Şimdi Ara

PoCuK Thresh Montage #1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Böyle bir video hazırladım . İlk montajım oldugundan yorum yapar görüş bildirirseniz sevinirim.




  • Müzik seçimi dışınca gayet iyi bence,müzik klasik montaj müziği
  • Çok merak ettim dakika 1de Jannayı kesebildiniz mi?
  • müzikleri değiştir. aralardaki thresh seslendirmesi olmamış. tekrarları kaldır tek hareketi göster ama o hook anında veya ne yaptıysan o ara yavaşlat veya efekt uygula. hareketlerin güzel boşa gitmesin malzemen.
  • Soruları cevaplarsan sevinirim . @PPoCuKK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 10 Nisan 2016; 22:02:00 >
  • Montaj kötü hareketler güzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 10 Nisan 2016; 22:16:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kral.

    Çok merak ettim dakika 1de Jannayı kesebildiniz mi?



    yok dostum kesemedik orda

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nazzicanavarı

    Merak ediyorum şu ezreal e atarken luci e atarken ne bileyim flash atan adamları nasıl tutuyonuz, reflexmi yoksa tecrübemi (tahmin) söylede bizde geliştirelim kendimizi. Birde tireş rünleri söylermisin.



    Dostum bu tür hareketler için bütün faktörler işin içine girebiliyor. Ancak destek oynamak daha çok tecrübeye bakıyor diyebilirim. 2 dk önce attığın q ya rakibin verdiği tepki + sıçrası var mı yok mu + hook tutarsa garanti ölecek pozisyondamı vs. faktörleri göz önünde bulundurarak anlık karar verilmesi gerekiyor. Bunlara karakter hakimiyetide eklenince böyle güzel hareketler çıkabiliyor ^^. Kendini geliştirmen için bol bol oynamalısın ve yaptıklarını yorumlamalısın. Bu seni herzaman daha ileri taşıyacak.

    Rünlerime gelecek olursak ben bu rünleri kullanıyorum. Ancak full tankda oynanabilir tabiki tamamen oyun tarzına göre. Başka sorun olursa seve seve cevaplarım.
     PoCuK Thresh Montage #1


    Hareketleri beğenen arkadaşlarada ayrıca teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PPoCuKK -- 11 Nisan 2016; 0:49:01 >




  • Montaj kısmıyla değil daha çok oyun tarzınla alakalı yorum yapmak istiyorum. Ezreal, Lucian yada Kalista gibi mobil şampiyonlara karşı hook atmak cidden ''adım'' saymak ve oyun bilgisiyle yapılabilecek türden şeyler. Fakat sanıyorum bu videoda tek bir ortak nokta vardı oda yakaladığın rakibe yada takım savaşları sırasında otomatik saldırı yapmayı bırakıyorsun bir kaç kez dikkatlice izledim bu yüzden 2vs1 savaşlarda rakibe kill verdin. Bu tarz bir hook çıkarabilecek türde oyuncu isen böylesine basit hatalar yapmış olmana şaşırdım. Ek olarak Ligini merak etmiyorum ancak tahmin edebildiğim ortalama Plat serisi diyorum. Eline sağlık güzel Thresh
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seijo Kai

    Montaj kısmıyla değil daha çok oyun tarzınla alakalı yorum yapmak istiyorum. Ezreal, Lucian yada Kalista gibi mobil şampiyonlara karşı hook atmak cidden ''adım'' saymak ve oyun bilgisiyle yapılabilecek türden şeyler. Fakat sanıyorum bu videoda tek bir ortak nokta vardı oda yakaladığın rakibe yada takım savaşları sırasında otomatik saldırı yapmayı bırakıyorsun bir kaç kez dikkatlice izledim bu yüzden 2vs1 savaşlarda rakibe kill verdin. Bu tarz bir hook çıkarabilecek türde oyuncu isen böylesine basit hatalar yapmış olmana şaşırdım. Ek olarak Ligini merak etmiyorum ancak tahmin edebildiğim ortalama Plat serisi diyorum. Eline sağlık güzel Thresh



    Bu montajdaki videoların çoğu birbiriyle yakın dönem içinde çekildi ve o dönemde mause sıkıntısı çekiyordum. Sağ tık sürekli tutukluk yapıyordu ve bi süre böyle oynamak zorunda kaldım malesef. Sanırım gözüne o ahri ile olan 2v1 takıldı. Ordada ben karışmıyorum misali arkadaşımı trolledim biraz ^^ . Lig konusunda tahminin doğru. Yorumun için teşekkür ederim güzel insan.




  • Çok iyi hareketler var yalnız eline sağlık montajı da fena sayılmaz ilk kez yaptığını söylemişsin zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MytHnfr

    Çok iyi hareketler var yalnız eline sağlık montajı da fena sayılmaz ilk kez yaptığını söylemişsin zaten.



    teşekkür ederim dostum ^^
  • Bence Eşsiz bir montage olmuş müziği dinleyemedim ama hareketler tehlike. Yanıma böyle bi support lazım, atılan hookları editle tekrar düzenleyip slow çekimde yaparsan daha güzel olur bence ama eline sağlık yinede bu arada lig nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guaddro

    Bence Eşsiz bir montage olmuş müziği dinleyemedim ama hareketler tehlike. Yanıma böyle bi support lazım, atılan hookları editle tekrar düzenleyip slow çekimde yaparsan daha güzel olur bence ama eline sağlık yinede bu arada lig nedir ?

    Yorumlar için teşekkürler.

    Tr plat West smurf Gold hocam arkadaş .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guaddro

    Bence Eşsiz bir montage olmuş müziği dinleyemedim ama hareketler tehlike. Yanıma böyle bi support lazım, atılan hookları editle tekrar düzenleyip slow çekimde yaparsan daha güzel olur bence ama eline sağlık yinede bu arada lig nedir ?



    evet dostum arkadaşında dediği gibi ligim plat. Şuan hesap goldda ama hiç ranked girmiyorum gibi bişey. Malesef sezonda oynadığım ranked sayısı tr de 100 ü bulmuyor. Tek girmek istemiyorum artık lol tek sıkıcı bir oyun haline geldi benim açımdan. Kafama görede duo bulamadım öyle inaktif duruyoruz ^^ Güzel yorumun içinde ayrıca teşekkür ederim




  • Janna iyi kaçmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel montaj madlife'cığım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of of fena hareketler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle zeki adamlar gold-platinium eloyu hak etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d0nut

    Boyle zeki adamlar gold-platinium eloyu hak etmiyor.


    Yorumun için teşekkür ederim dostum. Ligden daha çok kafa dengim olan bir duo olmasını tercih ederim. Vaktinde çok uyumlu olduğum arkadaşım vardı oyunu bıraktı bende pek aktif olamadım bu duo işlerinde saldım kendimi diyebilirim. Oyunlar iyi olsun gerisi pek önemli değil. Birde yenilenen sistemde duosuzluk kötü oluyor hele birde benim gibi adc-sup ikili lane main olanları için dahada zor oluyor malesef. Ama tabiki bu bir bahane değil asla eğer yüksek liglerde değilsem demekki bazı yerlerde sorun var demektir. Herzaman böyle düşünüp ona göre oynayamaya çalışıyorum.
  • PPoCuKK kullanıcısına yanıt
    Tamam acilsin bolgeler arasi . Gelecem tr ye .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.