Şimdi Ara

Promacto PRO X09,X10,X11,X12 ve X14 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.347
Cevap
53
Favori
177.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sorunu çözdüm xbox ve pc çözünürlüğünden kaynaklanmış problem
  • beyler smart tv lerde web tararyıcılar yavaş kalıyordu cihazın perfomrnası nasıl hızlı mı ??
  • Wifi desteği çok yüksek. Cep telefonunuz ya da tabletiniz ile kablosuz ağ üzerinden internete bağlanarak nasıl video izleyebiliyorsanız, bu cihazla da aynı hızda video izleyebilirsiniz. Kıyaslamanız açısından böyle anlattım. Teknik olarak wifi özellikleride şöyledir; Support 802.11b/g/n 10/100Mbps. Yani wifi üzerinden hiç sıkıntı yaşamadan izleyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irobot54

    Wifi desteği çok yüksek. Cep telefonunuz ya da tabletiniz ile kablosuz ağ üzerinden internete bağlanarak nasıl video izleyebiliyorsanız, bu cihazla da aynı hızda video izleyebilirsiniz. Kıyaslamanız açısından böyle anlattım. Teknik olarak wifi özellikleride şöyledir; Support 802.11b/g/n 10/100Mbps. Yani wifi üzerinden hiç sıkıntı yaşamadan izleyebilirsiniz.

    lg 55" smart tv de digitürk play açılmamıştı çok ağırdı browser o yüzden sordum..internet hızı değil de işlemci olarak yavaştı
  • bir de izleme mesafeleri nasıl ?? 1 metreden kaç inç mesela ? ölçtünüz mü onları..ölçme şansınız olursa mesafe mesafe güzel olur
  • Ben henüz ölçme fırsatı bulamadım mesafe mesafe ama 2.5 metreden vuruyorum evimde 2.1 metre genişlikte görüntü veriyor. Fırsat bulunca mesafe mesafe denerim ve sizlerle paylaşırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irobot54

    Ben henüz ölçme fırsatı bulamadım mesafe mesafe ama 2.5 metreden vuruyorum evimde 2.1 metre genişlikte görüntü veriyor. Fırsat bulunca mesafe mesafe denerim ve sizlerle paylaşırım.

    zahmet olacak size.

    Ses nasıl ? kendi kolonu yeterli değildir herhalde ufacık cihaz.Ses için ne yapabiliriz ?
  • El Guapo kullanıcısına yanıt
    Ben işlemci ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım grafik açısından da bir sorunum olmadı. Google playden istediğim uygulamayı indirip kurabiliyorum. Hız konusunda cep telefonumdan farksız anında indirip kurabiliyor. HTC One kullanıyorum bu arada kıyaslamak isterseniz . Zaten cihazda Dual Cortex - A9 1.6 Ghz işlemci var.
  • El Guapo kullanıcısına yanıt
    Kendi kolonu 1 W gücünde. Tabi ki sinema seyir zevki açısından yetersiz. Bende küçük bir bluetooth hoparlör var, cihazla bir yere gittiğimde onuda yanıma alıyorum. Evde zaten ses sistemi ile kullanıyorum.

     Promacto PRO X09,X10,X11,X12 ve X14
     Promacto PRO X09,X10,X11,X12 ve X14




  • Arkadaşlar konu kalabalığı olmaması için diğer başlıktan takip edelim. İrobot 54 konuya daha hakim olabilir.Yöneticilerden ricam konuyu kitlesinler.

    http://forum.donanimhaber.com/m_83813791/tm.htm
  • bence kitlemesinler mesajları birleştirsinler.
  • O da olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Guapo

    quote:

    Orijinalden alıntı: hkas


    quote:

    Orijinalden alıntı: Princess of kings

    Resimlerden anladığım kadarıyla gündüz perdeler kapalıyken bile fena değil. Gece performansını çok beğendim. Bende bugün satın aldım sizin resimleri gördükten sonra. Elime geçince inceleyip görüşümü bende paylaşacağım. Resim çekebilirsem de yayınlamaya çalışırım.

    Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Bugün okula götürdüm. Gündüz performansı 40 inç civarı tatmin edici. Ancak flash dosyaları ne cihaz ne de android acamiyor.Bende ki dokümanların çoğu bu sekilde. Sizde böyle dosya varsa nasıl aciyorsunuz

    Bir şey daha sormak istiyorum 40 inç civarı demişsin.Telefonda ayar yok dediler sadece uzaklaştırıp yakınlaştırma ile görüntüyü değiştirirsin dediler sizinki de o şekilde mi ??

    Gündüz 40" tatmin ediciyse ne ala ! sürekli tam duvar izlenecek hali yok ya.Ben en çok sinema keyfi için istiyorum zaten 107 ekran tv im var...

    tek kötü yanı kredi kartıyla satış yok şuan medya marketlere düşmesini bekleyeceğiz.

    Gözünüz aydın @El Guapo İstanbul Bilişimde satışa çıkmış taksit imkanı oldukça fazla

    Promacto Projeksiyon - İstanbul Bilişim Linki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irobot54 -- 12 Kasım 2013; 18:32:50 >




  • evet hem de parafım var 16 taksit yapıyor peşin fiyatına.

    tek eksi lamba parlaklığı gözüküyor ne diyorsun bu konuda ?? gündüz çok verim alamam onun dışında başka bir sıkıntı yok gibi duruyor
  • Sonuç olarak televizyonla kıyaslamamak gerektiğini düşünüyorum ben ama yinede televizyonla kıyaslarsak 40" bir görüntüde gündüz aynı performansı alabilirsin. Sadece güneş ışığı direkt etki ederse sıkıntı yaşarsın. O konuda da inadına gidilmez yani illa da güneşin altında izleyeceğim diyorsan da televizyonda sonuç vermez haberin olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irobot54

    Sonuç olarak televizyonla kıyaslamamak gerektiğini düşünüyorum ben ama yinede televizyonla kıyaslarsak 40" bir görüntüde gündüz aynı performansı alabilirsin. Sadece güneş ışığı direkt etki ederse sıkıntı yaşarsın. O konuda da inadına gidilmez yani illa da güneşin altında izleyeceğim diyorsan da televizyonda sonuç vermez haberin olsun.

    kutudan çıkan active 3 d gözlükün markası nedir ? daha doğrusu ikinciyi almak istersem nasıl bir gözlük almam gerekiyor yardımcı olur musunuz ??
  • El Guapo kullanıcısına yanıt
    Promacto Pro X10 ile gelen gözlük DLP link Active Shutter gözlük. Üzerinde marka yok tahminim kendileri ürettiriyorlar. Ay sonunda müşterilerimiz için ilave gözlük getireceğiz demişlerdi onlardan haber bekliyorum. Evde SainSonic marka 2 tane gözlüğüm vardı onlar uyumlu çalışıyor. DLP Link Active Shutter 3D gözlükler piyasada var hepsiyle uyumlu çalışacağını düşünüyorum ben.
  • başka bir konuda birisi projeksiyonumu gece eco modda 350 ansilümene alıyorum yetiyor bana dedi böyle bir ayar var mı ? eco mod zaten kendisi mi yapıyor bunu ? yoksa biz gündüzde gece de 700 ansilümen mi alıyoruz..

    Bir de menüyü gezmek kumanda ile zor olur herhalde anroid menüde.Kablosuz klavye ile bu sorunu çözebilir miyim ? tek usb girişi var usb çoklayıcı kullanabilirim herhalde ???

    Cihazı h.sonu perpada görmeye gideceğim işim çıkmazsa , alana kadar sorularım bitmeyecek herhalde : )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Guapo -- 14 Kasım 2013; 10:15:38 >
  • El Guapo kullanıcısına yanıt
    Evet El Guapo olur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.