Şimdi Ara

Poker Siteleri Türk Pokeri Forumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gün geçtikçe sayısı artan Poker Siteleri arasında seçim yapabilmek için oyuncular dikkat etmelidir. Güvenli ve kaliteli hizmetin sunulduğu bir Türk Pokeri Sitesi bulmak her zaman kolay olmamaktadır. Bunun için üye olunacak poker sitesinin iyi seçilmesi gerekmektedir.

    Poker siteleri arasında seçim yaparken bazı kritelere dikkat etmeniz gerekmektedir. Usta bir poker oyuncusu iseniz bugüne kadar birçok poker sitesinde oyun oynamış olmanız gerekir. İyi bir oyuncusunuz ancak yeni başladınız ve online poker siteleri hakkında fazla bir tecrübeniz yoksa o zaman sizlere tavsiyelerimizi takip edebilirsiniz. Poker siteleri arasında seçim yaparken kriterleriniz neler olmalıdır? Bu konuda bir çok öneriler sunabiliriz.

    Poker sitelerinin canlı yardım hizmeti bulunmalıdır. Müşteriye yaklaşımları konuşma şekilleri çok önemlidir. Alelade sokak ağzıyla konuşan canlı yardım hizmeti verenler var. Israrlı bir kaç sıra dışı soru sorduğunuzda çaaaattt diye suratınıza kapatanlar var. Bu tarz poker sitelerinden uzak durun.

    Para yatırma ve çekme işlemleri hızlı olmalı. Hızlı derken bazı siteler 0 dakikada 1 dakikada para yatırdığını iddia etmekte. Bu tarz sitelerden uzak durun. Bazı poker siteleri 3 gün sonra gibi saçma sapan süreler koymaktalar. Bu tür poker sitelerinden de uzak durun.

    Mantıklı süreler 30 dakika ile 8 saat arasındaki süreler mantıklıdır. Sonuçta para işi değil mi? Poker siteleri de işlem yaparken dikkat etmeli. Çekim işlemini incelemeli. Bilgiler tutarlı mı değil mi? Rakamlar doğru mu? Oyunlar normal mi? Poker sitesindeki oyuncunun hesabı hack'lenmiş olabilir. Poker sitesindeki oyuncular arasında para transferi yapılmış olabilir. Poker sitesinin yöneticilerinin bunları incelemesi ve denetlemesi normaldir. Bunlar yapılmıyorsa zaten o sitede bir sorun var demektir. Normal bir site değildir. Normal bir ticari işletme gibi çalışmıyor demektir.

    Poker sitelerin kurallar, kullanım şartları yada sözleşmesi gibi sayfaları bulunmaktadır. Bu sayfalar piyasadaki birçok sitenin birbirinden kopyaladığı sayfalardır. Poker sitesi yöneticileri kendi sitelerindeki bu içerikleri nadiren okumaktadır. İçerisinde ne yazdığını bilmemektedir. Çalışanlar da aynı şekilde. Hatta bir çok poker sitesinin kurallar kısmında şöyle ifadeler yer almaktadır: "Sebep göstermeksizin hesabınız kapatılabilir, hesap bakiyenize el konulabilir." Bu nasıl iş arkadaşlar. Böyle iş mi olur. Hesabınızı sebep göstermeksizin kapatacaklar. Hiç bir açıklama yapmayacaklar. Hesabınızdaki paraya da el koyacaklar. Böyle iş mi olur? Ve bunu da sitelerindeki kurallar sayfasında ilan edecekler. Bu tarz sitelerden uzak durun arkadaşlar. Aman aman oyun oynayacağım derken sakın oyuna gelmeyin.

    Saygılarımızla,







  • Gerçek para ile çevrimiçi poker oynamak istiyorsanız, en iyi internet poker siteleri için en iyi bonuslardan bazıları hakkında bilgi alabilirsiniz. Poker haberlerinin önde gelen sağlayıcılarından biri olan iyipoker.com, çoğu çevrimiçi poker portalında olmayan ikramiyeleri sunabilir. İnternet poker oynamak istiyorsan, en iyi poker siteleri için sitemizi takip edebilirsiniz.
    Bu sayfada, özel internet poker ikramiyelerine dair tablolar ve bilgiler yer alacaktır ve en iyi çevrimiçi poker sitelerine dair açıklamaları ve bilgilendirmeleri de bulabilirsiniz. Online poker sitelerinden bazıları şunlardır: 888Poker, William Hill Poker, PokerStars ve Betzeplin Poker’dir.
    En iyi poker sitelerinden, en iyi bonusları almak ve online oynamak için üye olmanız gerekmektedir. Üye olduğunuz takdirde bonusun ilk kısmı 888$’a kadar ücretsiz poker parası. Bu sayfa üzerinden üye olmanız halinde ise ilk para yatırma işleminizde %100 bonus kazanabileceksiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.