayanlar ise yerlerini daha düzgün insanlara bırakmak zorunda kalacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Adamlar eritre kadar satış yaptığı, para kazanamadığı, 5. Planda öncelik verdiği bir ülkedeki sorunla neden ilgilensin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu sadece türk mantığı olarak bakmak. Profesyonel bir yapı mailin hanki ülkeden kimden geldiğine bakmaz markasının değerine bakar.

    Zaten bu mantık bizi herzaman geriye getiren ve bu 3kuruşluk insanlara gücü veren.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi bozan ana ve dağıtıcı firmaların ta kendisi. Uzaktan yakından sektör ile alakanız yok belli bilmediğiniz bir sektörü nasıl düzelteceksiniz.

    Örn, aylık bayi satış hedefleri var. Buraya kadar normal. Anormal olan bu hedefleri tutturamazsanız satış ve personel primlerinizin hiçbirini ana firma vermiyor. Peki siz kime satacaksınız bu aracı. Tabi sözünüzün geçtiği kişilere ki bunlarda genelde ticaret erbabı olur. Peki sizi kötü günde kurtaran bu kişiler sizden araç istediği zaman hayır mı diyeceksiniz? Bu sadece bir örnek bunun gibi yüzlerce sebep yazabilirim.

    Şimdi siz ana firma,dağıtıcı her ne ise arayıp kendi kurdukları sistemi şikayet edeceksiniz onlarda tamam beyefendi diyecek

    Hatta sizin servis veya satış kısmında bayi puanlamanız var, onu bile ana ve dağıtıcı firmalar prim kesme cezalandırma olarak kullanıyor. Siz zannediyor musunuz ki o verdiğiniz düşük puan sistemi düzeltiyor tam tersi daha da kötüye gidiyor vs vs.




  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Ben sistem erbabı değilim o konuda haklısınız. Sadece forumda okuduklarımdan yapabildiğim çıkarımlar bunlar.

    Araç alırken volvo bayiisi ile yaşadığım sorunda ben direk yurtdışındaki headoffice yazdığımda sorunlar çok iyi ve hızlı bir şekilde çözüldü ki aldığım aracı 1 ay sonra teslim etme gibi bir sorun yaşamıştım çünkü benim aracımı başkasına satmaya niyetlendiklerini gördüm. Beni sadece bir sonraki teslimata bırakmak istediler.

    Ben kendi aracımı bile fiyatlandıramaz oldum. Sizin bahsettiğiniz sistem türkiye içinde geçerli olabilir eğerki yurtdışınadan araç gelmiyor diyorsanız büyük yanılgı içerisindesiniz. Araç talep etmeyen bizim bayiilerimiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo premium marka müşteriye yaklaşımı biraz daha farlı ama bu demek değil ki hangi sorunu yaşarsanız yaşayın halledecekler. Forumda konusu var hatta motor ile alakalı, aratıp bulabilirsiniz.

    Hadi diyelim araç talebi ile dediğiniz doğru olsun Reno, Fiat, Toyota fabrikası burada onlarda mı araç talep etmiyor? Siz ülkemizdeki sıfır araç satışında müthiş para var zannediyorsunuz sanırım? Bu arz miktarı ile satış sonrası çöker, belli rakamın altı araç satışını premium markalar hariç hiç bir firma istemez.
    Yazmak isterseniz yazın tabi ama birşey çıkmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 11 Mart 2020; 20:7:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.