Şimdi Ara

POWERCOM IMD-1000AP aldım nasıl bağlıycam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün aldım aleti, aldığım yerde ki eleman 8 saat şarj olsun demişti. Şarj ettim. Şimdi bağlamak istiyorum ama acaba direk prize bağlamak zorunluluğum var mı? Yani 6 lı prize bağlasam ups yi birşey farkeder mi?



  • UPS'in yanında verilen kablonun bir ucunu elektrik prizine, diğerini arkasındaki (diğerine göre) küçük olan dişi yuvaya tak. Monitor, kasa, hoparlör, modem vs. nin bağlı olduğu üç, beşli, altılı prizi de arkasındaki elektrik prizi görünümdeki (genellikle beyaz olur) yuvaya tak. Bundan sonra UPS'in üzerindeki güç düğmesine üç sn. basılı tuttuktan sonra açarsın ve bilgisayarı da kullanabilirsin.

    Umarım açıklayıcı olabilmişimdir...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tech_türk

    UPS'in yanında verilen kablonun bir ucunu elektrik prizine, diğerini arkasındaki (diğerine göre) küçük olan dişi yuvaya tak. Monitor, kasa, hoparlör, modem vs. nin bağlı olduğu üç, beşli, altılı prizi de arkasındaki elektrik prizi görünümdeki (genellikle beyaz olur) yuvaya tak. Bundan sonra UPS'in üzerindeki güç düğmesine üç sn. basılı tuttuktan sonra açarsın ve bilgisayarı da kullanabilirsin.

    Umarım açıklayıcı olabilmişimdir...

    Arkadaş bağlantıları sormamış gerçi ama yine de yararlı şeyler söylemişsin.
    Onun dışında ups i direk prize takma zorunluluğun yok. Çoklu prize de bağlasan aynı görevi görecektir. Sorun yaşamazsın bu konuda. Sonuçta herkes bilgisayarını buat ın dibinde kullanmıyor. Dolayısıyla duvardaki prizle çoklayıcının farkı olmuyor




  • Arkadaşlar ups yi çoklu prize bağladım. Üzerinde bir ekran var ve kaç V voltaj geldiği yazıyor. Genel olarak 200-210 arası değişiyor ama şimdi 234 oluyor ve birden 206 ya düşüyor mesela. Bu olurken de tık diye bir ses çıkartıyor. Bu bir sorun çıkartır mı acaba?
  • gelen elektrik bi düşek bi yüksek gelir bu sorun olmaz merak etme. gelen tık diye ses ise içindeki rölenin sesidir. gelen voltajı devamlı olarak rölenin yardımı ile ayarlar.
  • O bahsettiğim tık sesi voltaj 220 nin üstünde gelirse oluyor sanırım. Arkadaşlar alet çok güzel bence almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Ben alırken 1 dk gider diye almıştım. Satın aldığım yerde ki arkadaş öyle söylemişti bana. Ups yi bağlayıp elektriği kestim sanırım rahat 10 dk götürür bu da fazlasıyla yeterli bir zaman benim için, dediğim gibi 1 dk yeter diye almıştım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.