Şimdi Ara

Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
28
Favori
88.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasuta

    Cam tozlu olanı bir çok kimse tavsiye etmiyordu.
    14 gün süresi var, olmadı iade ederim. Karşılaştırma videolarında hep onların görüntüsünü beğenmiştim, neden tavsiye etmiyorlar bilginiz var mı?
  • Okuduğum kadarıyla aklımda kalan olumsuz yorumlar şöyle, Cam tozlarının dökülmesi, zamanla toz tutması ama tozunu almanın çok zor olması. Beyaz sahnelerde aşırı patlama yapması vs... Dediğiniz gibi iade etme hakkınız var ama perdeyi asması sökmesi başlı başına bi angarya. Umarım beğenirsiniz ve değiştirmek ya da iade etmek zorunda kalmazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasuta

    Okuduğum kadarıyla aklımda kalan olumsuz yorumlar şöyle, Cam tozlarının dökülmesi, zamanla toz tutması ama tozunu almanın çok zor olması. Beyaz sahnelerde aşırı patlama yapması vs... Dediğiniz gibi iade etme hakkınız var ama perdeyi asması sökmesi başlı başına bi angarya. Umarım beğenirsiniz ve değiştirmek ya da iade etmek zorunda kalmazsınız.
    Cam tozlarının dökülmesi Codegen markasında mevcutmuş. Bu benim aldığım XBLACK markası hakkında 10/10 yorumlar okudum hep. Beyaz sahnelerde patlama yapması olayı doğru ama, onda hemfikiriz. Eco moda alırım artık yapacak bir şey yok. Monte kısmı kolay, 10 dakikalık iş. Çok teşekkürler hocam nazik cevaplarınız ve yardımlarınız için.
  • arkadaslar bır sorum olacak laptoptan projeksıyona goruntu verıcem laptobum hd degıl led projeksıyona verınce hd olur mu yoksa pcde nasılsa projeksıyonda da aynı mı olur
  • canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    Kaynak kötüyse her yerdeki görüntü kötüdür.
  • canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    Laptopun hd ekrana sahip olmayabilir ama en azından 1080p kalitesindeki video dosyalarını oynatabiliyorsa ve hdmi çıkışıyla yüksek çözünürlüğü projeksiyona verebiliyorsa (o/b veya harici ekran kartının desteklemesi lazım) projeksiyondan kaliteli görüntü alırsın. Kablonun kalitesine de dikkat et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tibitermo T kullanıcısına yanıt
    TV box lazim HD icin ozaman

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar evime projeksiyon alacağım ama tün tavanım asma tavan alçıpan, bu perdeleri tavana nasıl monte edebilirim? Yada trpiodlu bir perde alsam kullanışlı olurmu ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bodrum

    arkadaşlar evime projeksiyon alacağım ama tün tavanım asma tavan alçıpan, bu perdeleri tavana nasıl monte edebilirim? Yada trpiodlu bir perde alsam kullanışlı olurmu ne tavsiye edersiniz?
    Video belki yardımcı olacaktır, sonralarına doğru gizli bir perde uygulaması var.

    Xgimi Çeşitli montaj Tavsiyeler

    https://www.youtube.com/watch?v=yS3K_g4V2JE&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ama çok tadilat çıkar o şekilde yaparsak, benim sormak istediğim bu perdelerin ağırlı ne kadar asma tavana dışardan montajlasak taşıyabilirmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bodrum

    teşekkür ederim ama çok tadilat çıkar o şekilde yaparsak, benim sormak istediğim bu perdelerin ağırlı ne kadar asma tavana dışardan montajlasak taşıyabilirmi?
    Bir arkadaşım piyasada buldu, asma tavan için özel dübeller var onlar yardımı ile yapabilirsiniz. Perdeler baya hafif.
  • bodrum kullanıcısına yanıt
    Bauhausta asma tavanlar için üretilmiş dubel ve vida setleri var ama yine de dikkatli olmakta fayda var.
  • işte bende güvenemediğim için nasıl yapacağımı bilemedim biraz daha araştırayım
  • Merhaba arkadaşlar, kısa mesafe LG led projeksiyonum var . Yorumları okuduğum kadarıyla mat beyaz perde iyiymiş . Ama hangi marka model almalıyım bulamadım. Ne önerirsiniz? Bütçe çok değil ama uyduruk da almak istemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba LG PH 450 UGV kullanıcısıyım.20 30 cm mesafeden 70 100 inç arası görüntü veren bir cihaz..Şimdi 2 3 haftadır perdemi,duvaramı,kontraplak mdf ye mi yansıtıyım diye araştırma yapıyorum artık kafayı yicem. Gamascreen perde düşündüm satıcısına sordum boyutdigitali aradım ordan fikirler aldım sizin cihaz perdelerle uyumlu olmaz dalgalı olur dediler. Duvarı BeyazMata boyadım. Fakat duvar pütürlü olduğundan yansıdığında pütürlerden güzel gözükmüyor. Klasik bir stor projeksiyon perdesi taktım ondada çevrelerde dalgalanmalar acaba çok eski perdeydi dandik bişeydi ondanmı oldu anlamadım.
    Geriye duvara kontraplak veya mdf mi kestirsem diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Allahrızası için bu cihazdan kullanan varsa yada şöyle yapabilirsin diyenlerden yardım fikir bekliyorum.. yada acaba beyaz fon perdemi kestirsem onu bilmiyorum. Bu dediğim yöntemleri kullanan varsa veya fikirler için bekliyorum ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Reklamcılarsa satılan dekota levhalar var onu kullanabilirsiniz. Ya da bir çerçeve kurup perdeyi ona germelisiniz.
  • Bende evde Gamma Screen motorlu 240 lık perde kullanıyorum uzun zamandır memnunum. Ayrıca çeşitli video çekim denemelerini aşağıdaki video'da bulabilirsiniz. ( Sonlara doğru )

  • Arkadaşlar, Panasonic AT6000 ile kullanmak için sabit çerçeveli(Fixed Frame) perde almayı düşünüyorum. İzleme alanım 273*151 şeklinde yani muhtemelen 120 inç perde işimi görecek. Bu model projeksiyon cihazı ile sabit perde tercihim nasıl olmalı sizce? Daha önce specta motorlu beyaz renk yüzeye sahip perde kullanıyordum ve memnundum ancakhttps://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/103009585 mesajını okuyunca biraz kafam karıştı.

    Özellikle Panasonic AT6000 kullanan arkadaşlardan varsa sabit perde kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim. Vaktim kısıtlı.
  • Şuan 180 x 180 perde kullanıyorum, bu perdeyi 200 x 200 perde ile değiştirsem aradaki görüntü boyut farkı yapacağım masrafa ve uğraşa değer mi? Projeksiyon yeri de değişecek tabii o zaman.
    İzleme mesafem 5 metre. Yani perde ile oturduğum koltuğun arası 5 metre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yakınımdan 240 200 motorlu perde aldım. Stor perdelerde olduğu gibi geçmeli aparatı vardı sanırım ama üstünde gelmedi kayıp ne yazık ki. Bu aparatları internetten bulamadım Satılan bir yer var mı acaba tavana monte etmek için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.