@ahmetdekmar
er
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör


Er
28 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 12 (Bu ay: 0)
Fırsat Ekle
Hakkında
Meslek: inşaat dekorasyon
Forum İmzası:
Dek-Mar İnşaat, 1994 yılında faaliyete başlamış ve 2006 yılında kurumsallaşarak Dek-Mar İnşaat Taahhüt Mimarlık Tic. Ltd. Şti. adını almıştır. Şirket, asma tavan sistemleri ve dekoratif yapı sistemleri gibi alanlarda faaliyet göstermektedir. Dek-Mar İnşaat, modern ve estetik mekanlar yaratma konusunda uzmanlaşmıştır ve çeşitli asma tavan çözümleri sunmaktadır. Bu çözümler arasında alüminyum ve ahşap baffle duvarlar, petek asma tavanlar ve mesh asma tavan sistemleri bulunmaktadır. Şirketin sağladığı ürünler, estetik tasarımın yanı sıra fonksiyonellik ve dayanıklılığı da kapsar, modern mimari projeler için ideal çözümler sunar.
Forum İkinci El İmzası:
İLETİŞİM :Dek-Mar İnşaat Taahhüt Mimarlık Tic. Ltd. Şti.Cemil Meriç Mahallesi, Halk Cd. No. 34 A, 34771 Ümraniye/İstanbul 90 216 499 08 92 90 532 401 50 98 info@dek-mar.com.tr
Hakkımda:
1994 yılında faaliyete başlayan firmamız 2006 yılında kurumsallaşarak Dek-Mar İnşaat Taahhüt. Mimarlık Tic. Ltd. Şti olarak Alçıpan Sistemleri, "Dekoratif Yapı Sistemleri" sektöründe ve birçok alanda faaliyet göstermektedir.Firmamız inşaat sektöründeki teknolojik yenilikleri dünyayla eş zamanlı olarak takip edip müşterilerinin ihtiyaç ve beklentileri kalite yönetim sistemi şartlarına uygun hale getirmektedir.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Mesaj Sayısı: 1
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 305 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Site Tanıtımları
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.