Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.455
Cevap
621
Favori
603.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Onu çok duydum da denememiştim, bir bakarım hocam teşekkürler.
  • ps5 pro çıkacak mı çıkaaksa ne zamana çıkar fiyat ne olur bilen var mı.ps5 slim alacaktım ps5 pro söylentisi duyunca vazgeçtim.

  • PS de yeniyim. gördüğüm kadarı ile 20-25 adet oyun kataloğundan çıkarıldı. Peki ekleme ne zaman yapılıyor yeni oyun ekleneceğinde?

  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt

    Extra-Deluxe'ye eklenecek oyunlar her ayın ikinci çarşamba günü açıklanıp, üçüncü salı günü indirmeye açılıyor..bugün açıklanacak.

  • My Friend Pedro 21 Mayıs'ta çıkması gerekmiyor muydu acaba erkenden katalogdan kaldırmışlar. Oynamak için son şansınız listesinde oyunun adı hala duruyor. Diğer oyunlarda da böyle bir şey yaşanır diye endişelendim şimdi. Ne güzel yayarak oynuyordum.

  • Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu hala oynayabiliyorum.
  • smlk kullanıcısına yanıt
    Saat kaçta?
  • LBJ_23 kullanıcısına yanıt
    Henüz açıklanmamış. Acaba essential oyunları 1 mayıs da açıklandığı için extra oyunları bu çarşamba değil de haftaya çarşamba mı açıklanacak bilmiyorum. Bununla ilgili yabancı oyun sitelerinde bir tarih göremedim.
  • Bu saate kaldığına göre muhtemelen öyle
  • Gün önemli değil, katalog oyunları ilk hafta açıklanmaz, her ayın 2.haftası çarşamba günü belli olur
  • Ufkrkmz kullanıcısına yanıt

    Ayin 21 inde degilmiydi?

  • Soul Calibur 6 yı indirmiştim ama oynamaya fırsat bulamadan sistemden kaldırıldı, deluxe edition alsam oyun veya dlc içeriklerde sorun çıkar mı sizce bilen var mı?

  • Ziromen kullanıcısına yanıt

    Alabilirsen zaten sorun olmaz. Çakışma olursa, oyunu hiç satın alamıyorsun. Alabilmen için ikinci bir hesap açmak gerekebiliyor. Ama eğer sorun olmadan parayla alırsan sorun çıkmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Mayıs 2024; 18:16:4 >
  • Ubi'den Anno 1800 (18 Haziran) ve The Settlers (21 Mayıs) kataloğa ekleniyor, güzel haber.


    https://blog.playstation.com/2024/04/04/the-5-top-played-games-on-ubisoft-classics
  • Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt
    Ben de indireyim diye girdim 499 TL gözüküyor. Sony yine aylık kazığını attı.
  • Ufkrkmz kullanıcısına yanıt
    Ayın 21'inde çıkması gerekiyordu diğerleri gibi. Daha önce indirenler hala oynayabildiğinine göre çıkmamış ama paralı gözüküyor başka bir hata var.
  • Xbox gamepass te işler tersine dönmüş gözüküyor. (Talha Aynacını Haberi)


    Eski Microsoft çalışanı Xbox durumunu özetlemiş:

    Game Pass'e çıkan her oyun satış hedefini tutturamadan unutulup gidiyor, düşük gelir sağlıyordu.

    GP büyürken bu sorun değildi ama büyüme durdu. 

    3-4 sene durum idare edildi çünkü gelir gider bir nebze dengeliydi ta ki Microsoft art arda stüdyo satın almaya başlayana kadar..

    Bethesda'nın ardından 70 milyar dolarlık Acti satın alımı tepe yöneticilerin bile gözlerini Xbox'a dikmesine neden oldu. Sistem gelir sağlamalıydı ya da kesintiye gidilmeli. Starfield ve Redfall GP'nin büyümesini sağlayamadı.

    CoD'a çok güveniliyor ama bir açmaz var. Game Pass'e koyarlarsa dev zarar edecekler. Koymazlarsa servis büyümeyecek.

    Dev IP'ler canını kurtarır ama Hi-Fi Rush gibi oyunlar 70 milyar dolarlık açığı kapatmaya yetmeyecek.


    Yani benim de görüşüm gamepass gibi sistemlerin böyle devam edemeyeceğiydi. Asıl sıkıntı bizim gibi fak fakir ülkelerde bu sistemler olmasa oyun göremeyecek olmamız. Globaldeki milletin böyle bir sıkıntısı yok. İstediği oyunu zaten sisteme üye olmadan alıyor steam deki satışlar da zaten bunu doğruluyor. Büyük ihtimalle COD oyunları sisteme gelmeyecek. Dayone oyun da gelmeyebilir belki eskisi gibi. Sony de zaten vermiyordu da bundan sonra hiç dayone vermez. Aslında benim görüşüm de Exc Sony oyunlarının ( en az 150-200 M dolar harcanıyormuş geliştirilmesine) dayone gelmesinin imkanının olmadığıydı. Bakalım neler olacak ileride. Umarım bu sistemleri kaldırmazlar :)




    Talha Aynacı 🕹️ (@talhaaynaci) on Xtwitter
    @d1ncturk Sorma… Xbox resmi olarak Türkiye’de değilken Xbox markasının tanınması için o kadar çabala sonra Xbox’ın influencerlara dağıttığı parayla gaza gelip sana saldıranların ağız kokusunu çek. Böyle vaziyetin içine 🫠
    https://twitter.com/talhaaynaci/status/1788567328650612936




  • AlgoMan kullanıcısına yanıt

    Sistemi maalesef tam entegre edemediler. Mesela Essential ile verilen oyunlar ile katalogdan oynadığımız oyunlar kitaplık kısmında karışıyor. Hangisi katalogdaydı hangisini essential ile verdiler bilemiyorsun. Bir süreden sonra unutuyorsun zaten. Satın alındı kısmına değinmiyorum bile. Yine de abonelik sistemleri nimet olduğu için sineye çekiyoruz tabii.

  • Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

    Sırf bu yüzden katalogdaki oyunu kendi hesabımdan değil arkadaşın hesabından indiriyorum, onun kütüphanesine ekleniyor. Kütüphane kısmı rezalet, hadi aylık oyunlar tamam neyse de katalogdan indirilen oyunların kütüphane de işi var ya? Demolar ve cd ile oynanan oyunlar da kütüphaneye ekleniyor tamamen rezalet sistem.

  • Sony'de exc oyun mu kaldı ki.. Sony sağ olsun yeni ip yapacağına bütün excleri pcye çıkarıp duruyor. Yakında Uncharted, Horizon falan Gamepass'e gelirse şaşırmayın..
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.