Şimdi Ara

projeksiyon cihazi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaslar,
    3d 720p veya 1080p bir projeksiyon almayi dusunuyorum. Fakat pek bir bilgim yok cihazlar hakkinda. Kullanim amaci haftada 4-5 film izlemek agiz tadiyla. Muhtemelen aksam karanlikta izleyecegim sadece ya da sabah izlersem karartma perde olan odada izleyecegim.

    Ledlerin omru uzun diyorlar ama goruntu kalitesi iyi midir

    720p 1080p arasindaki fark cok degil diye biliyorum ama sanirim o 17" ekran icin gecerli

    Butce 1600 civari, eger 3d alirsin ama kalitesiz olur diyorsaniz, 3d fikrinden feragat edebilirim.

    Marka model belirtebilirseniz sevinirim. Ya da dikkat etmem gereken ozellikleri soylerseniz anlattiklarima bakarak, ben de arastirabilirim.

    Yanlis anlasilmasin arama tarama yaptim ama, kullanim sekilleri farkli, kullanilan ortamlar farkli, kimi bilgiler eski, o yuzden guncel bilgi almak icin konu actim. Saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba arkadaşım.. Ben de çok yoğun araştırmalarım sonucunda LG PW700 modelinde karar kıldım. Hem 3D READY'de mevcut. Fiyat şu an Teknosa'da 1600 tl. Artı olarak 160 tl hediye çeki var. 1.440 tl gibi bir rakam bence bu cihaz için ideal. Senin için bir fikir olur diye yazdım. Ben de çok yeniyim ilk kez kullanacağım. Hayırlısı hepimiz için :) İyi şanslar.
  • Teşekkürler araştırayım hocam
  • Konuyu takip eden arkadaşlar varsa ya da olursa "Acer X1383WH" modelini baya bir övüyorlar, hatta forumda bir arkadaş da sağolsun güzel bir inceleme yazısı yazmış. Bunu alma düşüncem oldukça kuvvetli, olumsuz yönde düşüncesi olanlar varsa dinlemek isterim.

    Aklıma takılan bir başka soru da şu arkadaşlar, yukarı da bahsettiğim Acer X1383WH sahibi arkadaş duvara yansıttığını, 4 metre gibi bir mesafeden 3.00x1.75 görüntü aldığını söylemiş. Şimdi perdelere bakarken gördüm de, en fazla 200x200 perde var bu konu hakkında da bilgisi olan bilgi verirse sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanhcoban -- 5 Eylül 2015; 15:04:56 >
  • LG PA70G satın aldım dün. LG Bayiisinden fiyat 1.500 tl. İlk gün ve gece izlenimlerim sonucunda iyi ve yeterli bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Wifii ve Bluetooth bağlantısı dışında pek bir eksiği yok. İşimi görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.