Şimdi Ara

Priştine Başlangıç Araba İle Balkan Turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Temmuz ayının sonunda yıllık iznim ve uygun uçak bileti bulmam sebebiyle Priştine'ye gideceğim. Gitmişken balkan turu yapmak istiyorum. Holidaycars üzerinden Alamo firması olacak şekilde VW Up dengi bir araç kiraladım 8 günlük yaklaşık 5.200 TL tuttu. Firmaya Kuzey Makedonya, Karadağ, Arnavutluk geçişleri yapmak istediğimi belirttim gelen mailde Sırbistan hariç geçebileceğimi belirttiler. Konaklama işlerini booking üzerinden hallettim.


    Priştine'de hiç kalmadan direkt Üsküp, Ohrid, Budva ve Kotor yapmak istiyorum. Mümkün olursa Mostar'ı da görmek istiyorum. Bu rota için önerileriniz nelerdir ? Mutlaka görülmesi gereken yerler, yanımda bulundurmam gerekenler, bahsettiğim ülkeler/şehirler için dikkat etmem gereken şeyler v.s.








  • iyi günler, bayram öncesi 12 gün tüm karadağ kıyısını gezdim. ne aradığınıza bağlı olarak karadağ için yazabilirim. öncelik deniz mi? old town'ları gezecek misiniz?

  • Alamo Priştine ofisi hakkında pek iyi yorumlar yok. Fiziksel bir ofisinin olmadığını, havaalanında inince muhattap bulamadıklarını belirten insanlar olmuş. Alamo'nun sitesinde Priştine Havaalanı'nda hangi tarihi seçerseniz seçin uygun araç bulunmamaktadır yazıyor. Priştine Havaalanı'nın resmi sitesinde ve Google Maps'de Alamo'ya dair bir bilgi yok. Aracı kiraladığınız Holidaycars'a mail atıp durumla ilgili bilgi almanızı tavsiye ederim. İndiğiniz zaman bir sürprizle karşılaşmayın. Başka bir firma üzerinden hizmet veriyor da olabilirler. Yine de kendinizi garantiye alsanız daha iyi olur.

  • Maalesef yorumlarınızı çok geç gördüm Hocam. Aracı kirakayamadık. Ülke dışına çıkamazsınız dediler. Holidaycars paramızı iade etmedi. Ne Holiday ne Alamo asla bir muhatap bulamadık karşımızda. Kiralama parasına ek olarak ülkeler arası geçiş için otobüs bileti almak zorunda kaldık. Hem ekstra maliyet oldu hem de çook zorlandık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 13 Ağustos 2023; 23:33:45 >
  • humerus06 kullanıcısına yanıt

    Üzüldüm :( Umarım en azından eğlenmişsinizdir.


    Araç kiralarken discovercars.com'daki fiyatları ve Google maps'teki yorumları baz alın. Kiralama şartlarını dikkatli okuyun. Avis, Budget, Europcar, Alamo gibi uluslararası firmaların ismine aldanmayın. Çoğu zaman adı sanı duyulmamış yerel firmalar çok daha iyi hizmet veriyor. Fiyatları neredeyse %50 daha uygun oluyor. Whatsapp'tan kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz.


    Yurtdışında araç kiralarken hem fiyat hem de hizmet konusunda firmalar arasında çoğunlukla uçurum derecesinde farklar oluyor. Yurtdışı gezisi planlarken en çok zamanı araç kiralamaya harcıyorum.


    Yurtdışına çıkamama konusunda sizin de hatanız var. Keşke detaylara dikkat etseydiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.