Şimdi Ara

Portları bozuk wireless sağlam nasıl kullanırdınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • modemimin portları bozuk 2. modem aldım airties bu bozulan modemin wirelessi çalışıyor ev de nasıl değerlendiririm bunu markası zyxell 660-hw acces point işi görürmü yada diğer tel hattoına taksam adsl e bağlanırmı iki modem aynı anda bilen varsa yardım etsin. selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitk -- 29 Aralık 2007; 16:05:07 >



  • forumun yatdımseverleri nerde
  • iki modemide kullan bence elinde fırsat varken yalnız ikisi aynı anda olurmu onu bilemiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi World of Wireless -- 29 Aralık 2007; 21:04:31 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: halitk

    modemimin portları bozuk 2. modem aldım airties bu bozulan modemin wirelessi çalışıyor ev de nasıl değerlendiririm bunu markası zyxell 660-hw acces point işi görürmü yada diğer tel hattoına taksam adsl e bağlanırmı iki modem aynı anda bilen varsa yardım etsin. selamlar


    Kardeşim, iki ayrı ADSL modem, aynı anda aynı ADSL hattında çalıştırılamaz. Birinden birini tercih edeceksin. Anlayabildiğim kadarıyla "bozuk olan" modem Zyxel 660-hw. Servise gönderirsen tamir edilebilme olasılığı yüksek; daha doğrusu içindeki kartı komple yenisi ile değiştireceklerdir. Belki sağlam olduğu için "wireless kartını olduğu gibi saklarlar. Bu arada hangi model AirTies (herhalde o da kablosuz) almıştın?
  • rt-211 model oda kablosuz evet aynı anda aynı hattan çlaışmaz ise baika türlü işime yaramaz yani
  • modemin içindeki ADM6996 entegresinin sağındaki ve solundaki kondansatörleri değiştirin (biri kristalin yanında, diğeri adsl filtresinin yanında) bu kondansatörleri değiştirince network portları çalışacaktır.
  • portlar arızalıysa değerlendiremezsin.1 tane port sağlam olsa idi çalışan modeminden aktaracağın bir kablo ile eski modemini bridge gibi repeater şeklinde kullanabilirdin.Bulunduğun mekanda kapsama alanını genişletirdin başkada bir artısı olmazdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.