Şimdi Ara

poyraz vifi rezilliği / Çözüldü Suç Vodafone Net deymiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 ay önce vodafone net den poyrazvifi adlı firmaya geçtim. Bana verdikleri bilgiye göre evrakları doldurup göndermem yeterli gerisini kendileri halledeceklerdi. Dedikleri gibi oldu. Ancak tek sorun kullandığım TÜRK TELEKOM'a ait modemdi. Vodafone üyelik iptalinden dolayı modemi istediğini mesaj olarak atmış. Ancak ben görmedim veya dikkat etmeden sildim. PoyrazVifi adlı firma ise bana modemi vermemem gerektiğini ve aynı modemle devam edeceğimi ilk abone olduğum hatta ilk başvuru yaptığım günden itibaren söylüyordu. Bu sebepten olsa gerek modemle ilgili hiç vodafone verme gereği duymadım. Çünkü sonuçta altyapı ve modem TÜRK TELEKOM'a aitdi.


    Bugün mesaj geldi VODAFONE NET kullanmış olduğunuz modemi 10 gün içinde iade etmediğinizden dolayı 400 tl fatura yansıtılacaktır bilginize diye.

    Hemen poyrazvifi aradım. Kendileri önce kesinlikle öyle bir şey olmayacağını hatta modemin VODAFONE NET firmasına değil TÜRK TELEKOM firmasına ait olduğunu ve hat ile beraber POYRAZ VİFİ firmasının modemi de kiraladığını bu sebeple öyle bir şey yapamacaklarını ilettiler.


    Ardından VODAFONE NET firmasını aradım. PoyrazVİFİ firmasının dediklerini ilk defa duyduklarını ve modemin VODAFONE NET tarafından alındığını dolayısı ile VODAFONE NET firmasına iade edilmesi gerekitiğini ancak iade süresi geçtiği için çıkan faturanın iptal edilemeyeceğini söyledirler.


    Bunun üzerine tekrar POYRAZVİFİ şirketini aradım arkadaş ısrarla modemi vermenize gerek yok dedi ama sonra bir teknik birime sorayım dedi ve ŞOK!! Evet modemi geri vermeniz gerekiyormuş. İsterseniz parayı ödedikten sonra vermeyin dedi. İsterseniz arayın konuşun filan ücreti iptal etsinler filan. Dedim ki dalga mı geçiyorsunuz fatura kesilmiş ücret yansımış şimdi ben iade etsem de geri gelecek modem bana bu ne saçma sistemdir diye sorduğumda bizlik bir durum değil dediler.


    Kendi hatalarından "biz sürekli geçiş yapıyoruz normalde müşterilerimiz kullandıkları modemi kullanmaya devam ediyorlar herhalde kendi modemleri olduğu için filan diye saçmalamaya başladı"


    Hem vodafone net hemde POYRAZVİFİ adlı firma hakkında BTK üzerinden şikayet kaydı oluşturudum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akr3p0lis -- 14 Mart 2023; 14:1:52 >







  • PoyrazVİFİ biraz önce aradı ve modemin SERİ NO ve MODEL numarasını verip modemin mülkiyetinin kendilerine ait olduğunu ve VODAFONE NET in böyle bir fatura çıkarmasının yasal olmadığını belirtti.


    Tekrar VODAFONE NET i aradım ve kendileri ise kesinlikle böyle bir durumun olmadığını hat iptalinde ne olursa olsun modemin 541 kodu ile MNG kargoya verilmesini aksi halde modem bedelinin yansıyacağını ve benim durumum için ise zaten modem bedelinin faturasının yansınığını geri dönüşün olmadığını belirttiler.


    SİNİR olmamak elde değil. İki firma da modem bizim diyor.

  • Evet bugün tekrar Vodafone genel merkezi tarafından arandım ve kendileri Poyraz wi-fi'nin haklı olduklarını, çıkan faturanın iptal edileceğini, öyle bir fatura yansıtılmayacağını ve modem mülkiyetinin Poyraz wi-fi'ye ait olduğunu, yaşanan sorunlardan dolayı özür dilediklerini ilettiler. Sorunum çözüldü. Aslında burada yaşanan olayın bu kadar büyümesinin sebebi her iki tarafta da bulunan bilgisiz personellerden kaynaklı. Sonuç itibarıyla Poyraz wi-fi dün akşam beni aradığında modem mülkiyetinin kendilerine ait olduğunu ve modem seri numarasına kadar kontrol ederek bana ilettiler bu olay aslında ilk başta yapılmış olsaydı belki olay bu kadar büyümeyecekti. Keza aynı şey Vodafone tarafında da yaşandı oradaki personel yeterli bilgiye sahip olsaydı ve modemin Poyraz wi-fi'ye ait olduğunu bilseydi veyahut sorgulasaydı bu kadar sıkıntı çıkmayacaktı.

    Ben her iki firmayı da btk'ya şikayet ettiğim için olaylar çok hızlı sonuçlandı.Başına böyle bir şey gelmiş ya da böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar BTK üzerinden hızlı çözüm alabilirsiniz.



    Ek olarak belirtmek isterim ki 100 megabit alabildiğim şu ana kadar internet olarak büyük bir sorun yaşamadıgım en uygun 129 TL internet hizmet sağlayıcısı olarak Poyraz wi-fi'yi gösterebilirim. Bu durum da kusurunun küçük bir payı Poyraz wi-fi'de de olsa kullanmaya devam edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Akr3p0lis kullanıcısına yanıt

    Benim alt yapım fiber poyraznet kullanıyorum modem türk telekomun aylık 10 tl modem kirasına gidiyor zaten neyse şimdi ben poyraznet den diyelim net galaksi ye geçtim modem bizde mi kalıyor ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alix1058 A kullanıcısına yanıt

    Evet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman onlar sadece kullanıcı adı ve şifre yolluyor peki netgalaksi nasıl sizce geçsem alt yapım fiber bu arada




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 27 Mart 2023; 5:36:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.