Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (5427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Venomstr , oguz707 , bLackMumbLe Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
112.740
Cevap
262
Favori
4.099.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
168 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 54255426542754285429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

    Peter moore tarzı biri gelmediği sürece yapılan her şey ele yüze bulaşacak gibi gözüküyor. Hellblade 2 senenin en iddialı oyunu ama bütün hype'ı kaybettiler. Fallout tv şovuyla beraber fo3 ve fo nv remaster salmaları gerekiyordu bunu da yapamadılar.

    Ellerinde muazzam imkanlar olup bunu ısrarla kullanamamak çok acayip bir durum. Ellerindeki stüdyoları bile kombinleyemiyorlar. Obsidian nesil başından beri Fallout spinoff'u yapabilirdi mesela.

    Bu yüzden phil spencer'ın bir an önce gitmesi lazım zamanında güzel şeyler yaptı ama her yöneticide olduğu gibi o tıkanmışlık noktasına ulaştı artık.
    Hellblade 2 iyi geldiği sürece ben bir sorun görmüyorum. Peşinde avowed ve indiana var. İyi oyun yapıldığı sürece bir sorun yok. Önce oyunu bir görelim. Bugüne kadar büyük hype vardı da şuan düştü gibi bir durum yok. Tango games i kapatırsan kendin ettin kendin buldun durumu oluyor. 21 mayısa birşey kalmadı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Dünkü toplantıda Xbox Game Studios başkanı Matt Booty çalışanlara yönelik ;


    " Bize prestij ve ödül kazandıracak daha küçük oyunlara ihtiyacımız var " demiş.


    Şu anda bu tanımın karşılığının Hi Fi Rush olduğunu bilemeyecek kadar konudan uzaklar anlaşılan.Tango kapanmadan önce Microsoft'a 2. oyunun sunumunu yapmaya hazırlanıyormuş üstelik.Bir tane iş bilen yöneticiniz olmaz mı arkadaş.

  • wither kullanıcısına yanıt
    Para var ama parayı kullanacak beyin yok. Bir çok stüdyonu büyük projelere odaklanmak için kapatıyorsun.Şimdi de Küçük oyunlara ihtiyacımız var diyorsun. Ne yapacaklar büyük stüdyolarına küçük oyunlar mı yaptıracaklar?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

    Sorun yoktu zaten sorunu yaratan kendileri. Bu sene Xbox için önemli bir yıl rakibin oyunsuz kalmış sen 3 tane AAA oyun yayınlayacaksın aynı şekilde stalker 2 gibi bir oyunu exc yapmışsın ama konuşulan şeylere bak. Marketing diye bir şey kalmamış yani her yerinden su akan bir havuzu artık doldurmaya bile çalışmıyorlar.

  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt

    Bizimle eğlenme aşamasına geçtiler sanırım.Yöneticilerin içine Elon Musk kaçmış.

  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Tanıtımı sönük oldu. Aslında hiç bir şey göstermediler. Oyunun kısa olduğunu ve 23 dolardan çıkacağını biliyoruz. Bunlar beklentiyi düşürüyor. Bu zaman kadar olumlu duyduğum tek şey grafiklerinin çok iyi olduğu.(Doğruysa) Hayırlısı gamepass’ten oynayacağım için rahatım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

    O zamanlar bende Xbox yoktu hocam. 2018 gibi Xbox One X almıştım. Konsolu aldığımda da Forza Horizon 4 yeni çıkmıştı, onu oynadım bir süre sonra baktım pek oyun yok, yeni oyunların geleceği de yok One X'i satıp ps4 ile devam etmiştim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali_80 kullanıcısına yanıt

    Xboseries'in tek başarılı kabul edilen oyunu (kapatılmadan önce) üçüncü parti olup rakip konsola gelmiş, daha Hellblade 2 ve Obsidian'ın oyunu çıkmadan PS5 portları konuşuluyor. FH dahil hepsinin yolu açıldı, rahatça beklenebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 22MARTLI

    Tanıtımı sönük oldu. Aslında hiç bir şey göstermediler. Oyunun kısa olduğunu ve 23 dolardan çıkacağını biliyoruz. Bunlar beklentiyi düşürüyor. Bu zaman kadar olumlu duyduğum tek şey grafiklerinin çok iyi olduğu.(Doğruysa) Hayırlısı gamepass’ten oynayacağım için rahatım.
    23 dolar bölgesel fiyatlama ile alakalı bir durum. Oyunun normal çıkış fiyatı 49.99 dolar.

    Benzer bir durum alan wake 2 için de yaşandı ve fiziksel sürüm olmayacağı açıklandı. Bu hellblade 2 içinde geçerli olabilir.

    Grafikler muazzam duruyor, en iyisi bile olabilir ama oyun ne kadar iyi? çıkınca göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 9 Mayıs 2024; 14:13:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Pardon doğru diyorsun. Tr fiyatı sanırım globalde 50 dolarsa beklenti biraz artı bende.. Nankörlük etmişim Micro 😘😂 İnşallah güzel olur oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 9 Mayıs 2024; 14:27:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

    hepsi gelecek artık third party dev oldu. zaten pc ye cıkıyor her oyunu. ama xbox'ın sorunu oyun kalitesinde hangi platforma çıktığı değil. ps e cıkartmak kalite sorununa bir nebze yardımcı olur. Bence 25 yılda kuramadıysa sağlam bir developer takımı bu saatten sonra hiç bir beklentim yok.

    kendi kurdukları, düzenli iyi oyun cıkartan bir tane stüdyo var mı? yok.

    aldıklarını değerlendiriyor mu ? yok

    beklentiyi her zaman dipte tutucam xbox için bundan sonra. Zaten çok yerlerdeydi, şu son olayda bitirdi, artık kendi developerları bile twitterdan isyan ediyor. Ötekiler atılmayacaklarını bilseler ana avrat düz giderler. Cidden acınası bir hal aldı bu marka.

  • Kim haklı?


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt

    Oyun Türkçe geliyor.Tak kulaklığı , müthiş atmosfer , grafik ve animasyonlara dal.Zaten en fazla 10 saat sürecek.Yeter ki bildiğimiz anlamda bir aksiyon oyunu beklentin olmasın.Ne kadar sıkıcı olabilir ki.


    Şu npc kalitesi için bile oynanır.Ana karakter kalitesinde npc modellemesi var oyunda.



    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]Ninja Theory (@NinjaTheory) on Xtwitter
    Another look at Ástríðr.
    https://twitter.com/NinjaTheory/status/1788309241444364674



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 9 Mayıs 2024; 15:8:49 >
  • Ziromen kullanıcısına yanıt

    Hiç okumadım ama bir tartışmanın içinde çesut mevik var ise %100 haksızdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 9 Mayıs 2024; 15:18:32 >
  • Fallout 76'da Phil Spencer kampı varmış. Nükleer atmışlar [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 



    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]Sam (@Sam_Snydes) on Xtwitter
    Lmao someone nuked Phil Spencer’s camp in Fallout 76
    https://twitter.com/Sam_Snydes/status/1788414778253123985
  • brnbry kullanıcısına yanıt

    Vitaminli çesut ne diyorsa tersini yapacaksın. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

    Microsoft'un video oyun sektöründen anladığı pizza kokulu, barbie tasarımlı controller'lar, Xbox Series S tasarımlı üstelik lisanslı ekmek kızartma makinesi gibi abidik gubidik ürünler tanıtmak ve geliştirmek.


    Onlarca stüdyoyu bünyelerine kattılar bu zamana kadar bir tane yüksek prodüksiyonlu AAA yapım görmek bir yana mali dengeler ve küçülme sebebiyle dört ayrı Bethesda stüdyosunun da fişini çekiyorsun.


    Diablo gibi daha birçok köklü markanın da içinden geçer bunlar. Umarım ilerleyen süreçlerde daha fazla stüdyo alımı gerçekleştirmezler benim temennim bu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 9 Mayıs 2024; 15:30:17 >
  • wither kullanıcısına yanıt

    Hi-Fi Rush 2 çok da güzel bir proje olurdu ama MS efendi ve onun yöneticileri bunun yerine 70 meta ortalamalı kullanıcıların çoğunun indirip 10 dakika sonra silip atacağı State of Decay 3’e yatırım yapmayı tercih etti…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kataaay kullanıcısına yanıt

    State of Decay 3 hikaye moduyla gelecek olsa da bir servis oyunu ve onlara düzenli gelir getirecek.Eleştirsek de , sürekli saçmalasalar da servis oyunu işini en iyi yapanlardan biri Microsoft.12 kişinin yapıp desteklediği Grounded bile kendine bir kitle yaptı ve başarılı oldu.


    Asıl Perfect Dark'a yapılan yatırım havaya uçuyor.Oyunun maliyeti yetmezmiş gibi birde destek stüdyosu olarak Crystal Dynamics'e para gidiyor.Oyunun çıkıp çıkmayacağı bile belli değil henüz.Şu projeye giden parayla muhtemelen hem Tango'nun hem de Arkane Austin'in 3-4 yıllık masrafı karşılanırdı.O sürede iki stüdyodan gelecek 2 yeni oyun da ekstrası.


    Bu devirde Doom dışında single fps oyunun pek şansı yok.Geçen gün Immortals of Aveum bitirdim.Gayet eğlenceli bir oyundu ama kimse yüzüne bakmadı oyunun.Battı ve stüdyosu kapandı.Ama bunu analiz edebilecek vizyon nerde Xbox yöneticilerinde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 9 Mayıs 2024; 16:4:35 >
  • 
Sayfa: önceki 54255426542754285429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.