Şimdi Ara

PREMİERE PRO RENDER SORUNU!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Projemi tamamlayıp render alma asamasına geldiğimde sürekli olarak bu pencereyle karşılasıyorum... neden geliyor nerde hata yapıyorum bi türlü bulamadım lütfenn yardımcı olurmusunuz?PREMİERE PRO RENDER SORUNU!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1irem33 -- 19 Aralık 2019; 2:26:55 >



  • Donanım hızlandırmalı render hatası gibi bir uyarı vermiş. Bunun sebebi kullanılan bir efekt plugin'i veya ekran kartı sürücüsü olabilir. Şahsen Premiere'in H264 encoder'ını kalitesiz bulduğumdan kullanmıyorum. Voukoder adında ücretsiz bir plugin var, onunla daha kaliteli video encoding yapılabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poko001

    Donanım hızlandırmalı render hatası gibi bir uyarı vermiş. Bunun sebebi kullanılan bir efekt plugin'i veya ekran kartı sürücüsü olabilir. Şahsen Premiere'in H264 encoder'ını kalitesiz bulduğumdan kullanmıyorum. Voukoder adında ücretsiz bir plugin var, onunla daha kaliteli video encoding yapılabiliyor.
    hocam bu voukoder nasıl bir program, encoding settings de software only kilitli onu hardware yapamıyorum voukoder problemi çözermi not cuda açık
  • people66 kullanıcısına yanıt
    Premiere'de export yaparken Voukoder seçildikten sonra alttaki bölümde Voukoder sekmesi var oradan configure bölümüne girilince video encoding ayalarlarında hardware encoder çıkması gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.