Şimdi Ara

Playstation Suite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Playstation Suite


    Biliyorsunuz ki gelişen akıllı telefon piyasası, güçlü sistemler (android, ios) küçükte olsa taşınabilir el konsollarına dolayısıyla Sony'nin PSP serisine tehdit oluşturmakta. Peki Sony bu tehditi kaldırabilir mi? Ne yapması gerek?

    Playstation Suite

     Playstation Suite


    Peki nedir bu Playstation Suite? Playstation Suite Sony'nin geçen şubat ayında Tokyo'da Playstation Meeting 2011 toplantısında PSP2(NGP) ile duyurduğu akıllı telefonlar için geliştirdiği masuname bir yazılımdır. Masuname diyorum, çünkü aslında çok zekice hazırlanmış bir plan. Fakat NGP'nin duyurusu Playstation Suite'i arkada bırakmıştır. Playstation Suite bir app store'dur, bir game launcher'dır, bir emulator'dür. Playstation Suite'i telefonlarına kuran kullanıcılar, Playstation Suite için özel yapılmış oyunları oynayabilirler. İlk olarak Android için hazırlanan yazılım, Sony Ericcson Xperia Play ile hayatımıza girecek, ardından ios, windows phone gibi sistemler içinde yapılacaktır. Yani Playstation Suite oyunlarını oynamak için platform farkı kalmayacaktır. Örneğin Playstation SUite sahini bir Android kullanıcısı, bir ios kullanıcısı ile multiplayer oyun oynayabilecektir. Bu da yapımcıları Playstation Suite'e yönlendirecek, işletim sistemleri için özel oyunlar azalacaktır.Yapımcılar daha az emek ve para harcayarak oyunlarını Playstation Suite yazılımı altında tüm platformlara çıkartabilecektirler. Ayrıca Playstation Suite PS1 oyunlarınıda oynatacaktır. İleriye dönük olarak telefonların gelişmesiyle PS2 ve PSP oyunlarını da çalıştırması mümkün olacaktır. Yani Akıllı Telefonların NGP'den bir üstünlüğü kalmayacaktır. Böylece hem Sony para kazanacak, hemde kalkan tehdit sayesinde Playstation Suite yüklü olan NGP (psp2) de daha fazla satacaktır.

    İnceleme bana aittir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Party Starter -- 16 Mart 2011; 10:41:46 >







  • hiç yorum yazılmamış konuya. ilgimi çekti , var mı acaba bir gelişme?
  • Bende Şuan Xperia Play var ve bu hizmet kendiliğinden gelmekte ancak Türkiye'de kullanılamıyor diyor hizmet! cihazı root etmek gerekiyor yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.