Şimdi Ara

PS2 LCd monitor'e nasil baglanir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar benım arkadasın bır derdı var bende çakmadıgım ıcın bu durumlardan foruma danışayım dedım.Arkadaşın ps2'si var ve bunu LCD monitor'e baglamak ıstıyor.Bunun Icın Almaası gerekıyor? Bırı Kablo Dıyor Bırı Aparat dıyor bu zımbırtının tam adı nedır nereden alırız?



  • Lcd monitöre bir analog s-video aygıtı (ps2, dvd-vcd player gibi) bağlamak için bir tv box alman gerekiyor.
    Veya bilgisarında tv kartı varsa tv kartına bağlayabilirsin. Tv kartı da yoksa VIVO özelliğine sahip bir ekran kartına
    yine ekran kartının kutusundan çıkan kablo ile bağlayabilirsin. S-video yu d-sub dvi gibi portlara dönüştüren bir kablo yok malesef.
  • Komponent kablo (dikkat kompozit değil) ve x2vga ile mükemmele yakın görüntü elde etmek mümkündür. progressive scan özelliğine sahip oyunlarda -God of War , Gran Turismo- TVboxlar hiç bir işe yaramaz, TV kartlarından alacağın görüntü ile kıyaslanmaz bile.
  • yanlız goruntu bılgısayar ustunden aktarılmıcak.Sadece PS2den dırek LCd ye baglanıcak varmıdır bunun yolu? Benmı yanlıs anladım yoksa dedıklerınızı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: XaVieR.bb

    yanlız goruntu bılgısayar ustunden aktarılmıcak.Sadece PS2den dırek LCd ye baglanıcak varmıdır bunun yolu? Benmı yanlıs anladım yoksa dedıklerınızı


    X2VGA çalışmak için bilgisayara ihtiyaç duymaz, ama bilgisayar + 2 konsol arasında sorunsuz görüntü geçişi sağlar, örneğin; xbox360, PS2 yi ve bilgisayarı tek bir monitöre bağlayabilir ve tek tuşla konsol ve bilgisayar arasında geçiş sağlayabilirsin. PS2 yi direkt olarak monitöre bağlamak için satılan bir VGA kablosu yok malesef, dediğim yöntem bu bağlantı için en akıllıca olanı ancak X2VGA biraz tuzlu 95YTL kargo masrafı dahil çinden geliyor, bunu almaklada bitmiyor, PS2 için komponent kablo bulman gerek, progressive scan oynamak istiyorsan ( Black Tekken God of War vs.) PS3 için olanından almalısın. Masrafı çok.




  • sağolun arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.